Boeken Bellen
Beschikbaarheid laden
Check beschikbaarheid

Privacy Policy Golf & Country Club ‘t Kruisselt

Uw privacy

Golf & Country Club ‘t Kruisselt respecteert de privacy van bezoekers op haar site. Wij dragen er zorg voor dat de informatie die u aan ons beschikbaar stelt vertrouwelijk wordt behandeld. Wij zijn ervan overtuigd dat de bescherming van persoonsgegevens van essentieel belang is voor onze activiteiten. Daarom willen wij u in dit privacy beleid heldere en transparante informatie geven over de wijze waarop wij persoonsgegevens verwerken van leden, gasten en bezoekers van onze website. Uiteraard worden alle persoonsgegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Hierbij houdt Golf & Country Club ‘t Kruisselt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Wet bescherming persoonsgegevens.

Wanneer slaan we uw gegevens op?

GC ’t Kruisselt slaat de benodigde persoonlijke gegevens op wanneer u:

  • Een lidmaatschap afsluit
  • Op andere wijze een product of dienst van ons afneemt
  • Informatie aanvraagt (o.a. folders, brochures, magazines, offertes en nieuwsbrieven)

E-mail

GC ’t Kruisselt heeft haar eigen leden – nieuwsbrief. Wanneer u uw toestemming heeft gegeven voor het verzenden van deze nieuwsbrief dan wordt deze per e-mail toegezonden. U kunt uw toestemming altijd intrekken door u af te melden voor de betreffende nieuwsbrief in de afmeldlink.

Uw e-mailadres wordt verder gebruikt voor het toesturen van informatie over (nieuwe) activiteiten , wedstrijden, producten en diensten door of namens GC ’t Kruisselt indien u daarvoor toestemming heeft gegeven. Die toestemming kunt u altijd intrekken door gebruik te maken van de afmeldlink in het toegezonden e-mailbericht of door een e-mail te sturen naar info@kruisselt.nl

Gebruik van persoonsgegevens door derden

GC ’t Kruisselt laat geen gebruik van persoonsgegevens door derden toe voor commerciële, charitatieve of ideële doeleinden.

Hoe gaat GC ‘t Kruisselt om met veiligheid en kwaliteit?

We beschermen de kwaliteit en integriteit van uw persoonlijke informatie door de juiste technische en organisatorische maatregelen. Daar hoort tevens bij dat wij altijd zo snel mogelijk aan uw verzoek tot correctie van onjuistheden in uw persoonlijke gegevens zullen voldoen.

Wij verzamelen en registreren uw gegevens zodat wij u een optimale service kunnen bieden en uw lidmaatschap zo goed mogelijk kunnen verwerken. Wij gaan zeer zorgvuldig met uw gegevens om. Wij verstrekken uw gegevens in geen geval aan derden. De gegevens die u doorgeeft bij het afsluiten van een lidmaatschap, worden secuur bewaard in onze database.

Wijzigingen

GC ‘t Kruisselt behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit privacy statement. Controleer daarom regelmatig dit privacy statement voor het privacy beleid van GC ‘t Kruisselt.

Vragen

Heeft u na het lezen vragen of opmerkingen over ons privacy beleid, dan kunt u deze richten aan:

GC ’t Kruisselt t.a.v. mevrouw L. Piening via info@kruisselt.nl

Boek direct bij het hotel, telefonisch of online en u betaalt nooit reserveringskosten!
't Kruisselt
"Als je van natuur, frisse lucht en een uitstekend, en gezellig hotel houdt, is Hotel 't Kruisselt het Hotel in Twente. Nog afgezien van de voortreffelijke keuken. Zeer vriendelijk personeel. Niets is teveel voor hen. Nu in het kort: De vaste gasten komen hier steeds weer terug. Warm aanbevolen." De heer B. Jabroer - december 2019
"Wij zijn al voor de 4de keer naar dit hotel geweest. We gaan voor de omgeving, maar ook voor de gastvrijheid in dit hotel. Dikke complimenten voor het personeel, je voelt je echt verwend. De kamers zijn altijd netjes en verzorgd. Het ontbijt is perfect, altijd netjes verzorgd, alles wordt altijd snel aangevuld. Wij boeken ook altijd het diner mee, dit is ook altijd prima.!" Fam. Flippo-De Bruin - september 2019
"Inchecken bij het "t Kruisselt voelt meteen als een warm bad. De zeer vriendelijke ontvangst door het personeel van de receptie en de ambiance hebben wij als zeer prettig ervaren. Het hotel ligt in het prachtige Twentse land met veel mogelijkheden tot fietsen en wandelen. De service is geweldig of het de medewerkers van de receptie, het restaurant, de bar of de housekeeping betreft, allemaal geweldig. Wij komen zeker nog eens terug." De heer G. Boons - januari 2020
"Dat het een hotel is waar de gasten nog echt als gasten behandeld worden en je direct op je gemak bent." De heer A. van der Elst - februari 2020
"Hotel "t Kruisselt is een geweldig fijn hotel, een gelegenheid waar je je gelijk thuis voelt zodra je er binnenkomt. Het personeel komt heel warm over, zeer goede bediening en een geweldige keuken. Ook zijn de kamers goed en netjes aangekleed. Kort samengevat een hotel waar je weer heel graag terug komt." H van Zonneveld - februari 2020
"Fantastisch. Heel gezellig en rustig. Zeer vriendelijke bediening. Niets is teveel. Mooie omgeving lekker bosrijk. Een aanrader." Mevrouw L. van Teijlingen - februari 2020
"Betoverend Hotel 't Kruisselt, je hebt ons hart gestolen, volledig en voor altijd! Zelden waren wij in een hotel waar alles & iedereen zó klopt. Je bemensing, je spreekwoordelijke warmte, de rust die je uitstraalt en ook over ons hectische 'westerlingen' een heerlijke kalmte bracht. We hebben je in ons hart gesloten en komen gauw terug. Dank, heel veel dank!" Fam. Steenkamp, Pellikaan & Aalders - september 2018
"Wij hebben genoten. Oogstrelende omgeving. Tongstrelende gerechten. Oorstrelende stilte. En tenslotte hebben jullie prachtig weer geregeld. Hartelijk dank en tot de volgende keer. "Fam. Kleinlugtenbeld - september 2018
Twente
WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann