Boeken Bellen
Beschikbaarheid laden
Check beschikbaarheid

Hét hotel voor golfliefhebbers

Golfliefhebbers stellen speciale eisen aan een hotel. Bij Hotel ’t Kruisselt zijn we van die wensen als geen ander op de hoogte. Als hét hotel voor golfliefhebbers in de grensstreek van Nederland en Duitsland bestaat een groot deel van onze gasten al jarenlang uit gepassioneerde golfers. Wij weten dan ook exact hoe we u als golfer op maat moeten bedienen, en hebben een compleet en volledig golfarrangement voor u samengesteld.

Hotel ’t Kruisselt is in de loop der jaren niet zonder reden uitgegroeid tot een bijzonder golfhotel. Cruciaal is de uitzonderlijk gunstige ligging. Aan alle kanten omgeven door golfbanen in Nederland en Duitsland, bieden wij de golfliefhebber meer dan genoeg gelegenheid om zich talloze uren te vermaken. In samenwerking met Het Rijk van Sybrook hebben we een enkele meerdaagse golfarrangementen voor u samengesteld.

Bekijk onze arrangementen

Hotel met ideale ligging voor de golfliefhebbers

Uitermate populair is bijvoorbeeld De Twentsche Golfclub, een 18 holes golfbaan die vanuit het hotel binnen korte tijd bereikbaar is. Aan de andere kant van de grens vindt u een baan als Rheine-Mesum, die met eenzelfde aantal holes toch weer een totaal andere karakter biedt. Het is juist deze variatie die onze locatie voor golfliefhebbers zo aantrekkelijk maakt.

De variatie zit hem namelijk niet alleen in het karakter van de banen, maar ook in de overige specificaties. Liefhebbers van grotere banen kiezen bijvoorbeeld voor Golfclub Ahaus met 27 holes, terwijl minder veeleisende spelers prima uit de voeten kunnen bij Golfclub Driene met 9 holes. Zo is er werkelijk voor iedereen wel een passende baan in de omgeving.

Voordelige golfarrangementen op maat

Een écht golfliefhebbers hotel zoals ’t Kruisselt biedt natuurlijk niet alleen de keuze uit diverse banen in de regio, maar beschikt ook zelf over een uitdagende golfbaan. Maak gebruik van onze 9 holes par3 golfbaan en zet bijna direct vanuit uw hotelkamer voet op het groene gras. Met een gemiddelde holelengte van 55 tot 110 meter bent u verzekerd van de benodigde variatie.

Kies uit verschillende golfarrangementen, afhankelijk van uw wensen en ervaring als golfspeler. Met het golfarrangement krijgt u als gastspeler bijvoorbeeld gedurende uw verblijf onbeperkt toegang tot onze 9 holes par 3 baan (mits er geen wedstrijden gaande zijn), daarbij is er ook een greenfee op Het Rijk van Sybrook inbegrepen. Bezoekt u ons geregeld? Kies dan voor een voordelig lidmaatschap van Golfclub ’t Kruisselt.

Neem contact met ons op

Het hotel biedt meer dan alleen een golfbaan

Ook het hotel zelf voldoet uiteraard aan alle voorwaarden zoals golfliefhebbers die wensen. Geniet na een dag op de golfbaan van een heerlijk diner in ons sfeervolle Eetkamer of ontspan met een lekker drankje in de gezellige bar. Wilt u liever actief ontspannen? Maak dan gebruik van onze vrij toegankelijke Jeu de Boules baan of het Poolbiljart. Ook een binnenzwembad en comfortabele infrarood cabine staan tot uw beschikking.

Wilt u direct een reservering bij ’t Kruisselt plaatsen of eerst meer informatie aanvragen over onze golfarrangementen? Onze enthousiaste medewerkers staan u graag te woord. Neem contact met ons op via 0541 – 55 15 67 of stel uw vraag via info@kruisselt.nl. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Boek direct bij het hotel, telefonisch of online en u betaalt nooit reserveringskosten!
't Kruisselt
Twente
WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann