9. Pand Kleiner

Jeroen Kampman

Open Dag Golfclub ’t Kruisselt

Inhoudsopgave

  1. ⛳️ Open Dag Golfclub 't Kruisselt
  2. ⛳️ Aanmelden niet nodig: Kom gezellig langs!
  3. ⛳️ Voor alle bezoekers ligt er een leuke aanbieding klaar!

⛳️ Open Dag Golfclub ’t Kruisselt

Op zondag 21 april 2024 organiseert Golfclub ’t Kruisselt van 11:00 tot 16:00 uur een Open Dag voor iedereen die kennis wil maken met de leukste en gezondste sport die er is: GOLF!

Golfen is een sport voor jong en oud én een prettige buitenbezigheid. Op de golfbaan van ’t Kruisselt sla je ontspannen een balletje terwijl je geniet van het natuurschoon. De 9-holes par-3-golfbaan is uitermate geschikt voor beginners. Maar ook voor gevorderden is deze baan uitdagend genoeg!

⛳️ Aanmelden niet nodig: Kom gezellig langs!

Medewerkers van Hotel ’t Kruisselt, Golfclub ’t Kruisselt en golfprofessionals Benno en Cecile vertellen je alles over de baan, de club, het clubhuis, het hotel en de golfschool. Volg een clinic, een rondleiding door het hotel of proef een wijntje van het Twentsch Wijnhuis. Bezoek de tweedehands-golfstand of scoor een mooi setje afgeprijsde merkkleding bij de Golf Trolley Specialist. Voor ieder wat wils!

Al in het bezit van GVB/Handicap-54? Boek dan een gratis starttijd tussen 11:00 en 16:00 uur via info@kruisselt.nl of 0541-551 567 om een paar holes te spelen op onze golfbaan.

Nieuwsgierig geworden? We zien je graag op zondag 21 april.

⛳️ Voor alle bezoekers ligt er een leuke aanbieding klaar!

 

240421 Opendag Golf

Terug naar overzicht

01b. Welkom Nicole

Wenst u meer informatie of heeft u een vraag?

Neem dan contact op met onze receptiemedewerkers via 0541 551 567 of mail naar info@kruisselt.nl

Neem contact op

Wil je dit artikel delen?

Gerelateerde artikelen

Ffv 9126

Ontvang (per post) onze brochure

We informeren u graag over Hotel, Restaurant & Golfclub ’t Kruisselt. Alle actuele informatie leest u op onze website, maar ontvangt u graag een folder van het hotel is dat uiteraard mogelijk! Geef uw gegevens op via onderstaande button en u ontvangt binnen een week de brochure in uw brievenbus!

Brochure aanvragen