Activiteiten in Overijssel

Twente.. ligt dat niet in Overijssel? Klopt! Barst Twente niet van de natuur? Ook dat klopt! U kunt uw neus ophalen in de frisse lucht met een fietstocht, bezoek een boerenmarkt of sla een balletje op van de vele golfbanen die de omgeving rijk is. Daarnaast kunt u tijdens uw vakantie in Overijssel terecht bij een van de vele andere bezienswaardigheden en activiteiten die de provincie rijk is, zoals

  • Grolsch Brouwerij Tour;
  • Museum de Fundatie;
  • Bonami SpelComputer Museum;
  • Museum Giethoorn ’t Olde Maat Uus;
  • Kasteel en landgoederen Twickel;
  • Nationaal Park Weerribben-Wieden;
  • Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug;
  • Volkspark Enschede.

Kortom: bent u er aan toe om de drukte van de drukke stad even te ontvluchten, en wilt u onbezorgd genieten van een vakantie in Nederland? Bezoek dan zeker Overijssel!

Bekijk alle geplande activiteiten

Overnachten in Overijssel

Bij een vakantie in Overijssel bent u natuurlijk op zoek naar een goede locatie om te overnachten. Wellicht zijn wij een beetje bevooroordeeld, maar wij kunnen zeker ons eigen hotel van harte aanbevelen. Ons personeel legt u volledig in de watten, zodat het u aan niets ontbreekt. We vertellen u graag wat ons hotel te bieden heeft om uw vakantie in Overijssel compleet te maken:

Aankomst in ons hotel

Bij aankomst in ons hotel wordt u direct wegwijs gemaakt door onze vriendelijke receptionist(e). Tijdens uw verblijf schieten onze medewerkers u graag te hulp om u te voorzien van alle informatie om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

De hotelkamers

Onze kamers zijn erop ingericht om u een goede nachtrust te bieden, zodat u de volgende dag uitgerust wakker wordt. Wij bieden vier typen kamers:

Bekijk de arrangementen en reserveer direct

Faciliteiten in ons hotel

Fietsen in de omgeving

In en rondom het hotel kunt u zich prima vermaken tijdens uw mini-vakantie. Tijdens uw gehele verblijf zijn fietsen inbegrepen, zodat u een fietstocht kunt maken door het mooie Overijssel. Kies voor een kleine ronde rondom het dorp De Lutte of trap flink wat kilometers in de benen met een lange fietsroute door de omgeving van Overijssel.

Sla een balletje op de golfbaan 

In en rondom Overijssel vindt u tal van golfbanen. Onze eigen golfbaan heeft negen holes, wat voldoende is voor een middag vol golfplezier. Wanneer u beginnend golfer bent, is het ook mogelijk lessen te volgen bij ons. Daarnaast vindt u in onze directe omgeving tal van golfbanen zoals golfclub Driene, golfbaan Het Rijk van Sybrook of net over de grens Golfclub Lingen, Rheine-Mesum en Euregio Bad Bentheim.

Ontspan met een dagje wellness 

Klaar voor ultieme ontspanning? Wij werken samen met twee sauna’s waar u als gast van profiteert. U kunt een speciaal arrangement laten samenstellen waarbij u een dag geniet van alle saunafaciliteiten en de dag afsluit in ons hotel. Lees er op deze pagina meer over.

Laat u culinair verrassen 

De provincie Overijssel en dan specifiek Twente staat bekend om z’n eigen streekproducten. Vers van het land, bereid door onze chef en direct op uw bord. Laat u verrassen met ons “Menu du Jour” in onze eetkamer. We schenken een heerlijke wijn erbij en voorzien u van een culinaire, ontspannen avond.

Trek baantjes in het hotelzwembad

Ons hotel is voorzien van een overdekt zwembad. Start een frisse dag met het trekken van baantjes of ontspan er na een lange dag.

Reserveer een kamer