Boeken Bellen
Beschikbaarheid laden
Check beschikbaarheid

Hotel 't Kruisselt wint opnieuw Gouden Zoover Award

Hotel ‘t Kruisselt behoort tot 1 van de best beoordeelde accommodaties van het land! Dit jaar werden de Zoover Awards online uitgereikt en wij zijn voor het derde jaar op rij trotse winnaar! In totaal zijn er voor Hotel ‘t Kruisselt 617 reviews geschreven door gasten die hun ervaringen graag delen na een verblijf bij het mooist gelegen hotel van Twente. In 2020 was het gemiddelde cijfer van de beoordelingen een 9,2 en daarmee wint ’t Kruisselt ook dit jaar een Gouden Zoover Award!

“Ondanks Corona vierden we een passend feestje op afstand, met vers gebak!” aldus Jeroen Kampman. “Onze sterspelers, Team ’t Kruisselt, heeft deze award écht verdiend. Het was een onwerkelijk jaar, en ook dit jaar blijft het onzeker. Deze mooie onderscheiding is dan ook een flinke opsteker!” vertelt Linda Kampman. “Er is keihard gewerkt door alle medewerkers afgelopen jaar. Na een gesloten periode van 2 maanden openden we op 11 mei 2020 weer de deuren. Van juni tot en met oktober zat het hotel bommetje vol, en dat alles op anderhalve meter en met alle maatregelen van dien. Chapeau voor ons team!”

Hotel ’t Kruisselt is een gerenommeerd hotel, landelijk gelegen tussen De Lutte en Oldenzaal en omgeven door een eigen Par 3 golfbaan. Het hotel heeft 42 sfeervolle hotelkamers, een restaurant met dinerterras, een lounge-bar met zonnig tuinterras en een binnenzwembad.

De Zoover Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen en geven erkenning aan de best gewaardeerde accommodaties in Nederland en Europa. Doordat gasten een review schrijven over de ervaring tijdens het verblijf kan de accommodatiehouder kans maken op een Award. Alle reviews over het volledige jaar 2019 worden meegenomen en zijn de basis waarop de Awards worden uitgereikt aan de accommodaties. De accommodatie moet voldoen aan bepaalde richtlijnen en een minimaal aantal reviews ontvangen om in aanmerking te kunnen komen voor een award.

 

Terug naar overzichtBoek direct bij het hotel, telefonisch of online en u betaalt nooit reserveringskosten!
't Kruisselt
Twente
WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann