Boeken Bellen
Beschikbaarheid laden
Check beschikbaarheid

Maatregelen omtrent Corona

Op 19 maart opende Hotel ’t Kruisselt haar deuren voor u, als hotelgast. Wij kijken ernaar uit om u (weer) te mogen ontvangen in ons hotel. We zijn ons ervan bewust dat de nieuwe richtlijnen niet altijd even gemakkelijk voor u en ons zullen zijn, maar we zijn ervan overtuigd dat iedereen elkaar de ruimte geeft en de huisregels respecteert. We hopen dat u, ondanks alle maatregelen, toch kan en gaat genieten van een ontspannen uitje in het mooie Twente.

Graag vertellen wij u in het kort wat u van de algemene en de nieuwe richtlijnen en maatregelen omtrent corona in ons hotel terugziet en wat u kunt verwachten.

Ontvangst:

 • Van harte welkom! U stapt het hotel binnen met een mondkapje op. Wij vragen u vriendelijk om uw handen te desinfecteren bij het desinfectiepunt bij de receptie.
 • Wij doen ons uiterste best om uw kamer voor 13.00 uur schoon en gedesinfecteerd te hebben, zodat u vanaf 13.00 uur kunt inchecken en eventueel kunt genieten van een heerlijke lunch!
  Bij extreme drukte kan het zijn dat uw kamer net iets later gereed is, we vragen om uw begrip!
 • Wij ontvangen u hartelijk bij de receptie en u bent goed voorbereid op uw verblijf bij ons. U heeft enkele dagen voor aankomst namelijk de uitgebreide informatie per mail ontvangen, met alle belangrijke informatie omtrent het verblijf. Geen verrassingen achteraf. Ook in de kamer vindt u alle informatie over uw verblijf nog eens terug, evenals onze lunchkaart, drankenkaart en borrelkaart.
 • Nadat u de sleutel in ontvangst heeft genomen en wij u de juiste weg naar de kamer hebben gewezen, kan uw welverdiende verblijf in het rustige en groene Twente beginnen!

Eten en drinken:

 • Wij hebben momenteel alleen afhaal – en bezorgservice voor hotelgasten.
 • Huiskamer, Eetkamer en de Terrassen zijn nog gesloten voor consumptie.
 • In elke kamer is er een gezellig tafeltje waar u lekker kunt ontbijten, lunchen en dineren.
 • Goed gevulde lunchpakketten kunt u bestellen en afhalen bij de receptie. Deze krijgt u mee in een speciaal Kruisselt rugtasje.
 • Bezorgen en afhalen kan tussen 07.30 en 22.00 uur.

Ontbijt:

Wij bezorgen uw ontbijt bij uw kamer, op een door u gereserveerd tijdvak, tussen 07.30 uur en 10.00 uur. Het is verplicht een tijdvak te reserveren, binnen het gereserveerde kwartier serveren wij uw ontbijt aan uw kamerdeur. De avond voorafgaand aan het ontbijt geeft u uw keuze voor producten door middels een keuzebriefje bij het diner. Reserveer a.u.b. uw tijdvak voor aankomst in het hotel!

Lunch:
U kunt telefonisch lunch bestellen, wij bezorgen dit bij uw kamer. Dit kan tussen 12.00 en 17.00 uur. Liever een lunchpakket in een leuk Kruisselt rugtasje? Deze kunt u bestellen bij de receptie tot 21.00 uur voor de volgende dag.

Driegangen diner van de dag:
U kunt een diner tijdsblok reserveren, wij brengen in het door u gereserveerde tijdsblok de voorgerechten tot aan uw kamerdeur. Elk daarop volgend half uur brengen wij het volgende gerecht. Wij vragen u vriendelijk om na elke gang uw dienblad terug te zetten op het tafeltje buiten uw kamerdeur. Reserveer a.u.b. uw tijdvak voor aankomst in het hotel!

Dranken en borrelkaart:
Dranken kunt u telefonisch bestellen en afhalen in de bar. Borrelhapjes komen wij bij uw kamer brengen. Alcoholische dranken kunt u tot 20.00 uur afhalen. Van 10.00 tot 22.00 uur is de bar geopend voor take away.

Housekeeping:

 • Uw kamer is voor aankomst volledig schoongemaakt en gedesinfecteerd. Onze medewerkers zijn getraind om éxtra hygiëne maatregelen te nemen, zowel in de kamers als in de openbare ruimtes.
 • Wij komen niet in uw kamer als u in de hotelkamer bent. Hang daarom het Groene ‘Graag schoonmaken’ kaartje aan uw deurklink wanneer u vertrekt, zodat uw kamer tussentijds schoongemaakt kan worden.
 • Wij vragen u uit te checken voor 11.00 uur.

Faciliteiten:

 • In het hele hotel staan gezellige zitjes waar u een boek of de krant kunt lezen of een spelletje kunt doen, het nuttigen van consumpties is daar helaas niet mogelijk.
 • Ons zwembad en de infrarood sauna zijn nog gesloten.
 • Jeu de boules baan is vrij te gebruiken. Materiaal is aanwezig bij de bar.
 • Golfbaan is geopend. Golfers met minimaal een baanpermissie zijn van harte welkom. Het is verplicht een starttijd te reserveren. 9-holes golfen bedraagt € 14,50 en 18 holes golfen bedraagt € 22,50.
  Bij de receptie kunt een starttijd reserveren en een greenfee verkrijgen.
 • Hotelfietsen met 7 versnellingen zijn inbegrepen bij uw verblijf. Een e-bike kunt u huren voor € 19,50 per fiets per dag. Fietssleutels zijn af te halen bij de receptie. U kunt “uw fiets” reserveren voor de volgende dag.
 • Vele fiets- en wandelroutes treft u aan in de kast bij de receptie, deze zijn gratis mee te nemen.

Huisreglement:

 • In het hele hotel zijn looplijnen en wachtvakken. Wij vragen u vriendelijk om hier gebruik van te maken.
 • Wij vragen u de 1,5 meter in acht te nemen en regelmatig uw handen te desinfecteren of te wassen.
 • Wanneer u verkouden bent, of 1 van uw reisgenoten verkouden is, vragen wij u thuis te blijven. U kunt uw reservering dan kosteloos verplaatsen.
 • Wordt u ziek tijdens uw verblijf, dan bent u verplicht om ons daarover te informeren.

Alle mogelijke maatregelen omtrent corona in het hotel zijn genomen om uw en ons welzijn te garanderen. Dit kan betekenen dat u een andere ervaring heeft dan tijdens voorgaande verblijven. Echter, door deze maatregelen menen wij dat u optimaal kan genieten van een ontspannen en onbezorgd verblijf in Hotel ‘t Kruisselt.

Heeft u naar aanleiding van deze informatie vragen? Bel of mail onze receptie, zij staan u graag te woord!

Download hier het Corona ABC die u op de kamer ontvangt bij verblijf. 

Wij zien uw komst naar Hotel ’t Kruisselt met genoegen tegemoet!

Met gastvrije groet,

Team ’t Kruisselt en
Linda & Jeroen Kampman

Comfort kamer met ligbad

Charme kamer in authentieke villa

Comfort Plus kamer in zwembadvleugel

Comfort kamer met inloopdouche

Lobby met koffie en thee buffetje

Dinerkratje met tafelgerei

Ontbijtkratje met tafelgerei

Bij aankomst liggen de corona maatregelen met roomservice kaart op uw dinertafel

 

 

 

 

 

 

 

 

U ontvangt een kratje met tafelgerei.

 

 

 

 

Boek direct bij het hotel, telefonisch of online en u betaalt nooit reserveringskosten!
't Kruisselt
Twente
WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann
20210319