Boeken Bellen
Beschikbaarheid laden
Check beschikbaarheid

Fietsroutes

Onderstaand een selectie van de mooiste fietsroutes vanuit Hotel ’t Kruisselt. Klik op de link om te vergroten:

Rondje Oldezaal 19 km

Boerenmagiër route 40 km

Centrum Oldenzaal 9 km

Grensoverschrijdend Duitsland 47 km

De Hooge Lutte 11,5 km

Enschede en omstreken 45 km

Rondje Lutterzand, Losser en Oldenzaal 38 km

Schilderachtig Ootmarsum 51 km


Fietsroute – Vlak voor, op en over de grens – 55 km

Een grensoverschrijdende fietsroute voor iedereen die benieuwd is naar de prachtige natuur in dit gebied. Je fietst onder andere door een aardkundig monument in Twente en als je iets van de route afwijkt dan ontdek je binnen no-time prachtige natuur in Duitsland. Vlak over de grens ligt Driland See, ook wel Dreiländersee of Driländer genoemd. Fiets hier in de buurt of neem een welverdiende pauze aan het strand! Geniet van deze prachtige route vlak voor, op én over de grens!

Bekijk de route

Fietsroute – Stiltegebied Egheria – 25,16 km

Ergens tussen de N735 en de N342 is nog stilte te vinden. Tussen Oldenzaal en De Lutte ligt namelijk stiltegebied Egheria, een landgoed dat vroeger in het bezit was van de textielbaron Ten Cate. Hart daarvan is de 85 meter hoge Tankenberg. Vanaf het voormalige theekoepeltje van de familie op de top daarvan heb je een magnifiek uitzicht over dit prachtige, maar vooral ook stille natuurgebied.

Bekijk de route

De Pareltjes van Twente – 54,8 km

Een klein stukje door Oldenzaal, maar vooral de omgeving hier omheen: daar fiets je tijdens deze fietsroute doorheen. Wist jij dat hier zoveel prachtige natuur te vinden was? De afstapmomenten op deze route zijn werkelijk prachtig. Fiets richting de heuvels Hakenberg en Tankenberg. Met helder weer kan je bovenop de Tankenberg kijken tot in Duitsland! Water en bos vind je zowel bij Het Molenven als bij Het Hulsbeek.

Bekijk de route


 

Boek direct bij het hotel, telefonisch of online en u betaalt nooit reserveringskosten!
't Kruisselt
Twente
WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann