Boeken Bellen
Beschikbaarheid laden
Check beschikbaarheid

Hotel boeken corona Nederland

We hopen dat er gauw versoepelingen mogelijk zijn, maar tot die tijd blijft ’t Kruisselt ook gesloten. We verwachten we dit voorjaar de deuren weer te openen. Tijd om weer voorzichtig vooruit te kijken als samenleving, zo ook voor ons als hotel. Vanwege de maatregelen krijgen wij regelmatig de vraag of het mogelijk is om weer een hotel te boeken tijdens corona in Nederland. Wij vertellen u graag meer over alle maatregelen en richtlijnen zodat u straks weer met een gerust hart bij ons kunt overnachten.

Hotel boeken corona Nederland

Op dit moment is het mogelijk om een hotel te boeken tijdens corona in Nederland, maar ’t Kruisselt opent pas haar deuren zodra de lockdown eindigt. Hiervoor zijn er wel een aantal noodzakelijke maatregelen genomen. Dit zijn onder andere de volgende:

  • Onze medewerkers houden tenminste 1,5 meter afstand van u. Het inchecken gebeurt achter plexiglas en  gerechten en drankjes worden op gepaste afstand geserveerd.
  • Wij hebben speciale looproutes en wachtvlakken aangebracht op de vloer, zodat u niet in direct contact komt met anderen. Bij aankomst bij ons hotel wordt u hierover geïnformeerd.
  • In het hotel vindt u op verschillende plekken desinfectiepunten.
  • Oppervlakken die regelmatig in aanraking komen met handen zoals trapleuningen, knoppen en deurklinken worden dagelijks meermaals gedesinfecteerd.
  • Het is mogelijk om te dineren in De Eetkamer, waarbij tussen de tafels ten minste 1,5 meter ruimte zit. Hier wordt ontbijt en diner in shifts geserveerd. Het ontbijtbuffet is tijdelijk gesloten en het is mogelijk om zonder meerprijs gebruik te maken van roomservice.
  • Onze  Huiskamer is daarnaast dagelijks geopend tussen 10:00 tot 23:30 uur. Na 20:00 uur mogen wij geen alcoholische versnaperingen meer schenken of verkopen.
  • Voordat u aankomt, zijn alle hotelkamers grondig gereinigd en gedesinfecteerd. Om het contact zoveel mogelijk te vermijden, wordt er tijdens uw verblijft niet schoongemaakt, tenzij u daar specifiek om vraagt. Dagelijks ontvangt u op aanvraag een vers setje handdoeken die we aan uw deurklink hangen.

Lees meer over de maatregelen rondom corona

Hotelactiviteiten tijdens corona

Ondanks de aanpassingen conform het RIVM om verdere besmettingen te voorkomen, hopen wij van uw verblijf toch een feestje te maken. Gelukkig hoeft u zich gelukkig niet te vervelen tijdens uw verblijf bij ons.

De omgeving Twente is prachtig en leent zich voor mooie wandel- en fietsroutes. Bij aankomst in het hotel verstrekt ons personeel alle informatie. Aangezien onze medewerkers geboren Twentenaren zijn, kennen ze de omgeving op hun duimpje. Ze vertellen u er dan ook graag meer over.

Tijdens uw verblijf is een fiets per persoon inbegrepen in het arrangement. Wanneer u deze meerdere dagen wenst te gebruiken, kunt u de sleutel gedurende uw verblijf bewaren, zodat u steeds dezelfde fiets heeft. Voor een kleine meerprijs kunt u ook gebruik maken van onze elektrische fietsen voor langere tochten.

Meer informatie over fietsroutes in Twente

Hoe kunt u ons helpen tijdens corona?

Voelt u zich grieperig of heeft u vlak voor de aankomst koorts? In alle gevallen kunt u gratis omboeken naar een andere datum in 2021. Wanneer u onverhoopt ziek wordt tijdens uw verblijf, bent u verplicht dit telefonisch te melden aan ons personeel. Samen met u zullen we dan kijken naar de meest geschikte oplossing. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen!

Boek ons hotel in tijden van corona

We hopen u snel te verwelkomen in ons hotel. Boek uw overnachting telefonisch via 0541 – 55 15 67, of direct via onze website. Op die manier betaalt u namelijk geen reserveringskosten!

Reserveer direct

Boek direct bij het hotel, telefonisch of online en u betaalt nooit reserveringskosten!
't Kruisselt
Twente
WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann
20210319