Congrescentrum en hotel-restaurant ’t Kruisselt

Pas in juli 1973 meldt zich een nieuwe eigenaar, firma Gebroeders Hegeman B.V. uit Nijverdal. In december 1973 kopt de krant dat fa. Hegeman zal verbouwen en krijgt het complex een bestemming in de sociale sfeer. Wederom wordt er flink verbouwd en gerenoveerd en op 3 april 1975 is het zover! ’t Kruisselt is vanaf dan: Congrescentrum en hotel-restaurant ’t Kruisselt.

Het ‘hotel’ telt in dat jaar 63 bedden, verdeelt over het hoofdgebouw en de bungalowbarakken. Het bedrijf wordt geleid door de heer Olde Olthof. In 1977 wordt er opnieuw verbouwd. Er komt een verbinding tussen het huis en het koetshuis. Hier bevindt zich nu de receptie, het kantoortje en de hal naar het restaurant. Ook het restaurant wordt gerealiseerd in dat jaar en er komen 12 hotelkamers boven het restaurant, elk met eigen badkamer. Het oude restaurant wordt leesruimte, nu de huiskamer. Op dat moment is de heer Van de Velde directeur van ’t Kruisselt, maar niet lang daarna meldt een echtpaar uit het westen zich, Francois Westenberg en Leanne van Gelder.

10a

Francois Westenberg

In 1984 worden ze eigenaar van het complex en starten ze ‘Met een schone lei.’ Binnen een paar jaar weten zij van het congrescentrum een gerenommeerd familiehotel te maken en in 1988 wordt de golfbaan op ludieke wijze geopend. In datzelfde jaar wordt ‘de zwembadvleugel’ geopend met 15 kamers, 2 vergaderzalen en het zwembad met de sauna. In datzelfde jaar start ook een jonge kelner bij ’t Kruisselt, Marcel Hiep.

 

01b. Welkom Nicole

Wenst u meer informatie of heeft u een vraag?

Neem dan contact op met onze receptiemedewerkers via 0541 551 567 of mail naar info@kruisselt.nl

Neem contact op

Wil je dit artikel delen?

Ffv 9126

Ontvang (per post) onze brochure

We informeren u graag over Hotel, Restaurant & Golfclub ’t Kruisselt. Alle actuele informatie leest u op onze website, maar ontvangt u graag een folder van het hotel is dat uiteraard mogelijk! Geef uw gegevens op via onderstaande button en u ontvangt binnen een week de brochure in uw brievenbus!

Brochure aanvragen