Linda Kampman

Geniet op 17 november van de Wild & Wijn avond

Inhoudsopgave

  In het hart van het kleurrijke najaar, wanneer de bladeren veranderen van groen naar een rijk palet van rood en goud, nodigen we u van harte uit om met vrienden en familie samen te komen in ons gastvrije hotel-restaurant, aan de voet van de Tankenberg. Met dit najaar als hoogtepunt de gezellige én smakelijke Wild & Wijn avond!

  Bekijk hier het menu:

  Wild & Wijn diner

  Geniet op 17 november van een heerlijk Wilddiner, bereid door ons bekwame keukenteam. Laat u verleiden door een malse hertencarpaccio met truffelmayonaise en de geur van kruidige hazenpeper, perfect afgestemd op het herfstseizoen. Ter afsluiting serveren we een zoete tarte tatin met appel en vanille crème. Geniet elke gang van een uitstekend glas wijn, geserveerd door wijnkenner Bert ten Vergert, dat het gerecht subliem aanvult.

  Tijdens het diner deelt u ervaringen en verhalen met uw tafelgenoten. Vaak schuiven we samen aan één tafel aan, om zo de avond te vullen met vreugdevolle gesprekken en nieuwe verbindingen.

  Dit Wilddiner in november is niet alleen een culinair festijn, maar ook een viering van vriendschap, natuurlijke gastvrijheid en de geneugten van het seizoen. Het is een herinnering dat enkele van de mooiste momenten in het leven te vinden zijn in eenvoudige geneugten, gedeeld met dierbaren te midden van de prachtige overvloed van de herfst.

  Kom en deel deze bijzondere avond met ons. Reserveer nu voor de Wild & Wijn avond via 0541 551 567 of info@kruisselt.nl.

  We kijken ernaar uit u te verwelkomen in ons restaurant voor een onvergetelijk Wilddiner in november!

  Wild & Wijn diner

  Wild & Wijn diner

   

  Terug naar overzicht

  01b. Welkom Nicole

  Wenst u meer informatie of heeft u een vraag?

  Neem dan contact op met onze receptiemedewerkers via 0541 551 567 of mail naar info@kruisselt.nl

  Neem contact op

  Wil je dit artikel delen?

  Gerelateerde artikelen

  Ffv 9126

  Ontvang (per post) onze brochure

  We informeren u graag over Hotel, Restaurant & Golfclub ’t Kruisselt. Alle actuele informatie leest u op onze website, maar ontvangt u graag een folder van het hotel is dat uiteraard mogelijk! Geef uw gegevens op via onderstaande button en u ontvangt binnen een week de brochure in uw brievenbus!

  Brochure aanvragen