Ptf0606

Linda Kampman

Maak kennis met Fleur

Inhoudsopgave

  Terwijl de telefoon rinkelt voor de Paasreserveringen, kunnen we Fleur heel even lenen vanuit de receptie voor een interview. Maak kennis met Fleur, receptioniste bij Hotel ’t Kruisselt:

  ⁠Hoe heet je, hoe oud ben je en waar kom je vandaan? 

  Hoi allemaal! Mijn naam is Fleur Haafkes, 21 jaar oud en kom uit Denekamp. Het afgelopen jaar ben ik afgestudeerd aan de opleiding Manager/Ondernemer Horeca, deze volgde ik aan het ROC Almelo. Sinds november ben ik aan de slag bij ‘t Kruisselt! Ik ben super enthousiast en vind het leuk om deel uit te maken van dit gezellige team!

  Hoe is je passie voor de horeca ontstaan?

  Mijn eerste stap in de horeca begon als bijbaantje, daar ontdekte ik al snel hoe leuk ik het vond om gasten een gezellige avond/dag te bezorgen. Om mijn kennis over de horeca uit te breiden en mezelf verder te ontwikkelen ben ik de opleiding Manager/Ondernemer Horeca gaan volgen. Door diverse stages in binnen- en buitenland heb ik veel ervaring opgedaan en is mijn liefde voor de horeca alleen maar gegroeid. In 2020 en 2021 heb ik stage gelopen bij Hotel ’t Kruisselt, toen er een vacature voor Receptioniste online kwam was ik gelijk enthousiast!

  Wat vind je het leukste aan jouw functie?

  Wat ik ontzettend leuk vind aan mijn rol als receptioniste is het welkom heten van gasten, het directe contact met onze gasten en het bijdragen aan een aangenaam verblijf!

  Welke tip geef jij gasten mee als ze voor het eerst in Twente komen?

  Gasten die voor het eerst in Twente zijn raad ik aan te genieten van het prachtige Twentse landschap. Wandel- en fietsroutes die de gelegenheid bieden om volledig te ontspannen en te genieten van de prachtige natuur, wij hebben heel veel mooie routes in de lobby. Gasten kunnen deze gewoon gratis meenemen. Ik geef gasten ook zeker de tip om niet te vergeten af en toe te pauzeren en te genieten van de heerlijke lokale lekkernijen, zoals de Twentse Krentenwegge!

  Wat betekent Natuurlijk Gastvrij voor jou? 

  Voor mij betekent Natuurlijk Gastvrij het bieden van service die oprecht en gemeend is. Het draait om oprechte interesse en aandacht voor gasten, zonder dat ze erom hoeven vragen.

  Welke gerecht/welke kamer/welk drankje zou je alle gasten aanraden?

  Ik zou u de comfort plus kamer aanbevelen. Deze kamers bieden alle voorzieningen die u nodig heeft en bevinden zich in de gang richting het zwembad. Daar kunt u heerlijk ontspannen of een duik nemen! Een deel van deze kamers bieden een prachtig uitzicht over onze golfbaan, waardoor u optimaal kunt genieten van de omgeving.

  In de wintermaanden geniet ik graag van een kop warme chocolademelk met een toef slagroom. Het wordt extra lekker als je er een scheutje likeur aan toevoegt. Na een lange wandeling of fietstocht is het heerlijk om dit drankje te nuttigen in onze knusse huiskamer, bij de warmte van de openhaard. Ik zie het als heerlijke beloning na een actieve dag!

  Mijn keuze zou vallen op het dagmenu. Dit altijd lekkere 3-gangenmenu biedt dagelijks gevarieerde gerechten die met zorg worden bereid door ons keukenpersoneel!

  Waarom werk je graag bij ‘t Kruisselt ?

  Wat ’t Kruisselt zo speciaal maakt, is de goede sfeer en de positieve energie, zowel onder collega’s als bij onze gasten. Het is echt leuk om deel uit te maken van zo’n gastvrij, professioneel en gezellig team, dat zich inzet om alles zo goed mogelijk te regelen, zowel voor elkaar als voor onze gasten!

  Terug naar overzicht

  01b. Welkom Nicole

  Wenst u meer informatie of heeft u een vraag?

  Neem dan contact op met onze receptiemedewerkers via 0541 551 567 of mail naar info@kruisselt.nl

  Neem contact op

  Wil je dit artikel delen?

  Gerelateerde artikelen

  Ffv 9126

  Ontvang (per post) onze brochure

  We informeren u graag over Hotel, Restaurant & Golfclub ’t Kruisselt. Alle actuele informatie leest u op onze website, maar ontvangt u graag een folder van het hotel is dat uiteraard mogelijk! Geef uw gegevens op via onderstaande button en u ontvangt binnen een week de brochure in uw brievenbus!

  Brochure aanvragen