Reserveer online of bel met ons

DD dash MM dash JJJJ
DD dash MM dash JJJJ

Uw overnachting is inclusief:

  • ontvangst met een welkomstdrankje naar keuze
  • elke dag een uitgebreid en kakelvers ontbijt
  • koffie- en theefaciliteiten in de kamer
  • leuke fiets-, wandel- en autoroutes naar keuze
  • gebruik fietsenstalling en privé parkeerplaats
  • gebruik verwarmd binnenzwembad en infrarood sauna
  • gebruik jeu de boules baan en pooltafel
  • overal gratis Wifi

Meer informatie

Verblijf in een gastenkamer naar wens
Hotel ’t Kruisselt in Twente beschikt over meerdere kamertypes. De Standaard kamers liggen op de eerste of tweede etage en zijn bereikbaar per lift. Ditzelfde geldt voor de Comfort kamer, waarbij u de keuze tussen een douche of bad heeft. De Charme kamers zijn ruime kamers, bereikbaar per trap. En de Comfort Plus kamers liggen alle vijftien op de begane grond, nabij het zwembad. Geen enkele kamer beschikt over een balkon of terras, maar in en om het hotel zijn voldoende zitjes waar u lekker kan genieten. Huisdieren zijn niet toegestaan in de hotelkamers en in het restaurant.

Boek Lezen Bed Min

Onze kamers

Faciliteiten

Neem elke ochtend een duik in het verwarmde en overdekte zwembad. Het zwembad is 8 x 4 meter en circa 28,5 graden, uitermate geschikt om een paar baantjes te trekken of even lekker te dobberen. Er zijn kleedkamers, een douche en een toilet aanwezig.

13.zwembad

Ontspan in de infrarood sauna of op het heerlijke zonneterras. De sauna warmt in circa 10 minuten op naar 45 graden Celsius. De infraroodlampen zorgen voor een diepe warmte in uw spieren, waarna u geheel ontspannen kunt afkoelen onder de douche en relaxen op het fijne zonneterras.

13. Sauna

Aan het tuinterras ligt de Jeu des Boules baan. Speel samen een spelletje Jeu des Boules en bestel ondertussen een verfrissend drankje aan de bar. Naast de Jeu des Boules baan beschikt het hotel over een Pooltafel, Sjoeltafel, vele boeken en diverse gezelschapsspellen.

13.jeudeboules