Neem contact met ons op

Hotel ’t Kruisselt
Kruisseltlaan3
7587 NM De Lutte (OV)

0541 - 55 15 67
info@kruisselt.nl

Contactformulier Plan uw route

Team Kruisselt

Contactformulier

Documentatie
Aanhef*
Naam
Postcode*
Plaats*
Adres
Adres

Route

Vanuit Nederland:
Vanaf Deventer de A1 volgen richting Hengelo/Osnabruck. Afslag 32 “Oldenzaal” nemen en steeds rechtdoor rijden om Oldenzaal heen. Ca. 2 km na de bebouwde kom ligt ‘t Kruisselt aan de rechterkant.

Vanuit Duitsland:
Grensovergang Oldenzaal. Na 1 km neemt u de afslag “De Lutte” en rijdt u in de richting Oldenzaal. 2 km. na het dorp De Lutte ligt ‘t Kruisselt aan de linkerkant.

Gebruikt u een navigatiesysteem?
Navigeer naar: Kruisseltlaan 3, De Lutte. Let op! De Kruisseltlaan niet inrijden! Hier is alleen een leveranciers ingang en geen parkeerplaats. Aan de Bentheimerstraat (N735), circa 50 meter voor of na de afslag naar de Kruisseltlaan, vindt u de oprit naar de parkeerplaats van Hotel ’t Kruisselt.

Openbaar Vervoer:
U reist per trein naar het station Oldenzaal. Vandaar vertrekt in aansluiting op de binnenkomende trein een buurtbus naar De Lutte (niet op zon- en feestdagen). Als u de chauffeur meldt, dat u gast in hotel ‘t Kruisselt bent, brengt hij u tot de voordeur.

Ffv 9126

Ontvang (per post) onze brochure

We informeren u graag over Hotel, Restaurant & Golfclub ’t Kruisselt. Alle actuele informatie leest u op onze website, maar ontvangt u graag een folder van het hotel is dat uiteraard mogelijk! Geef uw gegevens op via onderstaande button en u ontvangt binnen een week de brochure in uw brievenbus!

Brochure aanvragen