Boeken Bellen
Beschikbaarheid laden
Check beschikbaarheid

Vacature ervaren medewerker bediening

Dag horecatopper!

Wij hoeven jou niet uit te leggen wat jouw takenpakket wordt, je hebt immers ervaring in de horeca. Je hebt reeds gewerkt bij een restaurant of hotel-restaurant, je bent bekend met termen als HP en Pièce. Het restaurant indekken met gepoleerd bestek is voor jou een eitje en serveren van lunchgerechten aan gasten op het terras kun jij als geen ander. Je bent bekend met het verwisselen van fusten, schoonmaken van een bar en tapinstallatie en hebt eerder met een piston koffiemachine gewerkt. Ervaring met kassasysteem Taurus en een cursus barista is helemaal een pré!

En ben jij toe aan een fijne werkomgeving, met diensten van maximaal 8,5 uur tussen 9:00 en 00:30 uur? Goed salaris, tijd voor tijd, geen overuren, fijn team, goede secundaire voorwaarden en vergoeding van bedrijfskleding?

Solliciteer dan nu en start asap!

Wat kunnen wij jou bieden? :

  • Werken in het meest gezellige team van Twente!
  • Goed salaris boven standaard CAO, goede voorwaarden zoals fooi en personeelskorting, reiskostenvergoeding, o en niet te vergeten, prima werktijden:
  • Als medewerker bediening werk je tussen 9:00 en 23:30 uur. Je werkt maximaal 8 uur per dag en je luncht of dineert gezellig met ons mee. Je hebt inspraak in roostertijden en dagen.
  • Na een jaarcontract ontvang je een vaste aanstelling als we dat beide willen.
  • Als vaste medewerker bieden we je de mogelijkheid deel te nemen aan het Kruisselt Fietsplan en kun je een e-bike leasen.
  • Je ontvangt bedrijfskleding van ons en wordt een maand goed en gedegen ingewerkt door vaste gezichten.
  • Wij zijn als een familie, we staan voor elkaar klaar en hebben plezier met elkaar, elke dag!

Gasttevredenheid en thuisgevoel staan zeer hoog bij ons in het vaandel. Meer dan 60% van onze gasten zien wij jaarlijks terug, de gemoedelijke sfeer en het fijne team is dé reden waarom zoveel gasten terugkeren naar ’t Kruisselt. Ons team, van circa 45 medewerkers, speelt bij ons de hoofdrol. Elke medewerker bij ‘t Kruisselt telt, wij tonen oprecht interesse in elkaar en wij streven er naar om als team perfect op elkaar te zijn ingespeeld! Altijd willen verbeteren, openstaan voor feedback van je collega en van de gast. Dat is waar wij voor staan! Maar bovenal, leren en plezier hebben met elkaar! Wees welkom bij Hotel ’t Kruisselt!

Is dit de functie waar je naar op zoek bent? Mail dan je motivatiebrief met CV naar info@kruisselt.nl t.a.v. Linda Kampman of bel 0541-551567.

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

Flexibele werkuren
Personeelskorting
Vakantiegeld
Deadline sollicitaties: 31-05-2022

Boek direct bij het hotel, telefonisch of online en u betaalt nooit reserveringskosten!
't Kruisselt
Twente
WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann