Boeken Bellen
Beschikbaarheid laden
Check beschikbaarheid

Hulpkok gezocht!

Heb jij affiniteit met koken, leg je jouw gasten graag in de watten en houd je van aanpakken? Van juni tot oktober is het druk in het hotel en kan ons keukenteam wel wat hulp gebruiken! Solliciteer bij ons en kom werken bij het leukste team van Twente!

Te midden van beekdalen, stuwwallen en bossen tref je ons sfeervolle familiehotel, Hotel ’t Kruisselt. Het hotel onderscheidt zich door excellent gastheerschap en een verrassende keuken met traditionele gerechten. Op Zoover worden we beoordeeld met een 9,2! Wij streven naar een optimale gastbeleving en willen het beste 3-sterrenhotel van Twente zijn. We laten onze gasten ontsnappen aan de dagelijkse sleur door hem/haar mee te nemen op een gastvrije en ontspannen reis in en door Twente.

Gasttevredenheid en thuisgevoel staan zeer hoog bij ons in het vaandel. Meer dan 60% van onze gasten zien wij jaarlijks terug, de gemoedelijke sfeer en het fijne team is dé reden waarom zoveel gasten terugkeren naar ’t Kruisselt. Ons team, van circa 20 vaste medewerkers, speelt bij ons de hoofdrol. Elke medewerker bij ‘t Kruisselt telt, wij tonen oprecht interesse in elkaar en wij streven er naar om als team perfect op elkaar te zijn ingespeeld! Altijd willen verbeteren, openstaan voor feedback van je collega of van de gast. Dat is waar wij voor staan! Wees welkom bij Hotel ’t Kruisselt!

Wat doe je zoal als Hulpkok?

Je hebt een afwisselende baan, want er kan van alles aan bod komen:

  • Je gaat gerechten voorbereiden, dus groenten voorsnijden, sla wassen en salades maken;
  • Je helpt mee met de voorbereiding lunch- en borrelgarnituren;
  • Je werkt mee in het ontbijt als ontbijtkok;
  • Je helpt met opmaken van borden;
  • Je steekt de handen uit de mouwen om mee te helpen schoonmaken;
  • De diensten worden ingepland tussen 7:00 en 21:00 uur (het wordt nooit later dan 22.00 uur).

Arbeidsvoorwaarden:

Wij werken met een geweldig leuk team, van jong tot oud, wanneer je bij ons werkt word je deel van onze ‘familie’. Eigen initiatief wordt zeer gewaardeerd. Salaris conform horeca CAO, prima secundaire voorwaarden en nette werktijden! We zoeken 2 hulpkoks.

Uurloon incl. vakantiegeld en vakantierechten:15 jaar = € 4,95 per uur | 16 jaar = € 6,18 per uur | 17 jaar = € 7,42 per uur | 18 jaar = € 8,65 per uur.

Is dit waar je naar op zoek bent? Mail dan je motivatiebrief naar info@kruisselt.nl t.a.v. Linda Kampman of bel 0541-551567.

Boek direct bij het hotel, telefonisch of online en u betaalt nooit reserveringskosten!
't Kruisselt
Twente
WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann
20210319