De Tankenberg Twente 1 Marketingoost Sjoerd Bracke Cuno De Bruin Naamsvermelding Verplicht (1)

Team 't Kruisselt

Hoe zorgt u ervoor dat u deze herfst met een glimlach doorkomt?

Inhoudsopgave

  1. "Voorkom de herfstdip. Hoe zorgt u ervoor dat u deze herfst met een glimlach doorkomt?"
  2. Ga naar buiten:
  3. Zoek de warmte op:
  4. Pas uw voeding aan:
  5. Doe leuke dingen en ontmoet vrienden:
  6. Probeer het positief te zien:

De herfst staat voor de deur!

Hoe gaat u deze tijd van het jaar tegemoet? Voor velen van ons voelt de terugkeer naar dagelijkse verplichtingen als een onverwachte wending na een ontspannende zomer- of nazomervakantie. Sommigen onder ons merken meteen dat een herfstdip op de loer ligt. Wat gebeurt er eigenlijk als de bladeren beginnen te vallen? Ten eerste zijn er de ‘veranderingen in daglicht.’ De zon lijkt plotseling met pensioen te zijn gegaan en we worden geconfronteerd met kortere dagen. Dit kan onze biologische klok verstoren en de productie van serotonine verminderen, een stof die onze stemming en slaap beïnvloedt. En laten we de temperatuur en weersomstandigheden niet vergeten. Brrr, het wordt kouder! Het gebrek aan buitenactiviteiten en frisse lucht kan ook invloed hebben op uw humeur. Misschien had u gehoopt op sprookjesachtige herfstwandelingen en knusse avonden bij het haardvuur? Als die verwachtingen niet uitkomen, kan teleurstelling om de hoek komen kijken. Bovendien kunnen de dagelijkse nieuwsberichten soms (misschien wel vaak) negatief zijn en invloed hebben op uw welzijn. Er gebeurt zoveel in de wereld om ons heen.

Hier in ’t Kruisselt proberen we de wereld er echter elke dag een stukje mooier uit te laten zien door de verbinding te zoeken met onze gasten en met elkaar. Bij ons krijgt de herfstdip geen voet tussen de deur. Benieuwd naar hoe wij dat aanpakken?

“Voorkom de herfstdip. Hoe zorgt u ervoor dat u deze herfst met een glimlach doorkomt?”

Hier zijn vijf tips:

Ga naar buiten:

Maak van de gelegenheid gebruik om naar buiten te gaan en te genieten van de frisse lucht, de prachtige herfstkleuren en geuren in de natuur. Trek uw stevige schoenen aan en verken het bos. Laat het daglicht op u schijnen, zelfs op bewolkte dagen, want daglicht is essentieel voor vitamine D.

Zoek de warmte op:

Hoewel de zon uw lichaam niet meer kan verwarmen in de herfst, zijn er andere manieren om warmte in uw lichaam te brengen. Haal die warme truien tevoorschijn en omarm het idee van een ‘wintervacht’ zoals dieren dat doen. Een warm bad, sauna, of een duik in ons verwarmde zwembad kunnen u ook van binnenuit verwarmen.

Pas uw voeding aan:

Als het kouder en natter wordt, heeft uw lichaam behoefte aan warme maaltijden. Kies voor hartverwarmende gerechten zoals pompoensoep of stamppot in plaats van koude salades.

Doe leuke dingen en ontmoet vrienden:

Blijf niet binnen zitten. Ga erop uit en breng tijd door met vrienden en familie. Nodig hen zelfs uit voor een gezellig verblijf in ons hotel!

Probeer het positief te zien:

Het is belangrijk om positief te blijven denken, zelfs als de herfstkou u lijkt te overvallen. Denk aan de warmte van de zon op uw huid, visualiseer dit zo gedetailleerd mogelijk en u zult merken dat u het warmer krijgt. En als u tijdens een herfstwandeling doorweekt raakt, denk dan aan het comfort van een warme douche, een kopje thee en droge kleren als u thuiskomt.

Wij ontvangen u graag deze herfst in Hotel ’t Kruisselt in Twente om de herfstdip te vergeten en een paar fijne dagen te genieten van de rust in de natuur, de gemoedelijke sfeer in het hotel, van mooie gesprekken met elkaar en onze medewerkers en van de heerlijke diners!

En denk zeker ook eens aan de bomen die hun bladeren laten vallen in de herfst, om in het voorjaar weer tot bloei te komen. Misschien zijn er dingen of mensen in uw leven waar u aan vasthoudt, maar die uw eigen groei belemmeren. Overweeg om los te laten, zodat ook u weer volledig kunt bloeien!

Benieuwd naar hoe ons team bloeit en wat ons beweegt? Team ’t Kruisselt aan het woord:

‘Bij ons creëren we niet alleen een glimlach op uw gezicht en zorgen we ervoor dat u zich volledig kunt ontspannen in een gezellige sfeer, maar we nemen ook al uw zorgen uit handen en bieden u de mogelijkheid om helemaal op te laden. We delen graag onze uitgebreide kennis over de regio, ons voornaamste doel is om u te helpen om elke dag een buitengewone beleving in Twente te ervaren die u niet snel zult vergeten. U bent onze grootste prioriteit en uw tevredenheid koesteren wij. Met gelijkgestemde gasten kunt u genieten van rust, natuurlijke gastvrijheid en verrassend goed eten. Onze service is van hoogstaande kwaliteit en onze professionele en mensgerichte medewerkers zien u en zijn er voor u. Wanneer mogen we u begroeten in Hotel ’t Kruisselt?’

Dus wacht niet langer om deze warme deken in Twente te ontdekken en boek uw arrangement:

Arrangementen

Terug naar overzicht

01b. Welkom Nicole

Wenst u meer informatie of heeft u een vraag?

Neem dan contact op met onze receptiemedewerkers via 0541 551 567 of mail naar info@kruisselt.nl

Neem contact op

Wil je dit artikel delen?

Gerelateerde artikelen

Ffv 9126

Ontvang (per post) onze brochure

We informeren u graag over Hotel, Restaurant & Golfclub ’t Kruisselt. Alle actuele informatie leest u op onze website, maar ontvangt u graag een folder van het hotel is dat uiteraard mogelijk! Geef uw gegevens op via onderstaande button en u ontvangt binnen een week de brochure in uw brievenbus!

Brochure aanvragen