Hotel ’t Kruisselt

Na 30 succesvolle jaren besluit het echtpaar Westenberg het hotel te verkopen. In januari 2016 wordt Agfra Holding B.V., van de familie Fransen, eigenaar van Hotel-Restaurant ’t Kruisselt. Agfra Holding is de investeringsmaatschappij van Familie Fransen, bekend van Arke Reizen, en wordt sinds 2006 geleid door jongste dochter Barbara Fransen. Op 1 maart 2016 start Linda Kampman-Piening als directeur van ‘t Kruisselt en in oktober dat jaar voegt haar echtgenoot Jeroen zich bij haar.

Crqh Bjumaadpm1

Ferdinand Fransen (1928-2021) en v.l.n.r. Monique, Ellen en Barbara Fransen

Het echtpaar Kampman woont samen met zoon Twan in het hotel en besluit op eigen wijze de filosofie van de Westenbergs voort te zetten. Vanaf de aankoop wordt in het hotel elk jaar wat vernieuwd. Zo hebben de afgelopen jaren de Eetkamer, de Huiskamer en de keuken een flinke verandering ondergaan. Ook zijn bijna alle kamers gerenoveerd en zijn er op de golfbaan aanpassingen geweest.

2024 Team Kruisselt 2

Linda & Jeroen Kampman en Team ’t Kruisselt

Echter, het zijn de medewerkers van ’t Kruisselt die al jaren de hoofdrol spelen en het gastenboek staat dan ook vol complimenten over de service en gastvrijheid! Trots zijn wij samen met u mogen terugkijken op 100 jaren Villa ’t Kruisselt!

01b. Welkom Nicole

Wenst u meer informatie of heeft u een vraag?

Neem dan contact op met onze receptiemedewerkers via 0541 551 567 of mail naar info@kruisselt.nl

Neem contact op

Wil je dit artikel delen?

Ffv 9126

Ontvang (per post) onze brochure

We informeren u graag over Hotel, Restaurant & Golfclub ’t Kruisselt. Alle actuele informatie leest u op onze website, maar ontvangt u graag een folder van het hotel is dat uiteraard mogelijk! Geef uw gegevens op via onderstaande button en u ontvangt binnen een week de brochure in uw brievenbus!

Brochure aanvragen