Boeken Bellen
Beschikbaarheid laden
Check beschikbaarheid

Zusterhotel Landgoedhotel De Wilmersberg wederom sponsor van het vermaarde muziekconcours in het muziekcentrum

“Muziek kleurt het leven. Net als een uitje naar een goed hotel en/of restaurant waar je heerlijk kunt eten. Van beide kun je enorm genieten. Muziek is ook emotie, verbindt en veroorzaakt vaak een lach of een traan. Ook bij het jaarlijkse concertconcours, waar Harmonies en Fanfares in de Wilmersbergzaal van het Muziekcentrum te Enschede samen komen om te strijden voor de hoogste punten. En als die muziek dan ook nog door amateurs (wat heet amateurs) met veel inzet en passie gespeeld wordt ,door jong en oud talent vanuit heel Nederland, dan is het dus extra genieten. Zo heb ik dat al jaren met veel bewondering en plezier ervaren. Vooral door de hoge kwaliteit van de muziek die de muzikanten ten gehore brengen alsook voor het commitment en het enthousiasme van de orkesten met hun topdirigenten. Het is ook zo mooi om samen muziek te mogen maken. Juist de jeugd leert vaak door de fanfare of harmonie in het dorp wat muziek betekent en hoe leuk het is om zelf mee te spelen. Hoe fantastisch is het niet om bij een Fanfare of Harmonie te leren wat muziek voor je kan betekenen. En dat voor je hele leven. Hoe trots voel je je als je met die Fanfare door het dorp loopt en daarmee een enorme sfeer brengt waar iedereen door geprikkeld wordt om mee te doen en er een feest van te maken. En als bij een feest een fanfare binnen loopt, nou dan gebeurt er altijd wat, weet ik uit ervaring. Maar er is ook het serieuze werk waar men pas na veel oefening in staat is om boeiende, zeer technische stukken te spelen. Wat een feest is het om dat te mogen beleven bij een concours zoals dat nu weer is georganiseerd.”

“Excelsior organiseert sinds 1997 het concertconcours in het Muziekcentrum in Enschede.Landgoedhotel De Wilmersberg sponsort al sinds 2010 met volle overtuiging het door de Losserse Muziekvereniging Excelsior georganiseerde en inmiddels vermaarde concertconcours. Ik hoop dat velen komen luisteren en kijken, want ik ben er zeker van dat iedere bezoeker, evenals voorgaande jaren, weer zal genieten alsook met bewondering zal luisteren naar prachtige muziek die je niet zo vaak hoort. Laat U verrassen, net als ik dat weer ieder jaar doe. Jaarlijks ben ik er zelf met mijn ook muzikale man bij en geniet van het hoge niveau en inzet van alle Harmonie en Fanfare deelnemers. Mooi ook om de ontlading van geluk en vreugde te zien bij het bekend maken van de uitslag, want men heeft er tenslotte veel, heel veel voor geoefend.

Ik hoop van harte dat er dit jaar vele bezoekers naar het concours komen en ben er van overtuigd dat zij die komen er geen spijt van krijgen.

Net als de gasten van ons mooie Landgoedhotel De Wilmersberg ons belonen met een hoge waardering op Zoover (9.3) en  nooit spijt hebben van een bezoek aan ons hotel, restaurant of wellnessboutique ben ik er trots op met mijn bedrijf een steentje bij te dragen om het concours te doen slagen. En ik ben er van overtuigd dat deelnemers en bezoekers zo genieten van het concours, dat het bij wijze van spreken een muzikale Zoover 9,3 oplevert.

Prachtig is verder nog dat we weer hebben afgesproken dat de muziekvereniging Excelsior ook op ons Landgoed zich volgend jaar weer zal presenteren met een geheel eigen programma waar de gasten van het hotel en vele andere genodigden van kunnen genieten.

Rest mij alle deelnemers veel plezier en succes toe te wensen bij dit bijzondere muziekconcours, met nu al weer dank aan de organiserende vereniging Excelsior.”

Barbara Fransen

Directeur Agfra Holding

Het programma en de speelschema’s van de diverse orkesten kunt u vinden via de website van Muziekverenging Excelsior (www.excelsior-losser.nl), alwaar u kunt doorklikken naar de concourspagina. Tevens vindt u hier informatie en foto’s over de concoursen in Enschede van de afgelopen jaren. Toegangskaarten voor het concertconcours zijn zowel op de zaterdag als de zondag aan de kassa verkrijgbaar voor € 10 (per dag). Een passe-partout voor beide dagen is verkrijgbaar voor € 17,50. Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang. Het Muziekcentrum in Enschede is zowel per auto als per trein goed bereikbaar. Het Muziekcentrum ligt in het centrum van Enschede en op loopafstand van gezellige cafés, restaurants en een diverse verscheidenheid aan winkels. Zo kunt u tussen het luisteren van de diverse orkesten door het nuttige met het aangename verenigen.

Terug naar overzichtBoek direct bij het hotel, telefonisch of online en u betaalt nooit reserveringskosten!
't Kruisselt
Twente
WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann