Boeken Bellen
Beschikbaarheid laden
Check beschikbaarheid

Hotel boeken corona Nederland

Vanwege de maatregelen krijgen wij regelmatig de vraag of het mogelijk is om een hotel te boeken tijdens corona in Nederland. Wij vertellen u graag meer over alle maatregelen en richtlijnen zodat u straks weer met een gerust hart bij ons kunt overnachten.

Hotel boeken corona Nederland

Op dit moment is het mogelijk om een hotel te boeken tijdens corona in Nederland. Hiervoor zijn er wel een aantal noodzakelijke maatregelen genomen. Dit zijn onder andere de volgende:

  • Onze medewerkers houden gepaste afstand van u.
  • Het dragen van een mondkapje is verplicht als u zich binnen het hotel verplaatst. Dit geldt niet in uw hotelkamer.
  • Het scannen van de QR-code is verplicht bij aanvang in het hotel.
  • In het hotel vindt u op verschillende plekken desinfectiepunten.
  • Oppervlakken die regelmatig in aanraking komen met handen zoals trapleuningen, knoppen en deurklinken worden dagelijks meermaals gedesinfecteerd.
  • Voordat u aankomt, zijn alle hotelkamers grondig gereinigd en gedesinfecteerd.

Lees meer over de maatregelen rondom corona

Hotelactiviteiten tijdens corona

Ondanks de aanpassingen conform het RIVM om verdere besmettingen te voorkomen, hopen wij van uw verblijf toch een feestje te maken. Gelukkig hoeft u zich gelukkig niet te vervelen tijdens uw verblijf bij ons.

De omgeving Twente is prachtig en leent zich voor mooie wandel- en fietsroutes. Bij aankomst in het hotel verstrekt ons personeel alle informatie. Aangezien onze medewerkers geboren Twentenaren zijn, kennen ze de omgeving op hun duimpje. Ze vertellen u er dan ook graag meer over.

Tijdens uw verblijf is een fiets per persoon inbegrepen in het arrangement. Wanneer u deze meerdere dagen wenst te gebruiken, kunt u de sleutel gedurende uw verblijf bewaren, zodat u steeds dezelfde fiets heeft. Voor een kleine meerprijs kunt u ook gebruik maken van onze elektrische fietsen voor langere tochten.

Meer informatie over fietsroutes in Twente

Hoe kunt u ons helpen tijdens corona?

Voelt u zich grieperig of heeft u vlak voor de aankomst koorts? In alle gevallen kunt u gratis omboeken naar een andere datum in 2021. Wanneer u onverhoopt ziek wordt tijdens uw verblijf, bent u verplicht dit telefonisch te melden aan ons personeel. Samen met u zullen we dan kijken naar de meest geschikte oplossing. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen!

Boek ons hotel in tijden van corona

We hopen u snel te verwelkomen in ons hotel. Boek uw overnachting telefonisch via 0541 – 55 15 67, of direct via onze website. Op die manier betaalt u namelijk geen reserveringskosten!

Reserveer direct

Boek direct bij het hotel, telefonisch of online en u betaalt nooit reserveringskosten!
't Kruisselt
Twente
WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann