Boeken Bellen
Beschikbaarheid laden
Check beschikbaarheid

Heropening Hotel 't Kruisselt

Het waren bijzondere weken, maar wij zijn er klaar voor! Vanaf 11 mei openen wij de deuren van Hotel-Restaurant ’t Kruisselt, zodat u kan komen genieten van de mooiste tijd van het jaar. De rhododendronbloesem begint haar kleuren te tonen en middels de nieuwe fiets- en wandelroutes leiden we u langs de mooiste plekjes van Twente.

Na de bijna 8 weken durende “Corona-gerelateerde” sluiting hebben we ons goed voorbereid op de dag van de heropening en hebben we ons vertrouwd gemaakt met alle beschermende maatregelen om ervoor te zorgen dat u een zorgeloze en plezierige vakantie zult beleven.

We zullen dagelijks een maximaal aantal kamers verhuren, zodat u tijdens uw verblijf bij ons alle ruimte en rust kan ervaren. Er is voorlopig dus beperkte beschikbaarheid. De Eetkamer, Huiskamer en het Tuinterras zijn ingericht op basis van de anderhalve meter maatregelen en we hebben de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen. Twee dagen voor aankomst ontvangt u het huisreglement van ons per mail of per post.

Tot slot, onze oprechte dank voor de positieve feedback op onze facebookposts en dank voor alle lieve mails, brieven en kaarten. We werden overweldigd door de vloed van vriendelijke woorden en persoonlijke groeten vanuit heel Nederland.

Toelichting:

Al onze kamers zijn voorzien van eigen sanitair, de openbare toiletten blijven gesloten. U ontvangt twee dagen voor aankomst een e-mail met de maatregelen die we hebben getroffen, zodat u, als vanouds, kan genieten van een ontspannen verblijf bij ’t Kruisselt.

Faciliteiten die we (nog) niet kunnen bieden zijn: het zwembad, de sauna en onze 9-holes par3 golfbaan, maar u kunt er wel op uit met de fiets of te voet door de prachtige Twentse natuur. Eenmaal terug in het hotel kunt u met een hapje en een drankje in de tuin en op het erf genieten van de rust, ruimte en natuur. Het hotel grenst aan een Natura2000 gebied.

De maaltijden serveren we gewoon in onze Eetkamer, alle tafels op ruime afstand van elkaar. Ook het ontbijt wordt aan uw tafel geserveerd, niet vanaf een buffet. We doen er alles aan om het risico voor u en onze medewerkers te minimaliseren. Het is tevens mogelijk de maaltijden in uw kamer te laten bezorgen, gratis roomservice.

Daarnaast bieden we u de mogelijkheid om voor een dagtripje een lunchpakket mee te nemen, omdat de horeca onderweg nog niet open is. Het zal allemaal net even anders zijn dan u gewend bent, maar we zullen er alles aan doen om u te laten genieten van een paar heerlijke dagen weg in eigen land.

Wat bieden we aan? Meerdaagse arrangementen, zowel op basis van halfpension als volpension, waarbij het ontbijt, diner en de lunch uitgeserveerd wordt aan tafel. Wij bieden u tevens de mogelijkheid om gratis uw ontbijt, lunch of diner op de kamer te laten bezorgen (roomservice). De lunch is ook verkrijgbaar in pakketvorm, voor onderweg als u op pad wilt gaan met de fiets, auto of te voet.

Benieuwd naar onze arrangementen?

Arrangementen pagina >>

U kunt ons telefonisch of per mail bereiken wanneer u meer informatie wenst en onze receptioniste persoonlijk wil spreken. We kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft, dus aarzel niet ons te bellen!

We hopen u gauw weer te mogen ontvangen in het mooie Twente.

Met gastvrije groet,

Linda & Jeroen Kampman
En Team ’t Kruisselt

Terug naar overzichtBoek direct bij het hotel, telefonisch of online en u betaalt nooit reserveringskosten!
't Kruisselt
Twente
WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann