Een vakantie in Twente in de zomer

Een vakantie in Twente is misschien niet wat direct bovenaan uw lijstje staat van nieuwe bestemmingen. Toch durven wij u te garanderen dat Twente een onuitwisbare indruk op u achterlaat. Het credo van een Twentenaar is: “doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg”. Een grote nuchterheid en tegelijkertijd grote gastvrijheid. Zij zijn dol op hun eigen cultuur en taal, namelijk het Nedersaksisch. Doordat ze daarnaast veel eigen streekproducten hebben kunt u volledig de cultuur en het heerlijke eten en de wijnen proeven. Gecombineerd met het heerlijke zonnetje tijdens de zomer in Nederland, zorgt dat voor een onvergetelijke vakantie in Twente.

Activiteiten in Twente

Dat er in Twente niets te doen is, is een groot misverstand. Ja, veel mensen die de drukke stad ontvluchten komen hier helemaal tot rust. Veel natuur en veel rust. Maar dat betekent niet dat er niet voldoende te doen is. Een greep uit de verschillende activiteiten die u in Twente tijdens uw vakantie kan doen:

Bekijk alle geplande activiteiten

Een vakantie in Twente bij hotel ‘t Kruisselt

Uw vakantie is pas compleet wanneer u kunt overnachten in een heerlijk, comfortabel hotel. Bij ons zal het u aan niets ontbreken. Ons personeel zal ervoor zorgen dat u volledig in de watten wordt gelegd. Denk hierbij aan de volgende zaken:

Bij aankomst in ons hotel

Bij aankomst in het hotel wordt u direct wegwijs gemaakt door onze vriendelijke receptionist(e). U ontvangt fiets- en wandelroutes. Daarnaast krijgt u algemene informatie en wanneer u specifieke vragen heeft, kunt u terecht bij onze medewerkers.

De hotelkamers

Al onze kamers ademen rust uit en zijn gemaakt om u te voorzien van een heerlijke nachtrust, zodat u uitgerust wakker wordt. Onze kamers zijn op te delen in vier typen:

Comfort plus kamers
De comfort plus kamer is naast de standaardfaciliteiten voorzien van extra comfort zoals airco, grote tv, koffie- en theefaciliteiten, make-upspiegel, badjassen en slofjes. Deze kamers zijn gesitueerd in de zwembadvleugel.

Comfort kamers
De comfort kamer beschikt over een eigen badkamer met toilet en (inloop)douche of bad. Deze kamers zijn op de parterre gelegen of bereikbaar per lift.

Standaard kamer
De standaardkamer heeft een eigen kamer met douche en toilet en heeft een grootte van ongeveer 20m². Deze kamers zijn gelegen op de eerste of tweede etage.

Charme kamer
De charme kamer is voorzien van airconditioning, koffie- en theefaciliteiten, een eigen badkamer met douche en toilet. Ze zijn gelegen in het originele hoofdgebouw en hebben deze charme behouden. Let op: deze kamers zijn alleen bereikbaar per trap.

Bekijk de arrangementen en reserveer direct

Faciliteiten in ons hotel

Wanneer u even geen behoefte heeft om het hotel uit te gaan, dan zijn er ook voldoende faciliteiten in en rondom ons hotel. Trek een baantje in ons overdekt zwembad, laat u culinair verrassen door onze chefkok in onze Eetkamer (of bij zonnig weer het terras) of sla een balletje op de golfbaan.

Reserveer een kamer

Boek direct bij het hotel, telefonisch of online en u betaalt nooit reserveringskosten!