Boeken Bellen
Beschikbaarheid laden
Check beschikbaarheid

Vacatures bij Hotel ‘t Kruisselt

Word jij onderdeel van het leukste team van Twente?

Hotel ‘t Kruisselt is een gerenommeerd 3-sterren Superior hotel, gelegen op één van de mooiste plekjes van Twente. Naast een prachtig hotel met 42 kamers, een sfeervolle huiskamer met tuinterras, de Eetkamer met 90 couverts en dinerterras en een zwembad met sauna, beschikken wij over een 9 holes par 3 golfbaan. ’t Kruisselt onderscheidt zich door excellent gastheerschap, een gezellig en gemoedelijke sfeer en een culinair verrassende keuken met traditionele gerechten. Daarnaast hebben we gewoonweg een ontzettend gezellig team en hebben we veel plezier met elkaar!

Gasttevredenheid en thuisgevoel staan zeer hoog bij ons in het vaandel. Meer dan 60% van onze gasten zien wij jaarlijks terug, de gemoedelijke sfeer en het fijne team is dé reden waarom zoveel gasten terugkeren naar ’t Kruisselt. Ons team, van circa 40 medewerkers, speelt bij ons de hoofdrol. Elke medewerker bij ‘t Kruisselt telt, wij tonen oprecht interesse in elkaar en wij streven er naar om als team perfect op elkaar te zijn ingespeeld! Altijd willen verbeteren, openstaan voor feedback van je collega of van de gast. Dat is waar wij voor staan! Wees welkom bij Hotel ’t Kruisselt!

Openstaande vacatures:

Solliciteren:

Door te klikken op de functie van de openstaande vacature krijg je de vacature in beeld. Onderaan lees je hoe je kunt solliciteren op de functie. Mocht je meer informatie over de vacature wensen kun je uiteraard telefonisch contact met ons opnemen via 0541-551567

Open sollicitatie:
Wij zijn regelmatig opzoek naar horecatoppers! Mail ons je motivatie en we nemen contact met op!

Persoonlijke eigenschappen:
Werken bij ‘t Kruisselt doe je met passie, een paar eigenschappen moet je van nature over beschikken om te passen bij onze organisatie:

 • Dienstbaar en servicegericht
  Een Kruisseltmedewerker is meer dan gemiddeld bereid en in staat om het de gast naar de zin te maken en te voldoen aan diens wensen.
 • Een proactieve houding
  Zelf initiatief nemen om wensen van de gast te vervullen en handelen uit eigen inzicht is een must. Ook als er geen directe opdracht of vraag is van een gast of de leidinggevende.
 • Stressbestendig
  Het vermogen om in alle omstandigheden te kunnen presteren en rust en overzicht te houden is heel belangrijk! Je blijft vriendelijk en respectvol naar gasten en collega’s.
 • Sociaalvaardig en gastgericht
  Gastgericht presteren, je goed kunnen uitdrukken in taal en geïnteresseerd zijn in mensen kun je als geen ander. Van nature ben je positief en vriendelijk.
 • Flexibiliteit
  Als de situatie erom vraagt, kun je snel en gemakkelijk omschakelen.
 • Commercieel inzicht
  Het is uitermate belangrijk je te beseffen wat producten en diensten kosten en opleveren, zodat je hiermee rekening kunt houden tijdens je werk.
 • Kwaliteitsgericht en opgeruimd
  Zelf eisen stellen aan de kwaliteit die je levert en voortdurend streven naar verbetering maakt dat je taakvolwassener wordt.
 • Doorzettingsvermogen
  Het is noodzakelijk om in verschillende situaties alles op alles te zetten om je doel te bereiken.

Herken jij jezelf in meerdere competenties? Dan hebben we een match! Solliciteer en kom d’r bij!

Boek direct bij het hotel, telefonisch of online en u betaalt nooit reserveringskosten!
't Kruisselt
Twente
WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann