Boeken Bellen
Beschikbaarheid laden
Check beschikbaarheid

Vacature Housekeeping | 20 uur per week

Ben jij van nature een aanpakker? Draag jij elke ochtend een stralende lach? En kun jij door de ogen van jouw gasten kijken? Dan zoeken we jou!

Te midden van beekdalen, stuwwallen en bossen tref je ons sfeervolle familiehotel, Hotel ’t Kruisselt. Het hotel onderscheidt zich door excellent gastheerschap en een verrassende keuken met traditionele gerechten. Op Zoover wordt de hygiëne beoordeeld met een 9,3! En om dat zo te houden zoeken we een enthousiaste hardwerkende dame of heer die per 1 maart zijn of haar steentje wil bijdragen aan een optimale gastbeleving. Én onderdeel wilt worden van misschien wel het leukste en gezelligste team van Twente, Team ’t Kruisselt!

Wie zoeken we?

 • Een representatieve dame of heer gemiddeld 20 uur per week wil werken in ’t Kruisselt.
 • Diensten voornamelijk tussen 8:00 tot 14:30 uur, zowel doordeweeks als in de weekenden. (Uiteraard niet alle weekenden)
 • Ervaring in de hotelschoonmaak is een pré, maar geen vereiste.
 • Je bent een echte aanpakker en kunt kijken door de ogen van de gasten die komen logeren in het hotel.

Naast een prachtig hotel met 42 kamers, een Huiskamer met zonneterras, een Eetkamer met terras, vergaderzalen en een zwembad, beschikken wij over een 9 holes par 3 golfbaan.

Vacature medewerker Housekeeping

Ben jij de zonneschijn die onze gasten ’s ochtends begroet en aan de slag gaat om alles weer spik en span in orde te maken?

 • Gereed maken van gastenkamers volgens controlelijst, daartoe ondermeer:
  – opmaken van bedden, schoonmaken meubilair,
  – vloeren stofzuigen en dweilen,
  – signaleren kapotte gordijnen, afvoeren afval,
  – schoonmaken badkamers, aanvullen handdoeken,
  – het controleren voorzieningen en mankementen.
 • Schoonhouden van publieke ruimtes, daartoe ondermeer:
  – trappenhuis, gangen en hallen, toiletten, bar en restaurant

Wat kunnen wij jou bieden? :

 • Werken in het meest gezellige team van Twente!
 • Goed salaris boven standaard CAO, goede voorwaarden zoals fooi en personeelskorting, reiskostenvergoeding o en niet te vergeten, prima werktijden:
 • In de huishouding werk je tussen 8.00 en 14.30 uur. Je hebt inspraak in roostertijden en dagen. En je luncht elke dag gezellig met ons mee! (Verzorgd door ’t Kruisselt).
 • Na een jaarcontract ontvang je een vaste aanstelling als we dat beide willen. Je salaris stijgt vanaf dan ook.
 • Als vaste medewerker bieden we je de mogelijkheid deel te nemen aan het Kruisselt Fietsplan en kun je een e-bike leasen.
 • Je ontvangt bedrijfskleding van ons en wordt een maand goed en gedegen ingewerkt door vaste gezichten.
 • Wij zijn als een familie, we staan voor elkaar klaar en hebben plezier met elkaar, elke dag!

Gasttevredenheid en thuisgevoel staan zeer hoog bij ons in het vaandel. Meer dan 60% van onze gasten zien wij jaarlijks terug, de gemoedelijke sfeer en het fijne team is dé reden waarom zoveel gasten terugkeren naar ’t Kruisselt. Ons team, van circa 45 medewerkers, speelt bij ons de hoofdrol. Elke medewerker bij ‘t Kruisselt telt, wij tonen oprecht interesse in elkaar en wij streven er naar om als team perfect op elkaar te zijn ingespeeld! Altijd willen verbeteren, openstaan voor feedback van je collega en van de gast. Dat is waar wij voor staan! Maar bovenal, leren en plezier hebben met elkaar! Wees welkom bij Hotel ’t Kruisselt!

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Mail dan je motivatiebrief met CV naar info@kruisselt.nl t.a.v. Linda Kampman of bel 0541-551567. Wees welkom!

Boek direct bij het hotel, telefonisch of online en u betaalt nooit reserveringskosten!
't Kruisselt
Twente
WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann