Beschikbaarheid laden
Check beschikbaarheid

Privacy Policy Golf & Country Club ‘t Kruisselt

Uw privacy

Golf & Country Club ‘t Kruisselt respecteert de privacy van bezoekers op haar site. Wij dragen er zorg voor dat de informatie die u aan ons beschikbaar stelt vertrouwelijk wordt behandeld. Wij zijn ervan overtuigd dat de bescherming van persoonsgegevens van essentieel belang is voor onze activiteiten. Daarom willen wij u in dit privacy beleid heldere en transparante informatie geven over de wijze waarop wij persoonsgegevens verwerken van leden, gasten en bezoekers van onze website. Uiteraard worden alle persoonsgegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Hierbij houdt Golf & Country Club ‘t Kruisselt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Wet bescherming persoonsgegevens.

Wanneer slaan we uw gegevens op?

GC ’t Kruisselt slaat de benodigde persoonlijke gegevens op wanneer u:

  • Een lidmaatschap afsluit
  • Op andere wijze een product of dienst van ons afneemt
  • Informatie aanvraagt (o.a. folders, brochures, magazines, offertes en nieuwsbrieven)

E-mail

GC ’t Kruisselt heeft haar eigen leden – nieuwsbrief. Wanneer u uw toestemming heeft gegeven voor het verzenden van deze nieuwsbrief dan wordt deze per e-mail toegezonden. U kunt uw toestemming altijd intrekken door u af te melden voor de betreffende nieuwsbrief in de afmeldlink.

Uw e-mailadres wordt verder gebruikt voor het toesturen van informatie over (nieuwe) activiteiten , wedstrijden, producten en diensten door of namens GC ’t Kruisselt indien u daarvoor toestemming heeft gegeven. Die toestemming kunt u altijd intrekken door gebruik te maken van de afmeldlink in het toegezonden e-mailbericht of door een e-mail te sturen naar info@kruisselt.nl

Gebruik van persoonsgegevens door derden

GC ’t Kruisselt laat geen gebruik van persoonsgegevens door derden toe voor commerciële, charitatieve of ideële doeleinden.

Hoe gaat GC ‘t Kruisselt om met veiligheid en kwaliteit?

We beschermen de kwaliteit en integriteit van uw persoonlijke informatie door de juiste technische en organisatorische maatregelen. Daar hoort tevens bij dat wij altijd zo snel mogelijk aan uw verzoek tot correctie van onjuistheden in uw persoonlijke gegevens zullen voldoen.

Wij verzamelen en registreren uw gegevens zodat wij u een optimale service kunnen bieden en uw lidmaatschap zo goed mogelijk kunnen verwerken. Wij gaan zeer zorgvuldig met uw gegevens om. Wij verstrekken uw gegevens in geen geval aan derden. De gegevens die u doorgeeft bij het afsluiten van een lidmaatschap, worden secuur bewaard in onze database.

Wijzigingen

GC ‘t Kruisselt behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit privacy statement. Controleer daarom regelmatig dit privacy statement voor het privacy beleid van GC ‘t Kruisselt.

Vragen

Heeft u na het lezen vragen of opmerkingen over ons privacy beleid, dan kunt u deze richten aan:

GC ’t Kruisselt t.a.v. mevrouw L. Piening via info@kruisselt.nl

Boek direct bij het hotel, telefonisch of online en u betaalt nooit reserveringskosten!
't Kruisselt
"De ligging, het hotel zelf, het personeel en het eten waren dik in orde." Vriendengroep familie Staf - juni 2018
"Hele fijne dagen onder een stralende hemel. Getoerd met onze cabrio door 't Sagenland. Veel gezien en genoten, een heerlijk hotel met god eten en een lekker glaasje wijn!" Fam. Cremers - juli 2018
"We waren er voor de eerste keer. Het eten was heerlijk en de bediening en personeel waren fantastisch. Kamers goed schoon. Vriendelijkheid en behulpzaamheid staan hoog in het vaandel. Prachtige ligging. Fiets en wandelroutes lagen geprint en kon je gratis meenemen. Het waren een geweldige 4 dagen. Dankjewel voor de goede zorgen!" Fam. Lankhorst - juni 2018
"Een gezellig mooi gelegen hotel met prima eten een fijne kamers en een terras met schitterende uitzicht. Musea in Enschede: Rijksmuseum en de Twentse Welle zijn aanraders een als het arboretum met 2000 verschillende bomen." Fam. van den Berg - maart 2018
"Een geweldige tijd hier na een heftige periode! Met zoveel aandacht, vriendelijkheid, verwennerij, gastvrijheid door een vriendelijk en professioneel team. 'Het Kruisselt': A thing of beauty is a joy for ever."." Fam. Schipperen - augustus 2018
"We hebben hele gezellige dagen gehad in uw hotel. De dagen zijn omgevlogen. Heel fijn waren de fietsen waardoor we hele mooie tochten in de omgeving hebben gemaakt bij prachtig weer. Hulde aan de kok! Heerlijk gegeten en genoten van de Twentse gastvrijheid en de gemoedelijke sfeer. Hier komen we zeker weer terug, ga zo door! " Echtpaar Broeze - juni 2018
"Betoverend Hotel 't Kruisselt, je hebt ons hart gestolen, volledig en voor altijd! Zelden waren wij in een hotel waar alles & iedereen zó klopt. Je bemensing, je spreekwoordelijke warmte, de rust die je uitstraalt en ook over ons hectische 'westerlingen' een heerlijke kalmte bracht. We hebben je in ons hart gesloten en komen gauw terug. Dank, heel veel dank!" Fam. Steenkamp, Pellikaan & Aalders - september 2018
"De ontvangst, de bediening, de huiselijkheid, de vriendelijkheid van het personeel is in één woord: "Kwaliteit". Veel mogelijkheden tot vrije tijds besteding in de naburige plaatsen en zeer goede fiets- en/of wandelmogelijkheid in de directe omgeving. Kortom: een aanrader van de bovenste plank. Team van " 't Kruisselt ", bedankt voor een uitstekend verblijf." De heer De Boer - februari 2018
WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann