Linda Kampman-Piening

Hotel ’t Kruisselt wint opnieuw Gouden Zoover Award

Inhoudsopgave

  Voor het 3de jaar op rij wint Hotel-Restaurant ’t Kruisselt de befaamde Gouden Zoover Award.

  Ondanks dat 2020 de geschiedenisboeken in gaat als een heel bijzonder en raar jaar, waren onze gasten toch ontzettend tevreden met de service en kwaliteit die wij konden bieden! We zijn dan ook ontzettend trots! Onze grootste kracht? Uitstekende service!

  Zoover Awards 3

  Hotel ‘t Kruisselt behoort tot 1 van de best beoordeelde accommodaties van het land! Dit jaar werden de Zoover Awards online uitgereikt en wij zijn voor het derde jaar op rij trotse winnaar! In totaal zijn er voor Hotel ‘t Kruisselt 617 reviews geschreven door gasten die hun ervaringen graag delen na een verblijf bij het mooist gelegen hotel van Twente. In 2020 was het gemiddelde cijfer van de beoordelingen een 9,2 en daarmee wint ’t Kruisselt ook dit jaar een Gouden Zoover Award!

  “Ondanks Corona vierden we een passend feestje op afstand, met vers gebak!” aldus Jeroen Kampman. “Onze sterspelers, Team ’t Kruisselt, heeft deze award écht verdiend. Het was een onwerkelijk jaar, en ook dit jaar blijft het onzeker. Deze mooie onderscheiding is dan ook een flinke opsteker!” vertelt Linda Kampman. “Er is keihard gewerkt door alle medewerkers afgelopen jaar. Na een gesloten periode van 2 maanden openden we op 11 mei 2020 weer de deuren. Van juni tot en met oktober zat het hotel bommetje vol, en dat alles op anderhalve meter en met alle maatregelen van dien. Chapeau voor ons team!”

  Hotel ’t Kruisselt is een gerenommeerd hotel, landelijk gelegen tussen De Lutte en Oldenzaal en omgeven door een eigen Par 3 golfbaan. Het hotel heeft 42 sfeervolle hotelkamers, een restaurant met dinerterras, een lounge-bar met zonnig tuinterras en een binnenzwembad.

  De Zoover Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen en geven erkenning aan de best gewaardeerde accommodaties in Nederland en Europa. Doordat gasten een review schrijven over de ervaring tijdens het verblijf kan de accommodatiehouder kans maken op een Award. Alle reviews over het volledige jaar 2019 worden meegenomen en zijn de basis waarop de Awards worden uitgereikt aan de accommodaties. De accommodatie moet voldoen aan bepaalde richtlijnen en een minimaal aantal reviews ontvangen om in aanmerking te kunnen komen voor een award.

  Zoover2021

  Terug naar overzicht

  01b. Welkom Nicole

  Wenst u meer informatie of heeft u een vraag?

  Neem dan contact op met onze receptiemedewerkers via 0541 551 567 of mail naar info@kruisselt.nl

  Neem contact op

  Wil je dit artikel delen?

  Gerelateerde artikelen

  Ffv 9126

  Ontvang (per post) onze brochure

  We informeren u graag over Hotel, Restaurant & Golfclub ’t Kruisselt. Alle actuele informatie leest u op onze website, maar ontvangt u graag een folder van het hotel is dat uiteraard mogelijk! Geef uw gegevens op via onderstaande button en u ontvangt binnen een week de brochure in uw brievenbus!

  Brochure aanvragen