Activiteiten in en rondom Twente

Twentenaren zijn een eigenaardig volk in positieve zin. Wanneer u ze ontmoet, kunnen ze wat stug overkomen. Hun motto is namelijk: “doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg”. Als u wat langer met ze praat, zult u meteen merken dat ze enorm trots zijn op hun regio, en u er graag meer over vertellen. Twentenaren worden ook wel “Tukkers” genoemd. Een scheldwoord? Welnee! Ze dragen de naam met trots, net zoals ze trots zijn op hun eigen taal en cultuur.

Deze gastvrijheid is ook terug te vinden in ons hotel. Bij aankomst treft u in de lobby alle informatie aan zoals fiets- en wandelroutes. Wilt u meer weten over de cultuur, de omgeving van het hotel of een woordje Nedersaskisch leren? Wij vertellen u er graag meer over! Ook kunt u op deze pagina meer informatie vinden wat u tijdens uw overnachting Twente allemaal kan doen.

Fietsen in (de omgeving van) Twente

De omgeving van Twente leent zich goed voor een dagje fietsen of wandelen. Bij iedere overnachting in ons hotel is een fiets inbegrepen, deze kunt u tijdens het hele verblijf vrijblijvend gebruiken. Van een rondje om het dorp De Lutte tot een grotere tocht naar onze oosterburen, er zijn een legio aan mogelijkheden. Bent u van plan om flink wat kilometers in de benen de trappen? Dan kunt u ook kiezen voor een elektrische fiets voor een kleine meerprijs.

Lees meer over onze fietsroutes bij een overnachting in Twente

Verbeter uw golfswing op de baan tijdens uw overnachting

Houdt u van golfen of heeft u altijd al eens de droom gehad om een balletje te slaan op een echte golfbaan? Bij ons kunt u uw hart ophalen. Van beginnend golfer tot ervaringsdeskundige die geregeld een hole-in-one slaat: er is voor ieder wat wils. Zo hebben we bij ons hotel een eigen golfbaan met negen holes par3 en een gemiddelde hole-lengte van 55 tot 110 meter. Vanuit uw hotelkamer stapt u praktisch zó de golfbaan op.

Meer informatie over Golfbaan 't Kruisselt

Daarnaast leent de omgeving Twente zich voor dagen vol golfplezier. Wat dacht u van een bezoek aan Golfclub Driene met negen holes, of pak het groots aan op Golfbaan Het Rijk van Sybrook met maar liefst 27 holes. Ook net over de grens vindt u verschillende golfbanen zoals Golfclub Lingen, Rheine-Mesum en Euregio Bad Bentheim.

Eten en drinken tijdens uw overnachting in Twente

Naast de taal en cultuur zijn Twentenaren ook gek op eten en drinken. Vooral hun eigen streekproducten. De omgeving kent tal van verschillende boerderijen die eigen producten produceren. Denk aan kaas, wijn en fruit. Doe uw inkopen op één van de boerenmarkten in de omgeving om al dat lekkers mee naar huis te nemen.

Ook onze keuken serveert verschillende lekkernijen uit Twente. Laat u verrassen door ons Menu du Jour met seizoensgerelateerde producten uit de streek. Kies een mooie bijpassende wijn en geniet van een avond vol culinaire hoogstandjes. In onze Eetkamer of bij zomerse temperaturen op ons terras kunt u genieten van al diverse lekkernijen!

Lees meer over Eten & Drinken

Een bijzondere overnachting in Twente?

Overtuigd geraakt dat overnachten bij ons in Twente uw volgende activiteit in de agenda wordt? Wij verwelkomen u graag in ons hotel! Reserveer direct via onze website of telefonisch (0541 – 88 20 11) en betaal geen reserveringskosten. Of bekijk onze bijzondere arrangementen.

Boek direct bij het hotel, telefonisch of online en u betaalt nooit reserveringskosten!