Onthaasten (ook bekend als Slow Life) is het bewust kiezen voor ontspanning. Kiezen voor meer rust en minder stress. Dat kunt u thuis doen, door een boek te lezen, een moment voor uzelf te kiezen, vaker nee te zeggen, uzelf te trakteren op een goede koffie, met een pot thee op de bank te zitten, een pagina te handletteren of uw wandelschoenen aan te trekken en eropuit te gaan. Even een frisse neus halen, de natuur in of een klein ommetje is vaak al voldoende om even te onthaasten.
Even helemaal niets doen en alleen maar ontspannen. Lekker veel naar buiten, wandelen, lang koken, boeken lezen, voor u uit staren, samen kletsen en vertragen maar. Rust, rust, rust!

Waar hebben we vaak het meest behoefte aan als we er een paar dagen tussenuit willen? Precies: vooral aan rust en ruimte om ons heen. Even geen drukte en hectiek, maar stilte en een trager tempo. Hier in Twente bijvoorbeeld, waar dit langzamer leven als vanzelf gaat. Waar u niet wordt geprikkeld door allerlei factoren om uw heen. Waar u leeft zonder tijd en alleen maar hoeft te doen waar u zin in heeft. Lekker in de watten worden gelegd, dat klinkt heerlijk toch?! En dat kunt u het beste doen bij Wellnessboutique De Wilmersberg of wat dacht u van een sauna dagje bij Sare in Oldenzaal?

Maak tijdens uw verblijf bij ’t Kruisselt kennis met Wellnessboutique De Wilmersberg in De Lutte

De directies van Landgoed de Wilmersberg en Hotel ’t Kruisselt slaan graag de handen ineen om u kennis te laten maken met de Spa & Beauty faciliteiten van De Wilmersberg en hebben voor u een speciaal arrangement ontwikkeld. Op Wellnessboutique de Wilmersberg treft u alle informatie over de behandelingen aan.

Speciale actie Wellnessboutique

Landgoed De Wilmersberg biedt de gasten van Hotel ’t Kruisselt een speciaal arrangement, namelijk een verwendag in de Wellnessboutique met een behandeling naar keuze van 50 minuten.

Programma:Zwembad Plateau Mooi

 • Ontvangst met koffie of thee
 • Gebruik van handdoeken en badjas
 • Lunchsalade
 • Gebruik van alle sauna- en wellnessfaciliteiten.
 • Een Oolaboo behandeling naar keuze van 50 minuten
 • 10% korting op extra behandelingen

Prijs: € 90,- p.p. 

Voorwaarden:

 • Prijzen zijn per persoon.
 • Reserveren o.v.v. Kruisselt Wellness actie.
 • Geldig voor heel 2024, echter tot 1 april op aanvraag en vanaf 1 april 2024 dagelijks te reserveren m.u.v. de zaterdag.
 • Behandelingen kunnen tot 48 uur voor aanvang van de behandeling kosteloos geannuleerd worden.
 • Annuleringen binnen 48 uur voor aanvang van de behandeling zullen volledig in rekening worden gebracht.

Wij helpen u graag met het maken van een reservering!

 


Heerlijk ontspannen in Saré, een exclusief thermen & beautycomplex gelegen in een oase van rust.

Saré Thermen & Beauty is al 30 jaar een begrip op het landgoed, natuur en recreatiegebied “Het Hulsbeek” nabij Oldenzaal. Ontspan en geniet van de Twentse gastvrij- en gemoedelijkheid, de lekkerste behandelingen en de heerlijkste Twentse culinaire versnaperingen.

Overnachten & korting op uw sauna bezoek
Overnachten en ontbijt bij Hotel ’t Kruisselt.

En een dag ontspannen en genieten van alle faciliteiten bij Saré voor € 27,50 ipv € 37,-

U kunt rechtstreeks bij Saré een reservering plaatsen via 0541-522201. Op Saré vindt u alle informatie over dit fraaie thermen & beauty complex.