Bagagetransport
Wij helpen u graag met uw bagage.

Conferenties
Het hotel kent meerdere mogelijkheden voor het houden van o.a. recepties, presentaties en exclusieve diners ten behoeve van besloten gezelschappen. De Buitenlounge, de Eetkamer en de zalen zijn exclusief voor uw gezelschap af te huren. Er zijn vergaderzalen van 4 tot 60 personen per dagdeel te huur. Informeer bij de receptie naar de beschikbaarheid, alsmede de vergaderarrangementen.

Kranten
Bij de receptie kunt u De Telegraaf, Volkskrant, het Algemeen Dagblad of de Tubantia kopen. Overgebleven kranten liggen na 17:00 uur op de leestafel in de Huiskamer en zijn dan gratis te lezen.

Paraplu
U kunt een paraplu lenen bij de receptie.

Post
Voor u bestemde post zal naar de kamer worden gebracht. Wanneer u inmiddels bent uitgecheckt, wordt uw post doorgestuurd. Uitgaande post kunt u afgeven bij de receptie. Deze worden dezelfde dag gepost indien voor 14:00 uur afgegeven.

Sauna
De infraroodsauna bevindt zich in een aparte ruimte bij het zwembad en is gratis te gebruiken.

Schoenpoetsmachine
Er staat een schoenpoetsmachine in de lobby. Deze is gratis te gebruiken.

Strijken
Bij de receptie kunt u gratis een strijkbout en strijkplank lenen.

Zwembad
Het overdekte, verwarmde zwembad is geopend van 07:00 tot 22:00 uur en is gratis toegankelijk. Bij de receptie zijn badjassen met slofjes beschikbaar tegen een vergoeding van € 5,00 p.p. voor het gehele verblijf (inbegrepen bij Comfort Plus kamer) Er zijn kleedcabines en handdoeken voorradig in de zwembadruimte. Na gebruik kunt u ze direct achterlaten in de wasmand.