Boeken Bellen
Beschikbaarheid laden
Check beschikbaarheid

Vacature Housekeeping

Ben jij van nature een aanpakker? Poets je graag en draag jij elke ochtend een stralende lach? Wij zoeken per direct een enthousiaste medewerker housekeeping!

Te midden van beekdalen, stuwwallen en bossen tref je ons sfeervolle familiehotel, Hotel ’t Kruisselt. Het hotel onderscheidt zich door excellent gastheerschap en een verrassende keuken met traditionele gerechten. Op Zoover worden we beoordeeld met een 9,2!

Wij streven naar een optimale gastbeleving en willen het beste 3-sterrenhotel van Twente zijn. We laten onze gasten ontsnappen aan de dagelijkse sleur door hem/haar mee te nemen op een gastvrije en ontspannen reis in en door Twente. Gasttevredenheid en thuisgevoel staan zeer hoog bij ons in het vaandel. Dit vraagt om een grote mate van professionaliteit, ambitie en enthousiasme van ons team.

Naast een prachtig hotel met 42 kamers, een Huiskamer met zonneterras, een Eetkamer, vergaderzalen en een zwembad, beschikken wij over een 9 holes par 3 golfbaan. Elke medewerker bij ‘t Kruisselt telt, wij tonen oprecht interesse in elkaar en wij streven er naar om als team perfect op elkaar te zijn ingespeeld! Het hotel is pas écht prachtig voor onze gasten als iedereen opereert als een professional in zijn of haar vakgebied. Altijd willen verbeteren, openstaan voor feedback van je collega of van de gast. Dat is waar wij voor staan! Wees welkom bij Hotel ’t Kruisselt!

Vacature medewerker Housekeeping

Ben jij de zonneschijn die onze gasten ’s ochtends begroet en aan de slag gaat om alles weer spik en span in orde te maken?

 • Gereed maken van gastenkamers volgens controlelijst, daartoe ondermeer:
  – opmaken van bedden, schoonmaken meubilair,
  – vloeren stofzuigen en dweilen,
  – signaleren kapotte gordijnen, afvoeren afval,
  – schoonmaken badkamers, aanvullen handdoeken,
  – het controleren voorzieningen en mankementen.
 • Schoonhouden van publieke ruimtes, daartoe ondermeer:
  – trappenhuis, gangen en hallen, toiletten, bar en restaurant

Diensten zijn van 8.00 tot 14:45 uur, 10:00 tot 16:00 uur en 9:00 tot 13:30 uur. Gemiddeld 16 uur per week, zowel doordeweeks als in de weekenden. In eerste instantie betreft het een min-max contract van 12 maanden, minimaal 3 en maximaal 24 uren per week.

Persoonlijke eigenschappen:

Werken bij ‘t Kruisselt doe je met passie, een paar eigenschappen moet je van nature over beschikken om te passen bij ons bedrijf:

 • Dienstbaar en servicegericht
  Een Kruisseltmedewerker is meer dan gemiddeld bereid en in staat om het de gast naar de zin te maken en te voldoen aan diens wensen.
 • Een proactieve houding
  Zelf initiatief nemen om wensen van de gast te vervullen en handelen uit eigen inzicht is een must. Ook als er geen directe opdracht of vraag is van een gast of de leidinggevende.
 • Stressbestendig
  Het vermogen om in alle omstandigheden te kunnen presteren en rust en overzicht te houden is heel belangrijk! Je blijft vriendelijk en respectvol naar gasten en collega’s.
 • Sociaalvaardig en gastgericht
  Gastgericht presteren, je goed kunnen uitdrukken in taal en geïnteresseerd zijn in mensen kun je als geen ander. Van nature ben je positief en vriendelijk.
 • Flexibiliteit
  Als de situatie erom vraagt, kun je snel en gemakkelijk omschakelen.
 • Commercieel inzicht
  Het is uitermate belangrijk je te beseffen wat producten en diensten kosten en opleveren, zodat je hiermee rekening kunt houden tijdens je werk.
 • Kwaliteitsgericht en opgeruimd
  Zelf eisen stellen aan de kwaliteit die je levert en voortdurend streven naar verbetering maakt dat je taakvolwassener wordt.
 • Doorzettingsvermogen
  Het is noodzakelijk om in verschillende situaties alles op alles te zetten om je doel te bereiken.

Wat kunnen we jou bieden:

 • Wij werken met een geweldig leuk team, van jong tot oud.
 • Rooster is minimaal 2 weken voor tijd bekend.
 • Wanneer je bij ons werkt word je deel van onze ‘familie’.
 • Eigen initiatief wordt zeer gewaardeerd.
 • Salaris conform horeca CAO
 • Prima secundaire voorwaarden.

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Mail dan je motivatiebrief met CV naar info@kruisselt.nl t.a.v. Linda Kampman of bel 0541-551567.

Boek direct bij het hotel, telefonisch of online en u betaalt nooit reserveringskosten!
't Kruisselt
"Ontzettende goede uitleg en prima regeling i.v.m. de Corona regeling. Personeel deskundig en enorm behulpzaam, de maaltijden kwamen uit een uitstekende keuken. Zeker voor herhaling aan te bevelen." De heer en mevrouw Geerlings - augustus - 2020
"Heerlijk weekend, in een fijn hotel, met allemaal lieve ,vriendelijke mensen. Goed ontbijt en elke avond een goed verzorgd en smakelijk diner, waarbij naar mijn idee zelfs de kleuren van de maaltijd mooi met elkaar combineerde!" Mevrouw M. Slappendel van Teylingen - september 2020
"Inchecken bij het "t Kruisselt voelt meteen als een warm bad. De zeer vriendelijke ontvangst door het personeel van de receptie en de ambiance hebben wij als zeer prettig ervaren. Het hotel ligt in het prachtige Twentse land met veel mogelijkheden tot fietsen en wandelen. De service is geweldig of het de medewerkers van de receptie, het restaurant, de bar of de housekeeping betreft, allemaal geweldig. Wij komen zeker nog eens terug." De heer G. Boons - januari 2020
"Dat het een hotel is waar de gasten nog echt als gasten behandeld worden en je direct op je gemak bent." De heer A. van der Elst - februari 2020
"Hotel "t Kruisselt is een geweldig fijn hotel, een gelegenheid waar je je gelijk thuis voelt zodra je er binnenkomt. Het personeel komt heel warm over, zeer goede bediening en een geweldige keuken. Ook zijn de kamers goed en netjes aangekleed. Kort samengevat een hotel waar je weer heel graag terug komt." H van Zonneveld - februari 2020
"Fantastisch. Heel gezellig en rustig. Zeer vriendelijke bediening. Niets is teveel. Mooie omgeving lekker bosrijk. Een aanrader." Mevrouw L. van Teijlingen - februari 2020
"Het ontvangst was allerhartelijkst. Op een prettige wijze werden de coronaregels uitgelegd. De ervaring tijdens ons verblijf was, dat deze regels o.a. tijdens het diner en het ontbijt op een efficiënte wijze werden toegepast. We hebben ons totaal niet onveilig gevoeld. Het personeel was uitermate vriendelijk. Het gebruik van het zwembad, met de behorende coronaregels, was super met veel privacy. Het diner en het ontbijt was iedere dag uitstekend verzorgd. Een prettige bijkomstigheid was, dat de omgeving van De Lutte, buitengewoon on-Nederlands aan deed. Veel glooiingen met prachtige fietsroutes." de heer J. Bos - juli 2020
"Fantastisch hotel in een prachtige omgeving, waar de rust je omarmt. Behulpzame en vriendelijk personeel." Betty - juni 2020
Twente
WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann
20210212