Culinair menu

Geniet een Culinair Menu in onze sfeervolle Eetkamer. U kunt dit menu kiezen in plaats van het menu van de dag, tegen een toeslag, of los reserveren.

Geen hotelgast maar wel een Culinair Menu? Dat kan! Reserveren is wel noodzakelijk. Bel 0541 551 567 om te informeren naar de mogelijkheden en reserveer een tafeltje in de Eetkamer.

Bekijk kaart

09. Dinergerecht 1b

Lunch

Lunchen in de Huiskamer van Twente of op het zonnige tuinterras? Onze kleine kaart bevat een keur aan lunchgerechten. Tot en met 6 personen is reserveren voor de lunch niet nodig, bij grotere groepen kunt u reserveren via 0541 551 567. Lunchen is elke dag mogelijk tussen 12:00 en 17:00 uur.

Bekijk kaart

Lunchgerecht 1

Borrelen

Iets te knabbelen bij uw drankje? Bekijk hier de borrelkaart.

Bekijk kaart

Huiskamer Borrel

Plate van de Dag

Geen uitgebreid diner, maar gewoon van een lekkere plate genieten? Dat is ook mogelijk! Dagelijks serveren we een Plate van de Dag à € 24,50 (vis, vlees of vegetarisch). Bel 0541 551 567 en reserveer een tafeltje in de Eetkamer of op het terras.

09. Diner Eetkamer 3

Diner in uw arrangement

Onze arrangementen zijn inclusief een smakelijk 3-gangen Menu du Jour met verse ingrediënten, heerlijke smaakcombinaties en een mooie presentatie van de gerechten. Uiteraard houden wij rekening met specifieke wensen of diëten. Het is mogelijk uw menu uit te breiden met een 4de en 5de gang en met een puntzak Boerenfrites met huisgemaakte mayonaise.

09. Gerecht 4

Wijnen

Maak uw diner compleet met een heerlijke wijn. Naast de wijnen op de wijnkaart hebben wij altijd 6 open huiswijnen vanaf € 5,25 per glas. U heeft de keuze uit Sauvignon Blanc, Chardonnay, Verdejo-Sauvignon, Cabernet Sauvignon-Tannat, Merlot of Garnacha.

Bekijk kaart

220407 't Kruisselt3389

Drankenkaart

Gewoon even iets drinken in de Bar, Buitenlounge of op het Tuinterras? Bekijk hier de drankenkaart.

Bekijk kaart

Huiskamer Borrel 2

Whisky’s

Maak een keuze uit een groot assortiment single malt en blended whisky’s. Diverse whisky´s worden gepresenteerd in de whiskykast bij de bar.

 

03. Huiskamer 7a