Activiteiten
Hotel ’t Kruisselt organiseert dikwijls activiteiten. Ook Tourist Info De Lutte heeft diverse uitjes op het programma, informeer bij de receptie naar de activiteiten in de omgeving.

Algemene informatie
Wenst u meer inlichtingen omtrent bioscoop- en theaterprogramma’s, culturele activiteiten, excursiemogelijkheden, en/of toeristische informatie, vraag onze receptiemedewerker.

Arrangementen
Bij de receptie kunt u informatie krijgen over diverse arrangementen die Hotel ‘t Kruisselt aanbiedt.

Banken
In het centrum van Oldenzaal bevinden zich meerdere pinautomaten, ook in De Lutte is naast De Spar een pinautomaat te vinden.

Betaalwijzen
U kunt op de volgende wijzen bij ons afrekenen:
– Contant                              – Pin
– Visa                                     – Eurocard Mastercard

Classificatie
Hotel ‘t Kruisselt is een 3-sterren Superior hotel.

Elektriciteit
De netspanning is 220 V.

Facebook
Hotel ’t Kruisselt heeft een eigen facebook-pagina. Als u zoekt naar “Hotel ’t Kruisselt” kunt u onze pagina “liken” om zo ook via social media op de hoogte te blijven. Ook kunt u “inchecken” bij de pagina, zodat uw vrienden op facebook zien dat u bij Hotel ’t Kruisselt bent.

Gastenenquête
Klik op de link in uw mail na check out. Wij zijn erg benieuwd naar uw mening! Ook kunt u hier invullen of u speciale aanbiedingen van ons wenst te ontvangen. Geen mobiele telefoon? Bij de receptie zijn enquêteformulieren te verkrijgen.

Golf
Wanneer u in het bezit bent van een handicap, golfvaardigheidsbewijs of minimaal aantoonbare baanpermissie van uw thuisclub, kunt u tegen betaling van € 16,50 greenfee voor 9 holes of € 25,00 voor 18 holes de baan in wanneer er geen wedstrijd gespeeld wordt. Soft spikes zijn verplicht. Als u wilt kennismaken met de golfsport, dan kan dit onder begeleiding van onze professional. U kunt bijvoorbeeld een uurtje les nemen. Nadere informatie bij de receptie. Niet-golfers kunnen gebruik maken van de putting green aan de voorzijde van het hotel. Materiaal is bij de receptie gratis te leen. Dames dienen platte schoenen zonder hak te dragen.

Meer weten over golf, klik dan hier: Golf – ’t Kruisselt

Huisdieren
Huisdieren zijn niet toegestaan in de hotelkamers.

Roken
Hotel ’t Kruisselt is een rookvrij hotel. Ook roken op het terras moedigen wij niet aan. Roken in de kamer is niet toegestaan, ook niet vanuit het raam. Wij zijn genoodzaakt € 150,- schoonmaakkosten in rekening te brengen indien er toch wordt gerookt in de kamer.

Schade
Bij opzettelijke schade aan de kamer/interieur zullen de kosten hiervan in rekening worden gebracht.

Toeristische informatie
Voor toeristische informatie kunt u terecht bij de receptie of het Tourist Info Point De Lutte, gelegen in het centrum van De Lutte (tel. 0541-551160).