Activiteiten in en rondom Twente

Twente is een heerlijke omgeving om even bij te komen en intens te genieten. We bieden verschillende activiteiten die ervoor zorgen dat het u aan niets ontbreekt. We lichten er graag een aantal toe:

Fietsen in de omgeving van Twente

Met een ligging in de directe natuur en bosrijke omgeving is Hotel ‘t Kruisselt de perfecte uitvalsbasis voor een weekend vol mooie wandelingen en fietstochten. Maar ook de rest van Overijssel biedt volop mogelijkheden om eropuit te trekken. Kies ons hotel als begin- en eindpunt voor de RouTextiel door Oldenzaal of maak een rondje rondom De Lutte en neem een kijkje bij onze oosterburen.

Bij al onze hotelarrangementen voor een weekendje weg in Twente zijn de fietsen inbegrepen en voor een kleine meerprijs kunt u gebruik maken van elektrische fietsen.

Lees meer over fietsen in de omgeving van Twente

Sla een hole-in-one op de golfbaan

Een echte golfliefhebber? Dan kunt u bij ons uw hart ophalen. Van beginnend golfer tot ervaringsdeskundige die z’n swing tot in de puntjes wil perfectioneren: voor ieder is er wat wils. De omgeving van De Lutte in Twente biedt namelijk een ruim aanbod aan verschillende golfbanen. Te beginnen met onze eigen golfbaan met negen holes par3 en een gemiddelde hole-lengte van 55 tot 110 meter bent u verzekerd van een dag vol vertier.

Bekijk meer informatie over golfbaan ‘t Kruisselt

In de omgeving van ons hotel vindt u daarnaast nog veel meer golfbanen. Wat dacht u van een bezoekje aan Golfclub Driene met negen holes of raak niet uitgespeeld op Golfbaan Het Rijk van Sybrook met maar liefst 27 holes. Ook net over de grens vindt u verschillende golfbanen zoals Golfclub Lingen, Rheine-Mesum en Euregio Bad Bentheim.

Even helemaal niets tijdens uw weekendje weg Twente

U kunt ervoor kiezen om te gaan fietsen of wandelen in de omgeving, maar u kunt er ook voor kiezen om volledig te ontspannen. Snuif de frisse lucht op in onze groene omgeving. Bezoek het dorp De Lutte. Ontspan in een sauna vlakbij of trek een baantje in ons eigen zwembad. Onze medewerkers zijn rasechte Twentenaren en vertellen u graag meer over de omgeving en activiteiten. Sluit de dag af met onze culinaire hoogstandjes en een mooie begeleidende wijn in onze Eetkamer.

Lees meer over eten en drinken bij ons

Direct een weekendje weg reserveren in Twente?

Helemaal overtuigd geraakt dat een weekendje weg in Twente uw volgende bestemming wordt? Wij verwelkomen u graag in ons hotel! Reserveer direct via onze website of telefonisch (0541 – 72 91 51) en betaal geen reserveringskosten. Of bekijk onze speciale arrangementen.

Boek direct bij het hotel, telefonisch of online en u betaalt nooit reserveringskosten!