Boeken Bellen
Beschikbaarheid laden
Check beschikbaarheid

Vacature Housekeeping

Ben jij van nature een aanpakker? Draag jij elke ochtend een stralende lach? En kun jij door de ogen van de gast kijken? Dan zoeken we jou!

Te midden van beekdalen, stuwwallen en bossen tref je ons sfeervolle familiehotel, Hotel ’t Kruisselt. Het hotel onderscheidt zich door excellent gastheerschap en een verrassende keuken met traditionele gerechten. Op Zoover wordt de hygiëne beoordeeld met een 9,3! En om dat zo te houden zoeken we een enthousiaste hardwerkende dame of heer die per 1 november zijn of haar steentje wil bijdragen aan een optimale gastbeleving. Én onderdeel wi worden van misschien wel het leukste en gezelligste team van Twente, Team ’t Kruisselt!

Wie zoeken we?

 • Een representatieve dame of heer die gemiddeld 20 uur per week wil werken. Diensten voornamelijk van 8:30 tot 14:00 uur, zowel doordeweeks als in de weekenden.
 • Ervaring in de hotelschoonmaak is een pré, maar geen vereiste.
 • Je bent een echte aanpakker en kunt kijken door de ogen van de gasten die komen logeren in het hotel.

Wij streven naar een optimale gastbeleving en willen het beste 3-sterrenhotel van Twente zijn. We laten onze gasten ontsnappen aan de dagelijkse sleur door hem/haar mee te nemen op een gastvrije en ontspannen reis in en door Twente. Gasttevredenheid en thuisgevoel staan zeer hoog bij ons in het vaandel. Dit vraagt om een grote mate van professionaliteit, ambitie en enthousiasme van ons team.

Naast een prachtig hotel met 42 kamers, een Huiskamer met zonneterras, een Eetkamer, vergaderzalen en een zwembad, beschikken wij over een 9 holes par 3 golfbaan. Elke medewerker bij ‘t Kruisselt telt, wij tonen oprecht interesse in elkaar en wij streven er naar om als team perfect op elkaar te zijn ingespeeld! Het hotel is pas écht prachtig voor onze gasten als iedereen opereert als een professional in zijn of haar vakgebied. Altijd willen verbeteren, openstaan voor feedback van je collega of van de gast. Dat is waar wij voor staan! Wees welkom bij Hotel ’t Kruisselt!

Vacature medewerker Housekeeping

Ben jij de zonneschijn die onze gasten ’s ochtends begroet en aan de slag gaat om alles weer spik en span in orde te maken?

 • Gereed maken van gastenkamers volgens controlelijst, daartoe ondermeer:
  – opmaken van bedden, schoonmaken meubilair,
  – vloeren stofzuigen en dweilen,
  – signaleren kapotte gordijnen, afvoeren afval,
  – schoonmaken badkamers, aanvullen handdoeken,
  – het controleren voorzieningen en mankementen.
 • Schoonhouden van publieke ruimtes, daartoe ondermeer:
  – trappenhuis, gangen en hallen, toiletten, bar en restaurant

Wat kunnen we jou bieden:
Wij werken met een geweldig leuk team, van jong tot oud. Wanneer je bij ons werkt word je deel van onze ‘familie’.
Roosters zijn minimaal 2 weken vooraf bekend. Salaris conform horeca CAO, prima werktijden, reiskostenvergoeding.

Diensten zijn voornamelijk van 8:30 tot 14:00 uur. Gemiddeld 20 uur per week, 4 dagen per week, wisselend week- en weekenddagen.

Persoonlijke eigenschappen:

Werken bij ‘t Kruisselt doe je met passie, een paar eigenschappen moet je van nature over beschikken om te passen bij ons bedrijf:

 • Dienstbaar en servicegericht
  Een Kruisseltmedewerker is meer dan gemiddeld bereid en in staat om het de gast naar de zin te maken en te voldoen aan diens wensen.
 • Een proactieve houding
  Zelf initiatief nemen om wensen van de gast te vervullen en handelen uit eigen inzicht is een must. Ook als er geen directe opdracht of vraag is van een gast of de leidinggevende.
 • Stressbestendig
  Het vermogen om in alle omstandigheden te kunnen presteren en rust en overzicht te houden is heel belangrijk! Je blijft vriendelijk en respectvol naar gasten en collega’s.
 • Sociaalvaardig en gastgericht
  Gastgericht presteren, je goed kunnen uitdrukken in taal en geïnteresseerd zijn in mensen kun je als geen ander. Van nature ben je positief en vriendelijk.
 • Flexibiliteit
  Als de situatie erom vraagt, kun je snel en gemakkelijk omschakelen.
 • Commercieel inzicht
  Het is uitermate belangrijk je te beseffen wat producten en diensten kosten en opleveren, zodat je hiermee rekening kunt houden tijdens je werk.
 • Kwaliteitsgericht en opgeruimd
  Zelf eisen stellen aan de kwaliteit die je levert en voortdurend streven naar verbetering maakt dat je taakvolwassener wordt.
 • Doorzettingsvermogen
  Het is noodzakelijk om in verschillende situaties alles op alles te zetten om je doel te bereiken.

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Mail dan je motivatiebrief met CV naar info@kruisselt.nl t.a.v. Linda Kampman of bel 0541-551567. Wees welkom!

Boek direct bij het hotel, telefonisch of online en u betaalt nooit reserveringskosten!
't Kruisselt
Twente
WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann
20210319