Boeken Bellen
Beschikbaarheid laden
Check beschikbaarheid

Maak kennis met Linda & Jeroen

Hoe heten jullie, hoe oud zijn jullie en waar komen jullie vandaan? 

Linda Kampman-Piening, 31 jaar en geboren in het Groningse Stadskanaal, opgegroeid in het
Drentse Gieten en in 2009 gaan samenwonen met Jeroen in Emmen.

Jeroen Kampman, 34 jaar en geboren en getogen in Emmen. Sinds 2016 zijn we woonachtig in De Lutte, Twente.

Hoe is je passie voor de horeca ontstaan? 

Linda: Als 3-jarig meisje liep ik al de tafels bij familiefeestjes rond om het bestek recht te leggen, op 14-jarige leeftijd startte ik als kamermeisje en op mijn 15de werkte ik in de bediening. Dat heb ik gedurende mijn gehele schooltijd gedaan. Na het afronden van de Havo kwam het dan ook niet als een verrassing dat ik de hotelschool ben gaan doen. In 2007 startte ik fulltime bij Hotel Restaurant de Hunzebergen in Exloo als assistent F&B manager.

Jeroen: Mijn vrouw heeft mij aangestoken met het horeca virus. Na de detailhandelsschool ben ik werkzaam geweest in diverse leidinggevende functies binnen de retail. Als rayonmanager bij een grote supermarktketen was ik veel bij de weg en stuurde ik vooral op omzet en productiviteit, als vestigingsmanager van het ANWB kantoor in Emmen kwam ik voor het eerst in aanraking met de reizen- en vakantiebranche. Maar mijn échte passie voor horeca en hospitality is pas hier in Hotel ’t Kruisselt ontstaan.

Wat vind je het leukste aan jouw functie? 

Linda: Ik heb ontzettend leuke functies mogen vervullen de afgelopen jaren, zo ben ik Banquet Sales manager bij De Hunzebergen geweest, Sales representative bij Hof van Saksen en Hotelmanager bij Hotel ten Cate in Emmen. Maar het ondernemerschap kriebelde meer en meer. Dus toen de familie Fransen in 2015 een directeur zocht voor Hotel ’t Kruisselt twijfelden Jeroen en ik geen moment. Na een succesvolle sollicitatieprocedure kwam er een bord in de tuin van ons huis in Emmen en verhuisden we in 2016 met onze zoon Twan naar De Lutte. We wonen in het hotel en Jeroen en ik werken beide actief mee in de operatie. Daarnaast doe ik de sales, marketing, administratie en personeelszaken zelf. We runnen met bijzonder veel passie dit prachtige hotel. Het meest trots ben ik op onze medewerkers, ze zijn onze 2de familie geworden. Elke dag weer genieten we van alle gasten die bij ons komen logeren. We hebben plezier met elkaar en onze gasten, dat is de kracht van ons bedrijf.

Jeroen: In het hotel vervul ik een zeer veelzijdige functie en kom met alle facetten in aanraking. Ik werk zowel operationeel mee tijdens het ontbijt, in de keuken wanneer nodig en ook in de housekeeping. Daarnaast heb ik de technische dienst opgepakt en het tuinonderhoud. Tevens stel ik met Linda de bedrijfsplannen op, maak ik investeringsbegrotingen voor onderhoud en ben ik sparringpartner voor veel van onze medewerkers. Ook heb ik wekelijks contact met de greenkeeper over het wel en wee van onze golfbaan. Omdat ik veel contact heb met zowel gast, golfer als medewerker kan ik snel en nauwkeurig op behoeftes en wensen inspelen. Ik haal er veel energie uit als ik zowel gast als medewerker met een tevreden gevoel ons hotel zie uitwandelen!

Welke tip geef jij gasten mee als ze voor het eerst in Twente komen?

Linda: Kijk om je heen en geniet van de natuur! Twente is adembenemend mooi. Elke streek en
elke provincie heeft haar charme, maar Twente heeft enorm veel historie en nostalgie. Op sommige plekken voel je letterlijk de oudheid. Prachtig! Als we hier wandelen of fietsen kom ik écht tot rust.

Jeroen: Als motorrijder raad ik zéker aan om in Twente een toertocht te organiseren, fantastische wegen en onderweg genoeg leuke terrasjes. Ook Burcht Bad Bentheim is absoluut een bezoekje waard. Ultiem ontspannen kan perfect op ons eigen tuinterras, we hebben een uitgebreide lunch- en borrelkaart en een heerlijk terras.

Wat betekent Natuurlijk Gastvrij voor jou?

Linda: Zijn wie we zijn. Gastvrijheid kun je niet leren. Al onze medewerkers zijn van nature gastvrij, net als wij. We verwelkomen onze gasten alsof ze bij ons thuis komen logeren en zorgen dat ze niets te kort komen. En dat omringd door de prachtige natuur van Twente!

Jeroen: Dat zowel gast als medewerker zichzelf kan zijn. Hierdoor is het contact onderling en met
onze gasten heel natuurlijk en authentiek, wij voeren geen toneelstukje op, maar zijn onszelf. Op deze manier streven we een optimale gastvrijheid na.

Welke gerecht/welke kamer/welk drankje zou je alle gasten aanraden? 

Linda: Onze chef, Brian, creëert samen met ons keukenteam de meest lekkere gerechten. Zelf ben ik groot fan van de zonnevis met dillecrème. Mijn favoriete wijn is absoluut de Chakana Malbec, een heerlijke Argentijn. En voor een romantisch weekendje zou ik Kamer 4 boeken, een charme kamer met prachtig uitzicht.

Jeroen: Het bankje bij Hole 6 in de avond, heerlijk om daar ’s avonds te zitten en te genieten van het gezang van de vogels. Aan de bar zou ik zeker een fijne whisky bestellen, we hebben een mooi assortiment aan diverse whisky’s. Een favoriete kamer heb ik niet, de Comfort Plus kamers liggen heel mooi met uitzicht op de tuin en golfbaan. Ik zou alle gasten aanraden om zoveel mogelijk te genieten van de Twentse gastvrijheid!

Waarom werk je graag bij Hotel ’t Kruisselt? 

Linda: Omdat dit is wat ik het liefst doe, samen met mijn man en ons fantastische team het beste 3-sterrenhotel van Twente runnen. Ik geniet elke dag!

Jeroen: Daar sluit ik me compleet bij aan, we halen veel energie uit alle goede beoordelingen en de leuke reacties van onze gasten. Onze zoon begint al een beetje Twents te praten, we hebben het als gezin goed in ons hotel en we hebben een fantastisch team van mensen om ons heen die keihard meewerken. Wat wenst een mens nog meer?

Terug naar overzichtBoek direct bij het hotel, telefonisch of online en u betaalt nooit reserveringskosten!
't Kruisselt
"Ontzettende goede uitleg en prima regeling i.v.m. de Corona regeling. Personeel deskundig en enorm behulpzaam, de maaltijden kwamen uit een uitstekende keuken. Zeker voor herhaling aan te bevelen." De heer en mevrouw Geerlings - augustus - 2020
"Heerlijk weekend, in een fijn hotel, met allemaal lieve ,vriendelijke mensen. Goed ontbijt en elke avond een goed verzorgd en smakelijk diner, waarbij naar mijn idee zelfs de kleuren van de maaltijd mooi met elkaar combineerde!" Mevrouw M. Slappendel van Teylingen - september 2020
"Inchecken bij het "t Kruisselt voelt meteen als een warm bad. De zeer vriendelijke ontvangst door het personeel van de receptie en de ambiance hebben wij als zeer prettig ervaren. Het hotel ligt in het prachtige Twentse land met veel mogelijkheden tot fietsen en wandelen. De service is geweldig of het de medewerkers van de receptie, het restaurant, de bar of de housekeeping betreft, allemaal geweldig. Wij komen zeker nog eens terug." De heer G. Boons - januari 2020
"Dat het een hotel is waar de gasten nog echt als gasten behandeld worden en je direct op je gemak bent." De heer A. van der Elst - februari 2020
"Hotel "t Kruisselt is een geweldig fijn hotel, een gelegenheid waar je je gelijk thuis voelt zodra je er binnenkomt. Het personeel komt heel warm over, zeer goede bediening en een geweldige keuken. Ook zijn de kamers goed en netjes aangekleed. Kort samengevat een hotel waar je weer heel graag terug komt." H van Zonneveld - februari 2020
"Fantastisch. Heel gezellig en rustig. Zeer vriendelijke bediening. Niets is teveel. Mooie omgeving lekker bosrijk. Een aanrader." Mevrouw L. van Teijlingen - februari 2020
"Het ontvangst was allerhartelijkst. Op een prettige wijze werden de coronaregels uitgelegd. De ervaring tijdens ons verblijf was, dat deze regels o.a. tijdens het diner en het ontbijt op een efficiënte wijze werden toegepast. We hebben ons totaal niet onveilig gevoeld. Het personeel was uitermate vriendelijk. Het gebruik van het zwembad, met de behorende coronaregels, was super met veel privacy. Het diner en het ontbijt was iedere dag uitstekend verzorgd. Een prettige bijkomstigheid was, dat de omgeving van De Lutte, buitengewoon on-Nederlands aan deed. Veel glooiingen met prachtige fietsroutes." de heer J. Bos - juli 2020
"Fantastisch hotel in een prachtige omgeving, waar de rust je omarmt. Behulpzame en vriendelijk personeel." Betty - juni 2020
Twente
WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann
20210212