Wat heeft Hotel ‘t Kruisselt u te bieden?

Hotel ‘t Kruisselt is gelegen midden in de prachtige natuur van Twente. Bent u op zoek naar mooie wandel-, fiets- of autoroutes? Dan is er altijd een geschikte tocht in de buurt. Ook wanneer u hier niet van houdt heeft de omgeving u veel te bieden. Zo zijn er vele leuke dorpen en steden in de buurt om te bezoeken, en kunt u wanneer u bij het hotel wilt blijven gebruik maken van ons binnenzwembad of direct vanaf het hotel de golfbaan oplopen.

Bij al onze hotelarrangementen in Overijssel kunt u gebruik maken van deze diensten. Daarnaast kunt u ook gratis en onbeperkt gebruik maken van onze hotelfietsen. Heeft u liever een e-bike om de omgeving op uw gemak te kunnen bekijken? Dan kunt u deze tegen een kleine meerprijs ook gebruiken.

Welke hotelarrangementen Overijssel heeft Hotel ‘t Kruisselt?

Al onze hotelarrangementen Overijssel zijn inclusief meerdere overnachtingen met een kakelvers ontbijt, dagelijks een uitstekend driegangendiner en onbeperkt gebruik van de hotelfietsen met zeven versnellingen. Ook kunt u gebruik maken van de vele faciliteiten, zoals het zwembad, de jeu de boules baan en de pooltafel. Tegen betaling en bij bezit van een handicap kunt u golfen op de aangrenzende 9 holes par 3 golfbaan. Ontdek de vele gratis fiets- en wandelroutes die u door de prachtige natuur van Twente leiden.

Wat kosten de hotelarrangementen in Overijssel?

Natuurlijk kunt u bij ons diverse arrangementen in Overijssel boeken tegen verschillende prijzen. Al onze hotelarrangementen in Overijssel staan weergegeven op onze website en wanneer u meer informatie wilt, geven onze medewerkers graag antwoord op uw vragen. De weergegeven prijzen voor de arrangementen in Overijssel zijn per persoon op basis van een tweepersoonskamer met twee personen. Komt u in uw eentje logeren in een tweepersoonskamer? Dan is dat natuurlijk mogelijk! Wel rekenen we dan een toeslag. Wilt u langer blijven dan de oorspronkelijke duur van de arrangementen in Overijssel van Hotel ‘t Kruisselt? Dan kunt u vanaf slechts € 70 per persoon per nacht uw verblijf verlengen, uiteraard inclusief ontbijt, diner en fietsen.

Neem contact met ons op

Boeken of vragen stellen

Wilt u één van de hotelarrangementen in Overijssel van Hotel ‘t Kruisselt boeken of wilt u nog vragen stellen aan één van onze medewerkers? Dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen via 0541 – 55 15 67 of het contactformulier op onze website. Bent u toevallig in de buurt? Kom dan ook gerust even binnen, zodat onze medewerkers u persoonlijk alles kunnen vertellen wat u wenst te weten! U vindt ons aan de Kruisseltlaan 3 in De Lutte.

Boek direct bij het hotel, telefonisch of online en u betaalt nooit reserveringskosten!