Fietshotel Overijssel voor prachtige fietstochten

Als fietshotel in Overijssel heeft ’t Kruisselt natuurlijk een naam hoog te houden. Aan de faciliteiten zal het zeker niet liggen. Immers voor de enthousiaste fietsliefhebbers, is alles aanwezig om de omgeving uitgebreid te verkennen. Standaard inbegrepen bij onze arrangementen is onbeperkt gebruik van onze hotelfietsen.

Deze fietsen zijn speciaal geselecteerd als rijcomfort, en levensduur en beschikken over maar liefst 7 versnellingen voor een optimale fietservaring. Geeft u de voorkeur aan een e-bike om ook steile weggedeelten moeiteloos te bedwingen? Tegen een bescheiden meerprijs bieden we u de mogelijkheid.

De mooiste fietsroutes in Nederland

Een van de redenen achter de populariteit van ’t Kruisselt als fietshotel in Overijssel, is zonder twijfel de ligging. Middenin de prachtige natuur van De Lutte. Omgeven door natuurschoon en pittoreske dorpen, vormt ons hotel de gedroomde uitvalsbasis voor één van de vele prachtige fietsroutes in de omgeving.

Kies bijvoorbeeld voor een lange tocht die u langs het prachtige Losser, Glanerbrug en Lonneker voert, of fiets langs De Lutte naar Singraven. Vergaap u aan oeroude riviertjes, prachtige heidevelden en onvoorspelbare zandverstuivingen. Niet voor niets behoren deze fietsroutes tot de mooiste, en meest geliefde routes in Nederland.

Hét fietshotel in Overijssel

Wanneer u voldaan in uw hotelkamer terugkeert na een lange dag fietsen, is het natuurlijk wel zo prettig wanneer u optimaal kunt ontspannen. Maak hiervoor gebruik van ons comfortabele binnenzwembad, of ontspan uw spieren in de speciale infrarood cabine. Geniet van culinaire gerechten in het Eetkamer, en sluit de dag af met een drankje in onze Huiskamer. Ook erg geliefd bij onze gasten is het spelen van een spelletje Jeu de Boules op de officiële baan bij het hotel.

Het maken van mooie fietstochten in de omgeving van Twente, is een ervaring waar u gegarandeerd lange tijd met veel plezier aan zult terugdenken. Maak de belevenis compleet met een heerlijk verblijf in ons fietshotel in Overijssel. Boek direct voordelig uw gewenste arrangement. Mail naar info@kruisselt.nl of bel ons op 0541 – 55 15 67.

Boek direct bij het hotel, telefonisch of online en u betaalt nooit reserveringskosten!