Linda Kampman-Piening

Wijnmakersdiner met Gerhard Kolkmann

Inhoudsopgave

  Begin het jaar goed en boek het Wijnmakersdiner op 20 januari onder begeleiding van Wijnmaker Gerhard Kolkmann van Weingut Kolkmann – Winery Kolkmann Een avondvullend programma met heerlijke gerechten, mooie wijnen, tafelwater en koffie na. Ontdek het fijne parelspel met aroma’s van peer en perzik in de Perlenspiel, geniet van het nootachtige bouquet gecombineerd met de boterachtige tonen van de Burgunder vom Löss en zwijmel weg bij een vleugje sinaasappel en bramen bij de Zweigelt Perfection En dit alles gecombineerd met de culinaire gerechten van de koks van ’t Kruisselt. Uiteraard is Bert van Twentsch Wijnhuis aanwezig om de avond een extra glans te geven. Mis het niet, maak kennis met de familie Kolkmann, https://kolkmann.at/ en gun uzelf een heerlijke avond tijdens het Wijnmakersdiner!

   

  Begin het jaar goed en boek het Wijnmakersdiner op 20 januari onder begeleiding van Wijnmaker Gerhard Kolkmann van Weingut Kolkmann – Winery Kolkmann Een avondvullend programma met heerlijke gerechten, mooie wijnen, tafelwater en koffie na. Ontdek het fijne parelspel met aroma’s van peer en perzik in de Perlenspiel, geniet van het nootachtige bouquet gecombineerd met de boterachtige tonen van de Burgunder vom Löss en zwijmel weg bij een vleugje sinaasappel en bramen bij de Zweigelt Perfection En dit alles gecombineerd met de culinaire gerechten van de koks van ’t Kruisselt. Uiteraard is Bert van Twentsch Wijnhuis aanwezig om de avond een extra glans te geven. Mis het niet, maak kennis met de familie Kolkmann, https://kolkmann.at/ en gun uzelf een heerlijke avond tijdens het Wijnmakersdiner!

   

  2022 Wijnmakersdiner

  Terug naar overzicht

  01b. Welkom Nicole

  Wenst u meer informatie of heeft u een vraag?

  Neem dan contact op met onze receptiemedewerkers via 0541 551 567 of mail naar info@kruisselt.nl

  Neem contact op

  Wil je dit artikel delen?

  Gerelateerde artikelen

  Ffv 9126

  Ontvang (per post) onze brochure

  We informeren u graag over Hotel, Restaurant & Golfclub ’t Kruisselt. Alle actuele informatie leest u op onze website, maar ontvangt u graag een folder van het hotel is dat uiteraard mogelijk! Geef uw gegevens op via onderstaande button en u ontvangt binnen een week de brochure in uw brievenbus!

  Brochure aanvragen