4. Nick

Fleur Haafkes

Happy Cocktail Hour bij ’t Kruisselt!

Inhoudsopgave

  1. Proost op het Leven bij Het Kruisselt's Happy Cocktail Hour!

Proost op het Leven bij Het Kruisselt’s Happy Cocktail Hour!

Stel je voor: de zon zakt langzaam achter de horizon, het zachte geroezemoes van blije stemmen vult de lucht, en je zit ontspannen op het terras met een kleurrijke cocktail in je hand. Welkom bij de Happy Cocktail Hour van ’t Kruisselt, waar elke avond een klein feestje wordt!

Tijdens onze Happy Cocktail Hour van 21:00 uur tot 22:00 uur wordt het extra feestelijk bij ’t Kruisselt. Geniet van een onweerstaanbare aanbieding: twee cocktails voor de prijs van één! Of je nu een gezellige avond doorbrengt met vrienden of een romantisch moment deelt met je geliefde, onze getalenteerde bartenders staan klaar om je te verrassen met hun beste creaties. Proef de verfijning van onze zorgvuldig samengestelde cocktails en geniet van dubbel zoveel plezier.

Onze Happy Cocktail Hour is de perfecte gelegenheid om de dag af te sluiten of om je avond juist te beginnen. Dus kom langs en ontspan.

Proost op goede tijden en nog betere herinneringen bij ’t Kruisselt!

Kopie Van Kopie Van Cocktail Menu (boekjes) (briefhoofden)

 

 

 

 

 

Terug naar overzicht

01b. Welkom Nicole

Wenst u meer informatie of heeft u een vraag?

Neem dan contact op met onze receptiemedewerkers via 0541 551 567 of mail naar info@kruisselt.nl

Neem contact op

Wil je dit artikel delen?

Gerelateerde artikelen

Ffv 9126

Ontvang (per post) onze brochure

We informeren u graag over Hotel, Restaurant & Golfclub ’t Kruisselt. Alle actuele informatie leest u op onze website, maar ontvangt u graag een folder van het hotel is dat uiteraard mogelijk! Geef uw gegevens op via onderstaande button en u ontvangt binnen een week de brochure in uw brievenbus!

Brochure aanvragen