Boeken Bellen
Beschikbaarheid laden
Check beschikbaarheid

Tuffel aanbieding

Word met deze Tuffel aanbieding lid van de gezelligste golfclub in de regio!

Laagdrempelig, actief verenigingsleven, gezond, les van een top professional (privé of groepsles) en bovenal bijzonder gezellig!

Golfclub ‘t Kruisselt is het ideale beginpunt voor eenieder die met golfen wil starten. Één van de voordelen is dat er nooit wachttijden zijn, omdat je geen starttijd hoeft te reserveren. Een tweede voordeel is het altijd gezellige clubhuis, de Huiskamer van ’t Kruisselt met gezellige bar en dito barmannen en -vrouwen. Zeven dagen per week geopend, van zonsopgang tot zonsondergang!

Golflessen: Golfprofessional Benno Mulder is een uiterst vriendelijke en rustige leraar, u kunt zelf lestijden reserveren in zijn agenda. Hij heeft al meer dan 2.000 golfers opgeleid! U kunt kiezen voor groeplessen of individuele lessen, informeer hiernaar bij ’t Kruisselt.

Clubleven: Er zijn vijf keer per week wedstrijden, zoals de dinsdagochtend damesochtend en de donderdagmiddag herenmiddag. En drie keer per week een gemengde wedstrijd. U kunt inschrijven voor de wedstrijden om zo kennis te maken met het bijzonder gezellige verenigingsleven van de club. Door de laagdrempeligheid bent u al welkom bij de wedstrijden vanaf het moment dat u baanpermissie heeft (vaak na circa vijf golflessen) en uw theorie-examen hebt afgelegd (zo kent u de regels tijdens het golfen). Vanaf dan kan het échte werk beginnen!

Nog niet overtuigd? We sommen de voordelen van golfen bij ’t Kruisselt graag voor u op:

 1. Golfers leven gemiddeld langer (na Zweeds onderzoek bron:Startendegolfers.nl)
 2. Wandelen is een veilige manier van sporten
 3. Golf is een calorieën-burner (gemiddeld 718 caloriën per 9 holes!)
 4. Lage kans op blessures door professionele begeleiding
 5. Golf zorgt voor verlaging van het stressniveau
 6. Golf is goed voor de sociale contacten (naast de wekelijkse wedstrijden organiseert ’t Kruisselt meerdere thema-avonden, zoals een BBQ avond, een Italian night en Glow in the Dark golf)
 7. Strategisch denken stimuleert het geheugen (u leert gauw genoeg termen als stableford, birdy en handicap)
 8. ’t Kruisselt als clubhuis staat garant voor een gezellige ochtend of middag golfen.
  En door de compacte en uitdagende 9-holes par 3 baan is het clubhuis altijd dichtbij!
  Speciaal voor de Tuffelkeerlkes, in heel 2023 de eerste maand gratis!

Wacht niet langer, bel 0541-551567, informeer naar deze Tuffel aanbieding en word lid van de meest gezellige golfclub van Twente!

Boek direct bij het hotel, telefonisch of online en u betaalt nooit reserveringskosten!
't Kruisselt
Twente
WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann