Boeken Bellen
Beschikbaarheid laden
Check beschikbaarheid

Hotel 't Kruisselt wint opnieuw Gouden Zoover Award

Hotel ‘t Kruisselt behoort tot 1 van de best beoordeelde accommodaties van het land! In januari zijn op de vakantiebeurs in Utrecht de Zoover Awards voor Nederlandse accommodaties uitgereikt. In totaal zijn er voor Hotel ‘t Kruisselt 578 reviews geschreven door gasten die hun ervaringen graag delen na een verblijf bij het mooist gelegen hotel van Twente. In 2019 was het gemiddelde cijfer van de beoordelingen een 9,1 en daarmee wint ’t Kruisselt ook dit jaar een Gouden Zoover Award!

“We zijn ontzettend blij met de hoge waardering van onze gasten en heel trots dat we zelfs nog een tiende zijn gestegen ten opzicht van 2018!” aldus Linda Kampman-Piening. In 2018 won ’t Kruisselt ook een Gouden Zoover Award, met een gemiddeld cijfer van 9. Kenmerkend voor het hotel zijn de persoonlijke en gemoedelijke sfeer, de service wordt door de gasten beoordeeld met een 9,5! “Dit sluit 1-op-1 aan bij onze visie: Natuurlijk Gastvrij. Onze medewerkers streven er elke dag naar het al onze gasten optimaal naar de zin te maken, en dit lukt! Mijn vrouw en ik zijn bijzonder trots op ons fantastische team!” vertelt Jeroen Kampman.

Hotel ’t Kruisselt is een gerenommeerd hotel, landelijk gelegen tussen De Lutte en Oldenzaal en omgeven door een eigen Par 3 golfbaan. Het hotel heeft 42 sfeervolle hotelkamers, een restaurant, een lounge-bar met zonnig tuinterras en een binnenzwembad.

De Zoover Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen en geven erkenning aan de best gewaardeerde accommodaties in Nederland en Europa. Doordat gasten een review schrijven over de ervaring tijdens het verblijf kan de accommodatiehouder kans maken op een Award. Alle reviews over het volledige jaar 2019 worden meegenomen en zijn de basis waarop de Awards worden uitgereikt aan de accommodaties. De accommodatie moet voldoen aan bepaalde richtlijnen en een minimaal aantal reviews ontvangen om in aanmerking te kunnen komen voor een award.

Terug naar overzichtBoek direct bij het hotel, telefonisch of online en u betaalt nooit reserveringskosten!
't Kruisselt
Twente
WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann