Marathon lopen in Twente

Hotel ‘t Kruisselt is een hotel in Twente die je, dankzij zijn prachtige omgeving,  zeker ervaren moet hebben. De sfeer bij ons hotel is gemoedelijk en met onze speciale hotelfietsen ontdek je alle prachtige natuur die Twente te bieden heeft en fiets je gemakkelijk naar de Ganzenmarkt in Oldenzaal waar je jouw startbewijs kan ophalen.

Ons hotel bevindt zich in een oase van rust. Zo kun je bij ons niet alleen ontspannen dankzij goede en vriendelijke service, maar zorgt ook de mooie natuur voor de mogelijkheid om volledig te onthaasten voor en na de marathon. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat de verzorging tot in de puntjes voor je wordt geregeld. Zo kun je bij ons hotel natuurlijk frisse, comfortabele bedden verwachten, maar staan wij ook voor je klaar met heerlijke ambachtelijke gerechten, die vers worden bereid door onze koks.

Een verblijf in Hotel ’t Kruisselt wordt helemaal compleet door te zwemmen in het overdekte zwembad, een balletje te slaan op de 9 holes par 3 golfbaan (gelegen om het hotel) en door de spieren te verwennen in de infraroodsauna.

Halve Marathon Oldenzaal

Wanneer je rechtstreeks bij boekt, betaal je nooit reserveringskosten. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag al jouw vragen! Voor meer informatie over de marathon verwijzen we je graag door naar de website van de organisatie:

Bekijk hier meer informatie

Arrangement boeken

Speciaal voor de deelnemers en toejuichers van de Halve Marathon Oldenzaal hebben wij dit leuke arrangement samengesteld|:

  • 1 of 2 overnachting(en), gratis upgrade naar een Charme kamer
  • ’s Ochtends een kakelvers ontbijtbuffet
  • Gebruik van zwembad en infrarood sauna (fijn voor de spieren!)
  • Gratis gebruik van een hotelfiets met 7 versnellingen
  • Een welkomstdrankje van het huis

Het 1-nachts HMO arrangement bedraagt 69,50 p.p.
Het 2-nachts HMO arrangement bedraagt 129,50 p.p.

Dit arrangement enkel telefonisch of per mail te reserveren. 

Reserveer nu!

Wij zijn bereikbaar via 0541- 55 15 67 of mail naar info@kruisselt.nl. Ben je in de buurt? Loop dan ook gerust even binnen bij ons hotel in Twente, zodat wij persoonlijk antwoord kunnen geven op al jouw vragen. Je vindt ons aan de Kruisseltlaan 3 in De Lutte.

01b. Welkom Nicole

Liever telefonisch contact met ons hotel?

Bel naar: 0541 - 55 15 67

Faciliteiten

Neem elke ochtend een duik in het verwarmde en overdekte zwembad. Het zwembad is 8 x 4 meter en circa 28,5 graden, uitermate geschikt om een paar baantjes te trekken of even lekker te dobberen. Er zijn kleedkamers, een douche en een toilet aanwezig.

13.zwembad

Ontspan in de infrarood sauna of op het heerlijke zonneterras. De sauna warmt in circa 10 minuten op naar 45 graden Celsius. De infraroodlampen zorgen voor een diepe warmte in uw spieren, waarna u geheel ontspannen kunt afkoelen onder de douche en relaxen op het fijne zonneterras.

13. Sauna

Aan het tuinterras ligt de Jeu des Boules baan. Speel samen een spelletje Jeu des Boules en bestel ondertussen een verfrissend drankje aan de bar. Naast de Jeu des Boules baan beschikt het hotel over een Pooltafel, Sjoeltafel, vele boeken en diverse gezelschapsspellen.

13.jeudeboules