Boeken Bellen
Beschikbaarheid laden
Check beschikbaarheid

Hotel boeken corona crisis

Plots lijkt het alsof de tijd stil staat. Straten zijn leeg, de zorg draait overuren en scholen en veel bedrijven sluiten de deuren. Een onwerkelijke situatie waar iedereen in de wereld op dit moment mee te maken heeft. We hebben het natuurlijk over de coronacrisis. Na enkele maanden in ‘intelligente lockdown’ te hebben gezeten, bereidt de samenleving zich voor op een kleine herstart. Ondanks dat de toekomst nog erg onzeker is, kunnen we ons voorstellen dat u langzaam weer uitkijkt naar een uitstapje in eigen land. De grote vraag die wij veel krijgen is dan ook: een hotel boeken in coronacrisis, kan dat?

Een hotel boeken in coronacrisis

Ook wij verwelkomen graag weer gasten, maar veiligheid en gezondheid voor u en onszelf is onze eerste prioriteit. Daarom hebben we de afgelopen weken de tijd gehad om voor u uit te zoeken wat er mogelijk is zodat wij u op een veilige manier kunnen ontvangen. Daarom is het vanaf nu ook weer mogelijk om een hotelovernachting bij ons te boeken. Uiteraard met een aantal aangepaste maatregelen vanwege de coronacrisis, waarover we u graag informeren. Deze regels zijn volgens de richtlijnen van het RIVM.

Bekijk al onze huidige arrangementen

Corona maatregelen: hotels boeken

U bent weer van harte welkom in ons hotel. We hebben de volgende maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat uw verblijf zo prettig en veilig mogelijk wordt:

Aankomst en inchecken in het hotel

Bij aankomst van het hotel vindt u onze receptionist(e) achter plexiglas. De check-in procedure gaat op dezelfde manier zoals u gewend bent, echter op gepaste afstand. Wanneer er meerdere mensen staan te wachten, wordt u gevraagd ten minste anderhalve meter afstand van elkaar te houden.

De looproutes en wachtvakken in het hotel staan duidelijk aangegeven op de vloer. Op die manier zorgen we ervoor dat u niet binnen anderhalve meter in contact komt met anderen. Op verschillende locaties in ons hotel vindt u desinfectiepunten waar u uw handen op ieder gewenst moment kunt ontsmetten.

Eten en drinken in ons hotel

U bent nog steeds van harte welkom om bij ons een hapje te eten of te drinken tijdens uw verblijf. U kunt eten en drinken in de Eetkamer of op ons terras. De tafels staan ruim 1,5 meter uit elkaar en de gastheer- of vrouw zorgt voor voldoende afstand. De borden worden geserveerd op een aangrenzende tafel, zodat u daarna zelf het bord met eten kunt oppakken.

Het ontbijtbuffet

In plaats van het ontbijtbuffet serveren wij nu alleen aan tafel in de Eetkamer. Zo zorgen we ervoor dat de contactmomenten met andere hotelgasten beperkt blijven. Wegens het beperkt aantal tafels in de Eetkamer serveren wij het ontbijt in twee shifts, tussen 7:30 en 9:00 uur of tussen 9:30 en 11:00 uur. Bij de receptie kunt u uw voorkeurstijd reserveren. Wanneer de ene shift vol zit, wordt u automatisch  in de andere shift  geplaatst.

Lunch

Dagelijks bestaat er de mogelijkheid om een lunchpakket aan te vragen. U kunt dit de avond van tevoren aangeven tot 18.00 bij de receptie. Na het ontbijt zal onze medewerker het pakket aan u overhandigen. Lunchen is tevens mogelijk op ons heerlijk zonnige tuinterras.

Diner

Tijdens het diner kunt u terecht in de eetkamer, waar het diner wederom in twee shifts wordt opgediend. De shifts starten om 17.30 en 19.30. Bij de eerste shift dient u uiterlijk om 19.15 van tafel te vertrekken, zodat wij voor de volgende gasten de tafel in gereedheid kunnen brengen.

Dagelijks is onze Huiskamer geopend tussen 10:00 tot 23:30 uur waar u terecht kunt voor een hapje en een borrel. Daarnaast is het ook mogelijk om roomservice te bestellen, geef dit door aan onze medewerkers. Wij brengen hiervoor geen extra kosten in rekening.

Uw kamer

Uw kamer wordt voordat u incheckt schoongemaakt en gedesinfecteerd. Wanneer u een tussentijdse schoonmaak wenst kunt u dit doorgeven aan de receptie. Wanneer u de kamer verlaat mag u de groene kaart aan de buitenkant van uw kamerdeur hangen. De housekeeping zal dan uw kamer een tussentijdse schoonmaakbeurt geven.

Uw kamer wordt tijdens uw verblijf alleen schoongemaakt op eigen verzoek en alleen wanneer u zelf niet aanwezig bent in de kamer. Dit is dagelijks mogelijk tot 14:00 uur. Op aanvraag ontvangt u een schoon handdoekenpakket van ons die we aan de deur van de kamer hangen. Vuile handdoeken kunt u in de daarvoor bestemde wasmanden op de gang deponeren.

Algemene ruimtes

Alle contactpunten die handen regelmatig aanraken, worden dagelijks meermaals door ons gedesinfecteerd. Alle onze kamers zijn voorzien van eigen sanitair.

Een overnachting in ‘t Kruisselt tijdens corona

Door de genomen maatregelen hopen we dat we u binnenkort weer mogen ontvangen in ons hotel in De Lutte om u zoals vanouds weer in de watten te leggen. Hoewel er aanpassingen zijn aangebracht, zijn we ervan overtuigd dat we u alsnog een prettige ervaring kunnen bieden. Zoals gewoonlijk mag u het volgende van ons verwachten:

  • Bij incheck ontvangt u een rugzakje met daarin informatie over uw verblijf zoals een selectie van de mooiste fiets- en wandelroutes. Onze medewerkers kennen het gebied op hun duimpje en geven u graag meer informatie indien gewenst.
  • Bij de hotelovernachting zitten hotelfietsen inbegrepen, de sleutel hiervoor kunt u ophalen bij de receptie. Tijdens uw verblijf kunt u steeds dezelfde fiets gebruiken. Voor een kleine meerprijs kunt u ook gebruik maken van elektrische fietsen.

We hopen dat onze maatregelen u voldoende zekerheid geven om ons hotel te boeken tijdens de corona crisis. Vanuit onze kant doen we er alles aan om ondanks alle maatregelen u toch een prettig verblijf te geven.

Voelt u zich grieperig of heeft u vlak voor de aankomstdatum koorts? Blijf dan thuis. Ook wanneer u twijfelt over uw eigen gezondheid of die van uw reisgezelschap, dan kunt u gratis omboeken naar een andere datum in 2020. Wanneer u onverhoopt ziek wordt tijdens uw verblijf, bent u verplicht dit telefonisch te melden aan ons personeel. Samen met u zullen we dan kijken naar de meest geschikte oplossing. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen!

Ik wil graag het hotel boeken

Boek direct bij het hotel, telefonisch of online en u betaalt nooit reserveringskosten!
't Kruisselt
"Ontzettende goede uitleg en prima regeling i.v.m. de Corona regeling. Personeel deskundig en enorm behulpzaam, de maaltijden kwamen uit een uitstekende keuken. Zeker voor herhaling aan te bevelen." De heer en mevrouw Geerlings - augustus - 2020
"Heerlijk weekend, in een fijn hotel, met allemaal lieve ,vriendelijke mensen. Goed ontbijt en elke avond een goed verzorgd en smakelijk diner, waarbij naar mijn idee zelfs de kleuren van de maaltijd mooi met elkaar combineerde!" Mevrouw M. Slappendel van Teylingen - september 2020
"Inchecken bij het "t Kruisselt voelt meteen als een warm bad. De zeer vriendelijke ontvangst door het personeel van de receptie en de ambiance hebben wij als zeer prettig ervaren. Het hotel ligt in het prachtige Twentse land met veel mogelijkheden tot fietsen en wandelen. De service is geweldig of het de medewerkers van de receptie, het restaurant, de bar of de housekeeping betreft, allemaal geweldig. Wij komen zeker nog eens terug." De heer G. Boons - januari 2020
"Dat het een hotel is waar de gasten nog echt als gasten behandeld worden en je direct op je gemak bent." De heer A. van der Elst - februari 2020
"Hotel "t Kruisselt is een geweldig fijn hotel, een gelegenheid waar je je gelijk thuis voelt zodra je er binnenkomt. Het personeel komt heel warm over, zeer goede bediening en een geweldige keuken. Ook zijn de kamers goed en netjes aangekleed. Kort samengevat een hotel waar je weer heel graag terug komt." H van Zonneveld - februari 2020
"Fantastisch. Heel gezellig en rustig. Zeer vriendelijke bediening. Niets is teveel. Mooie omgeving lekker bosrijk. Een aanrader." Mevrouw L. van Teijlingen - februari 2020
"Het ontvangst was allerhartelijkst. Op een prettige wijze werden de coronaregels uitgelegd. De ervaring tijdens ons verblijf was, dat deze regels o.a. tijdens het diner en het ontbijt op een efficiënte wijze werden toegepast. We hebben ons totaal niet onveilig gevoeld. Het personeel was uitermate vriendelijk. Het gebruik van het zwembad, met de behorende coronaregels, was super met veel privacy. Het diner en het ontbijt was iedere dag uitstekend verzorgd. Een prettige bijkomstigheid was, dat de omgeving van De Lutte, buitengewoon on-Nederlands aan deed. Veel glooiingen met prachtige fietsroutes." de heer J. Bos - juli 2020
"Fantastisch hotel in een prachtige omgeving, waar de rust je omarmt. Behulpzame en vriendelijk personeel." Betty - juni 2020
Twente
WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann
20200912