Linda Kampman-Piening

Valentijn, voor met z’n twee!

Inhoudsopgave

  1. Valentijn in Twente, tijd voor elkaar, met z’n twee. Daar maak je toch elke geliefde gelukkig mee!

Romantisch met z’n tweetjes weg deze Valentijn? Dan kunt u er voor kiezen om uw geliefde te verrassen met een bezoekje aan Twente. Hier in Twente nemen we namelijk álle tijd voor elkaar, tijd om oprecht te genieten samen, om de tijd even stil te zetten en om weg te dromen in een zee van tijd. Lees gauw verder welke tips onze Tukker weer voor u op een rijtje heeft gezet!

Love Kruisselt 1

Valentijn in Twente, tijd voor elkaar, met z’n twee. Daar maak je toch elke geliefde gelukkig mee!

Cursus Twents
Wanneer u uw geliefde helemaal wilt inpakken raad ik u zeker een verfijnde Twentse tongval aan. Niets is romantischer dan uw geliefde in het Twents te complimenteren! Daarom een spoedcursus Twentse Liefdesspreuken, zodat u gegarandeerd dat kusje krijgt:

Wilt u laten blijken dat u uw partner de knapste persoon op aarde vindt? Spreek dan vol liefde: “Ie bint ankieken wa weerd” uit.
Bezegel uw liefde voor elkaar met een hartstochtelijke kus door “Loat vi’j boeten em’ brommers kieken” voor te stellen.
Kort en krachtig, maar altijd effectief “Ik hoal voan oe”.

Nou, met de liefde, passie en hartstocht komt het nu helemaal goed! Op naar een paar leuke tips om samen Valentijn in Twente door te brengen:

Sauna
Wat dacht u bijvoorbeeld van een uitje naar de Sauna? Ervaar samen de ultieme rust en ruimte bij Saré Thermen & Beauty in Oldenzaal. Ontspannen buiten in de hot whirlpool, een rondje zwemmen in het warme buitenzwembad, zwijmel weg onder de sterren van de Stersauna, adem energie en liefde in de Himalaya zoutsteencabine of warm flink op in de Aardsauna!

Golf
Golfen kunt u alleen doen, maar nog leuker is om samen deze sport te beoefenen! Samen met u partner een balletje slaan staat garant voor een ontspannen en sportieve ochtend of middag. Samen van hole naar hole lopen, terugkijken op de afgelopen periode samen, doelen stellen voor de komende periode. Zijn u of uw partner nog niet zo bedreven in het golfen? Boek dan samen een golfles bij onze golfprofessional Benno Mulder, en maak er samen een prachtige en onvergetelijke ochtend of middag af! En wat is dan nog leuker om na het golfen samen in de Huiskamer een drankje te doen en gezellig na te praten.

Musea
Bezoek eens een museum voor een romantisch dagje uit! Musea zijn vaak prachtige en bijzondere gebouwen vol romantische, meeslepende verhalen. Samen mijmeren over kunst en het leven. Wat dacht u van het Rijksmuseum Twente in Enschede of bezoek Museum No Hero in Delden en verruim samen je blik. Meer geïnteresseerd in de wonderen van de natuur? Sla dan Natura Docet Wonderryck in Denekamp niet over!

Bezoek een kasteel
Wees als een prins op het witte paard of als een prinses op het balkon. Samen het sprookje ontdekken doet u bij Landgoed Singraven in Denekamp. Singraven heeft het allemaal; een statig huis, een weelderige tuin, prachtige bossen, schilderachtig gelegen landbouwgronden en een eigen watermolen. Daarnaast heeft het landgoed een rijk verleden, compleet met spookverhaal en kleurrijke bewoners. Met recht een uniek landgoed waar u samen nog lang over na zult praten!

Dierentuin
Kunt u samen uren praten over de Afrikaanse Maraboe? Of raakt u samen niet uitgepraat over de Tweevingerige Luiaard? Steek dan tijdens uw verblijf in Twente de grens over en bezoek Tierpark Nordhorn. Ga weg van de massa en kies voor een bijzonder en romantisch uitje. Net over de grens vind u dit kleinschalige dierenpark. In dit dierenpark leven meer dan 2000 dieren verspreid over 12 hectare grond. Van zeehonden tot gieren en van chimpansees tot stekelvarkens, u ziet ze hier! En u zult zien dat, net als wij, elk dier een eigen karakter heeft, in een andere omgeving woont en bij een liefdevolle partner is óf opzoek is naar één!

Hotel
Maar uiteraard is er niets zo romantisch dan samen een paar dagen aan de sleur van alledag ontspannen en even helemaal tot elkaar komen tijdens een hotelovernachting of arrangement. Door de vier kamertypes van ’t Kruisselt heeft u alle keuze om een kamer uit te zoeken die aansluit bij uw wensen. De arrangementen bestaan altijd uit dagelijks ontbijt en diner, zo hoeft u zich niet druk te maken over ‘Waar zullen we gaan eten?’, dat regelen wij namelijk allemaal voor u! En wilt u het 3-gangen menu du Jour aanpassen of uitbreiden? Informeer dan naar de kaart en extra gangen. Zo stelt u tezamen uw favoriete Valentijnsdiner samen! Geniet u deze maand samen van Valentijn in Twente?

Een liefdevolle groet van De Tukker!

Benieuwd naar wat rastukker André Manuel hierover te zeggen heeft? Andre Manuel: “Twentse romantiek is niet heel ingewikkeld.” – Visit Twente

Terug naar overzicht

01b. Welkom Nicole

Wenst u meer informatie of heeft u een vraag?

Neem dan contact op met onze receptiemedewerkers via 0541 551 567 of mail naar info@kruisselt.nl

Neem contact op

Wil je dit artikel delen?

Gerelateerde artikelen

Ffv 9126

Ontvang (per post) onze brochure

We informeren u graag over Hotel, Restaurant & Golfclub ’t Kruisselt. Alle actuele informatie leest u op onze website, maar ontvangt u graag een folder van het hotel is dat uiteraard mogelijk! Geef uw gegevens op via onderstaande button en u ontvangt binnen een week de brochure in uw brievenbus!

Brochure aanvragen