2024 Team Kruisselt 1

Linda Kampman

De P van People

Inhoudsopgave

  Welkom in de wereld van gastvrijheid, waar mensen altijd op de eerste plaats komen. Bij Hotel ’t Kruisselt streven we ernaar om niet alleen een plek te zijn waar gasten zich thuis voelen, maar ook waar onze medewerkers gedijen en opbloeien.

  Bij ons draait alles om mensen – van de warme glimlach bij de receptie en in het restaurant tot de zorg en toewijding die onze housekeeping- en keukenmedewerkers elke dag tonen. We geloven dat gelukkige medewerkers leiden tot tevreden gasten, en daarom zorgen we ervoor dat ons team wordt gekoesterd en ondersteund. Met eerlijke lonen, kansen voor groei en ontwikkeling, en een cultuur van respect en samenwerking, bouwen we aan een werkomgeving waar iedereen floreert.

  Maar onze betrokkenheid stopt niet bij onze muren. We zijn toegewijd aan het ondersteunen van onze lokale gemeenschap en het bijdragen aan een betere wereld. Van het ondersteunen van lokale goede doelen tot het implementeren van duurzame praktijken die onze planeet beschermen, streven we ernaar om meer te zijn dan alleen een hotel – we bieden kracht voor positieve verandering. Daarnaast bieden we als leerbedrijf een veilige en professionele plek voor jonge professionals die het vak nog mogen leren, maar begeleiden we ook professionals die net iets meer aandacht nodig hebben bij werkzaamheden, zodat ook zij kunnen floreren binnen ’t Kruisselt.

  Bij Hotel ’t Kruisselt geloven we dat onze toewijding aan mensen niet alleen leidt tot een uitzonderlijke ervaring voor onze gasten, maar ook tot een positieve impact op de wereld om ons heen. Dus kom binnen, voel je thuis en word deel van onze gemeenschap. Want bij ons draait alles om mensen – onze gewaardeerde gasten, onze toegewijde medewerkers, en ook om onze prachtige wereld. Benieuwd naar ons team en onze WHY? Lees onderstaand verder:

  Team 't Kruisselt

  Welkom bij Hotel ’t Kruisselt, waar mensen altijd op de eerste plaats komen!

  Een paar leuke weetjes:

  Per 1 april 2024 komt Lieke in vaste dienst als Kok. Lieke is in 2021 vanuit het praktijk begeleidend onderwijs ’t Kruisselt binnengestapt, en ze is niet meer weggegaan. Lieke haar kracht ligt in de herhaling, op elke dag dat ze werkt verzorgt ze de salades voor op tafel en ondersteunt ze de koks in alle mogelijke werkzaamheden. Lieke is de enige dame in de keuken, maar staat zeker haar mannetje!

  Keukenteam3 Kleiner

  In september 2021 startte Wes als leerling gastheer bij Hotel ’t Kruisselt. Door de pandemie en de diverse lockdowns was 2021 een uitdagend jaar, helemaal wanneer je jouw schoolwerkzaamheden moet doorzetten, terwijl een groot deel van de horeca gesloten is. Wes is inmiddels bijna drie jaar werkzaam bij ons en heeft zich ontpopt tot volwaardig gastheer met een brede glimlach en een goed gevoel voor humor. En Wes is bijna afgestudeerd!

  4. Wes 2

  Op donderdag 12 januari maakte Ricardo Eshuis, directeur van SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca), op de laatste dag van de Horecava de winnaars bekend van de wedstrijden Beste Leerbedrijf Horeca en Beste Leermeester Horeca. Mark Benneker , souschef van Hotel-Restaurant ’t Kruisselt in De Lutte, werd op de Horecava gehuldigd en ging naar huis met de titel Beste Leermeester Horeca 2022/2023!

  Mvdf 23 01 12 0363

   

  Terug naar overzicht

  01b. Welkom Nicole

  Wenst u meer informatie of heeft u een vraag?

  Neem dan contact op met onze receptiemedewerkers via 0541 551 567 of mail naar info@kruisselt.nl

  Neem contact op

  Wil je dit artikel delen?

  Gerelateerde artikelen

  Ffv 9126

  Ontvang (per post) onze brochure

  We informeren u graag over Hotel, Restaurant & Golfclub ’t Kruisselt. Alle actuele informatie leest u op onze website, maar ontvangt u graag een folder van het hotel is dat uiteraard mogelijk! Geef uw gegevens op via onderstaande button en u ontvangt binnen een week de brochure in uw brievenbus!

  Brochure aanvragen