Nicole Nijhuis

Geniet op 8 juni van de Asperge & Wijn avond

Inhoudsopgave

  1. Asperges van Natuurlijk Mander
  2. Twentsch Wijnhuis

Een Culinaire Avond met Asperges en Wijn bij Hotel ’t Kruisselt in De Lutte

Op zaterdag 8 juni staat er een smakelijke avond op het programma: een culinaire beleving met asperges en wijn bij Hotel ’t Kruisselt in De Lutte. Laat me u meenemen naar deze heerlijke gelegenheid waarbij de lokale asperges en bijpassende wijnen centraal staan.

Bekijk hier het menu:

Asperge & Wijn diner

Asperges van Natuurlijk Mander

De asperges voor deze avond komen van Natuurlijk Mander, een aspergeboerderij in de regio. De familie Oude Luttikhuis verbouwt al jarenlang deze smaakvolle groente. In de periode van half april tot eind juni kunt u bij hen terecht voor verse asperges, ook geschild, in hun winkel op de boerderij. Een ware traktatie voor liefhebbers van dit witte goud!

Twentsch Wijnhuis

Bij een culinaire avond horen natuurlijk bijpassende wijnen. Twentsch Wijnhuis, is een onafhankelijke importeur met een assortiment van maar liefst 700 soorten wijn uit alle windstreken. Bert ten Vergert, een gepassioneerde wijnkenner, zal u tijdens de avond voorzien van uitstekende wijnen die perfect aansluiten bij de gerechten

Tijdens het diner deelt u ervaringen en verhalen met uw tafelgenoten. Vaak schuiven we samen aan één tafel aan, om zo de avond te vullen met vreugdevolle gesprekken en nieuwe verbindingen.

Dit Aspergediner in juni is niet alleen een culinair festijn, maar ook een viering van vriendschap, natuurlijke gastvrijheid en de geneugten van het seizoen. Het is een herinnering dat enkele van de mooiste momenten in het leven te vinden zijn in eenvoudige geneugten, gedeeld met dierbaren te midden van de prachtige overvloed van de lente.

Deze asperge en wijnavond is de perfecte manier om de lente te vieren en te genieten van lokale, verse ingrediënten in combinatie met uitstekende wijnen. Of u nu een doorgewinterde fijnproever bent of gewoon van lekker eten en drinken houdt, deze avond belooft een heerlijke ervaring te worden. Kom en proef, leer en geniet!

Kom en deel deze bijzondere avond met ons. Reserveer nu voor de Asperge & Wijn avond via 0541 551 567 of info@kruisselt.nl.

We kijken ernaar uit u te verwelkomen in ons Eetkamer voor een onvergetelijk aspergediner op 8 juni!

Asperge & Wijn diner

 

 

Terug naar overzicht

01b. Welkom Nicole

Wenst u meer informatie of heeft u een vraag?

Neem dan contact op met onze receptiemedewerkers via 0541 551 567 of mail naar info@kruisselt.nl

Neem contact op

Wil je dit artikel delen?

Gerelateerde artikelen

Ffv 9126

Ontvang (per post) onze brochure

We informeren u graag over Hotel, Restaurant & Golfclub ’t Kruisselt. Alle actuele informatie leest u op onze website, maar ontvangt u graag een folder van het hotel is dat uiteraard mogelijk! Geef uw gegevens op via onderstaande button en u ontvangt binnen een week de brochure in uw brievenbus!

Brochure aanvragen