Boeken Bellen
Beschikbaarheid laden
Check beschikbaarheid

Hotel boeken corona crisis

Plots lijkt het alsof de tijd stil staat. Straten zijn leeg, de zorg draait overuren en sportscholen en winkels moeten hun deuren om 17.00 uur sluiten. Een onwerkelijke situatie waar iedereen in de wereld op dit moment mee te maken heeft. We hebben het natuurlijk over de coronacrisis. Na enkele maanden in ‘intelligente lockdown’ te hebben gezeten, heeft het demissionaire kabinet op zondag 28 november de ‘avond lockdown’ ingevoerd. Ondanks dat de toekomst nog erg onzeker is, kunnen we ons voorstellen dat u een uitstapje in eigen land wenst te maken, er even tussen uit. De grote vraag die wij veel krijgen is dan ook: een hotel boeken in coronacrisis, kan dat?

Een hotel boeken in coronacrisis

Wij verwelkomen graag gasten, met veiligheid en gezondheid voor u en onszelf als eerste prioriteit. Daarom hebben we wederom voor u uit gezocht wat er mogelijk is zodat wij u op een veilige manier kunnen ontvangen. Het is dus zeer zeker mogelijk om een hotelovernachting bij ons te boeken alleen net even anders als u wellicht van ons gewend bent. Uiteraard met een aantal aangepaste maatregelen vanwege de coronacrisis, waarover we u graag informeren. Deze regels zijn volgens de richtlijnen van het RIVM.

Bekijk al onze huidige arrangementen

Corona maatregelen: hotel boeken corona crisis

U bent ook dit jaar van harte welkom in ons hotel. We hebben de volgende maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat uw verblijf zo prettig en veilig mogelijk wordt:

Aankomst en inchecken in het hotel

Bij aankomst van het hotel ontvangt onze receptionist(e) u met mondkapje. De check-in procedure zal voorspoedig verlopen. U bent namelijk goed voorbereid op uw verblijf bij ons. Wanneer er meerdere mensen staan te wachten, wordt u gevraagd ten minste anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

Op verschillende locaties in ons hotel vindt u desinfectiepunten waar u uw handen op ieder gewenst moment kunt ontsmetten.

Eten en drinken in ons hotel

U bent van harte welkom om bij ons een hapje te eten of te drinken tijdens uw verblijf. U kunt lunchen en drinken in de Huiskamer of in onze Serre tot 17.00 uur.

Het ontbijt

Ontbijten is mogelijk tussen 07:30 uur en 10:30 uur in onze Serre aan uw tafel.

Lunch

Onze Huiskamer met aangrenzend Serre is dagelijks geopend van 07.30 uur tot 17.00 uur voor een heerlijk lunch of borrelhap. Dagelijks bestaat er ook de mogelijkheid om een lunchpakket aan te vragen. U kunt dit de avond van tevoren aangeven tot 20.00 uur bij de receptie.

Diner

Dagelijks serveren wij een 3- of 4-gangendiner. Bij de incheck informeren wij u over het menu van dezelfde avond en elke ochtend wordt u tijdens het ontbijt geïnformeerd over het diner van die avond. U kunt overdag gebruik maken van een driegangen menu in de Serre of Huiskamer of u kunt ’s avonds dineren in uw hotelkamer. Het diner wordt dan middels roomservice geserveerd. Overdag kan er gedineerd worden van 13.00 uur tot 17.00 uur. Elk kwartier kan er een tafel worden gereserveerd. De laatste tijd dat u aan tafel kunt is om 15.30 uur. ’s avonds kan er gedineerd worden vanaf 17.45 uur. U reserveert een tijd waarop u het voorgerecht wilt ontvangen. Dat kan tot 19.15 uur. Elk half uur daarna serveren wij het volgende gerecht.

Uw kamer

Uw kamer wordt voordat u incheckt schoongemaakt en gedesinfecteerd. Wij komen niet in uw kamer als u in de hotelkamer bent. Tijdens uw verblijf kunt u het groene “Graag schoonmaken” kaartje aan uw deurklink hangen wanneer u vertrekt, zodat uw kamer tussentijds schoongemaakt kan worden.

Algemene ruimtes

Alle contactpunten die handen regelmatig aanraken, worden dagelijks meermaals door ons gedesinfecteerd. Al onze kamers zijn voorzien van eigen sanitair.

Een overnachting in ‘t Kruisselt tijdens corona crisis

Hoewel er aanpassingen zijn aangebracht, zijn we ervan overtuigd dat we u alsnog een prettige ervaring kunnen bieden. Zoals gewoonlijk mag u het volgende van ons verwachten:

  • Bij incheck ontvangt u informatie over uw verblijf zoals een selectie van de mooiste fiets- en wandelroutes. Onze medewerkers kennen het gebied op hun duimpje en geven u graag meer informatie indien gewenst.
  • Bij de hotelovernachting zitten hotelfietsen inbegrepen, de sleutel hiervoor kunt u ophalen bij de receptie. Tijdens uw verblijf kunt u steeds dezelfde fiets gebruiken. Voor een kleine meerprijs kunt u ook gebruik maken van elektrische fietsen.

We hopen dat onze maatregelen u voldoende zekerheid geven om ons hotel te boeken tijdens de corona crisis. Vanuit onze kant doen we er alles aan om ondanks alle maatregelen u toch een prettig verblijf te geven.

Voelt u zich grieperig of heeft u vlak voor de aankomstdatum koorts? Blijf dan thuis. Ook wanneer u twijfelt over uw eigen gezondheid of die van uw reisgezelschap, dan kunt u gratis omboeken naar een andere datum. Wanneer u onverhoopt ziek wordt tijdens uw verblijf, bent u verplicht dit telefonisch te melden aan ons personeel. Samen met u zullen we dan kijken naar de meest geschikte oplossing. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen!

Ik wil graag het hotel boeken

Boek direct bij het hotel, telefonisch of online en u betaalt nooit reserveringskosten!
't Kruisselt
Twente
WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann