Boeken Bellen
Beschikbaarheid laden
Check beschikbaarheid

Hotel boeken corona Nederland

De ergste schrik rondom coronamaatregelen in Nederland lijkt voorbij te zijn. De zorg heeft onder enorme druk gestaan en qua besmettingen lijken aantallen nu eindelijk te gaan dalen. Tijd om weer voorzichtig vooruit te kijken als samenleving, zo ook voor ons als hotel. Vanwege de versoepelingen rondom alle maatregelen krijgen wij regelmatig de vraag of het mogelijk is om weer een hotel te boeken tijdens corona in Nederland. Wij vertellen u graag meer over alle maatregelen en richtlijnen zodat u straks weer met een gerust hart bij ons kunt overnachten.

Hotel boeken corona Nederland

Op dit moment is het weer mogelijk om een hotel te boeken tijdens corona in Nederland en zijn wij vanaf heden weer geopend. Hiervoor zijn er wel een aantal noodzakelijke maatregelen genomen. Dit zijn onder andere de volgende:

  • Onze medewerkers houden tenminste 1,5 meter afstand van u. Het inchecken gebeurt achter plexiglas en  gerechten en drankjes worden op gepaste afstand geserveerd.
  • Wij hebben speciale looproutes en wachtvlakken aangebracht op de vloer, zodat u niet in direct contact komt met anderen. Bij aankomst bij ons hotel wordt u hierover geïnformeerd.
  • In het hotel vindt u op verschillende plekken desinfectiepunten.
  • Oppervlakken die regelmatig in aanraking komen met handen zoals trapleuningen, knoppen en deurklinken worden dagelijks meermaals gedesinfecteerd.
  • Het is mogelijk om te dineren in De Eetkamer, waarbij tussen de tafels ten minste 1,5 meter ruimte zit. Hier wordt ontbijt en diner in shifts geserveerd. Het ontbijtbuffet is tijdelijk gesloten en het is mogelijk om zonder meerprijs gebruik te maken van roomservice.
  • Onze  Huiskamer is daarnaast dagelijks geopend tussen 10:00 tot 23:30 voor een borrel of kleine gerechten van de kaart.
  • Voordat u aankomt, zijn alle hotelkamers grondig gereinigd en gedesinfecteerd. Om het contact zoveel mogelijk te vermijden, wordt er tijdens uw verblijft niet schoongemaakt, tenzij u daar specifiek om vraagt. Dagelijks ontvangt u op aanvraag een vers setje handdoeken die we aan uw deurklink hangen.

Lees meer over de maatregelen rondom corona

Hotelactiviteiten tijdens corona

Ondanks de aanpassingen conform het RIVM om verdere besmettingen te voorkomen, hopen wij van uw verblijf toch een feestje te maken. Gelukkig hoeft u zich gelukkig niet te vervelen tijdens uw verblijf bij ons.

De omgeving Twente is prachtig en leent zich voor mooie wandel- en fietsroutes. Bij aankomst in het hotel verstrekt ons personeel alle informatie. Aangezien onze medewerkers geboren Twentenaren zijn, kennen ze de omgeving op hun duimpje. Ze vertellen u er dan ook graag meer over.

Tijdens uw verblijf is een fiets per persoon inbegrepen in het arrangement. Wanneer u deze meerdere dagen wenst te gebruiken, kunt u de sleutel gedurende uw verblijf bewaren, zodat u steeds dezelfde fiets heeft. Voor een kleine meerprijs kunt u ook gebruik maken van onze elektrische fietsen voor langere tochten.

Meer informatie over fietsroutes in Twente

Hoe kunt u ons helpen tijdens corona?

Voelt u zich grieperig of heeft u vlak voor de aankomst koorts? In alle gevallen kunt u gratis omboeken naar een andere datum in 2020. Wanneer u onverhoopt ziek wordt tijdens uw verblijf, bent u verplicht dit telefonisch te melden aan ons personeel. Samen met u zullen we dan kijken naar de meest geschikte oplossing. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen!

Boek ons hotel in tijden van corona

We hopen u snel te verwelkomen in ons hotel. Boek uw overnachting telefonisch via 0541 – 55 15 67, of direct via onze website. Op die manier betaalt u namelijk geen reserveringskosten!

Reserveer direct

Boek direct bij het hotel, telefonisch of online en u betaalt nooit reserveringskosten!
't Kruisselt
"Als je van natuur, frisse lucht en een uitstekend en gezellig hotel houdt, is Hotel 't Kruisselt hét Hotel in Twente. Nog afgezien van de voortreffelijke keuken. Zeer vriendelijk personeel. Niets is teveel voor hen. Nu in het kort: De vaste gasten komen hier steeds weer terug. Warm aanbevolen." De heer B. Jabroer - december 2019
"Wij zijn al voor de 4de keer naar dit hotel geweest. We gaan voor de omgeving, maar ook voor de gastvrijheid in dit hotel. Dikke complimenten voor het personeel, je voelt je echt verwend. De kamers zijn altijd netjes en verzorgd. Het ontbijt is perfect, altijd netjes verzorgd, alles wordt altijd snel aangevuld. Wij boeken ook altijd het diner mee, dit is ook altijd prima.!" Fam. Flippo-De Bruin - september 2019
"Inchecken bij het "t Kruisselt voelt meteen als een warm bad. De zeer vriendelijke ontvangst door het personeel van de receptie en de ambiance hebben wij als zeer prettig ervaren. Het hotel ligt in het prachtige Twentse land met veel mogelijkheden tot fietsen en wandelen. De service is geweldig of het de medewerkers van de receptie, het restaurant, de bar of de housekeeping betreft, allemaal geweldig. Wij komen zeker nog eens terug." De heer G. Boons - januari 2020
"Dat het een hotel is waar de gasten nog echt als gasten behandeld worden en je direct op je gemak bent." De heer A. van der Elst - februari 2020
"Hotel "t Kruisselt is een geweldig fijn hotel, een gelegenheid waar je je gelijk thuis voelt zodra je er binnenkomt. Het personeel komt heel warm over, zeer goede bediening en een geweldige keuken. Ook zijn de kamers goed en netjes aangekleed. Kort samengevat een hotel waar je weer heel graag terug komt." H van Zonneveld - februari 2020
"Fantastisch. Heel gezellig en rustig. Zeer vriendelijke bediening. Niets is teveel. Mooie omgeving lekker bosrijk. Een aanrader." Mevrouw L. van Teijlingen - februari 2020
"Betoverend Hotel 't Kruisselt, je hebt ons hart gestolen, volledig en voor altijd! Zelden waren wij in een hotel waar alles & iedereen zó klopt. Je bemensing, je spreekwoordelijke warmte, de rust die je uitstraalt en ook over ons hectische 'westerlingen' een heerlijke kalmte bracht. We hebben je in ons hart gesloten en komen gauw terug. Dank, heel veel dank!" Fam. Steenkamp, Pellikaan & Aalders - september 2018
"Wij hebben genoten. Oogstrelende omgeving. Tongstrelende gerechten. Oorstrelende stilte. En tenslotte hebben jullie prachtig weer geregeld. Hartelijk dank en tot de volgende keer. "Fam. Kleinlugtenbeld - september 2018
Twente
WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann