Huiskamer Lunch 2a

Linda Kampman

De Huiskamer van Twente – ‘The making of’

Inhoudsopgave

  Op 31 december 2023 sloot ’t Kruisselt om 12.00 uur haar deuren. Alle collega’s vierden thuis met familie en vrienden Oud & Nieuw. Wat fijn om na een druk jaar en prachtige, maar ook zeer drukke Kerstdagen, met onze families Oud & Nieuw te mogen vieren! Echter, na de nieuwjaarsvisite op 1 januari ging men vroeg onder de wol, want op 2 januari 2024 stond team ’t Kruisselt om 8.30 uur paraat, gewapend met schuurmachines en verfkwasten. Er was werk aan de winkel!

  En wat is er hard gewerkt! We hebben geschuurd, gesleept, gepoetst, gelachen, gemopperd, geschilderd en gelakt. Smerig gemaakt en schoongemaakt, uitgepakt en ingepakt, opgestapeld en uiteengezet.

  En bovenal hebben we elkaar weer een beetje beter leren kennen, zijn we tezamen weer een beetje dichter naar elkaar gegroeid en hebben we nieuwe waardevolle herinneringen gemaakt als team en Kruisseltfamilie.

  Samen hebben we gewerkt aan een steeds mooier Kruisselt, een plek waar een ieder welkom is, er mag zijn, gezien wordt en kan genieten van de sfeer, gastvrijheid en ambiance. En door de inzet van Team ’t Kruisselt zit het met deze ambiance helemaal goed!

  Op maandag 8 januari 2024 opende Dé Huiskamer van Twente haar deuren. Bekijk hier de compilatie van een prachtige week én het eindresultaat.

   

   

  Terug naar overzicht

  01b. Welkom Nicole

  Wenst u meer informatie of heeft u een vraag?

  Neem dan contact op met onze receptiemedewerkers via 0541 551 567 of mail naar info@kruisselt.nl

  Neem contact op

  Wil je dit artikel delen?

  Gerelateerde artikelen

  Ffv 9126

  Ontvang (per post) onze brochure

  We informeren u graag over Hotel, Restaurant & Golfclub ’t Kruisselt. Alle actuele informatie leest u op onze website, maar ontvangt u graag een folder van het hotel is dat uiteraard mogelijk! Geef uw gegevens op via onderstaande button en u ontvangt binnen een week de brochure in uw brievenbus!

  Brochure aanvragen