Boeken Bellen
Beschikbaarheid laden
Check beschikbaarheid

Hotel open corona maatregelen

Het hotel is weer geopend met speciale corona maatregelen

De deuren van Hotel ’t Kruisselt zijn geopend voor onze gasten! Uiteraard zijn er wel een aantal aanpassingen nodig conform de richtlijnen van het RIVM, maar dat weerhoudt ons er niet van, om ervoor te zorgen dat u een heerlijke tijd tegemoet gaat bij ons. Graag vertellen we wat meer, welke corona maatregelen wij hebben genomen om ervoor te zorgen dat het hotel open kan zijn, waarbij veiligheid en gezondheid op de eerste plaats staan. Benieuwd naar ervaringen van gasten die afgelopen jaar bij ons verbleven, toen er Corona maatregelen van toepassing waren? Kijk op de Zooverpagina van ’t Kruisselt.

De aangepaste coronamaatregelen voor ons hotel

Om uw en onze gezondheid zoveel mogelijk te waarborgen, zijn er een aantal maatregelen die wij hebben genomen, waaronder de volgende:

  • Ons personeel houdt tenminste 1,5 meter afstand van u. Zowel bij het inchecken, het serveren van uw eten en wanneer u vragen heeft wordt deze afstand aangehouden.
  • Het hotel heeft speciale looproutes en wachtvlakken gecreëerd op de vloer. Bij aankomst bij ons hotel wordt u hierover geïnformeerd.
  • Er zijn voldoende plekken om uw handen te desinfecteren.
  • Alle oppervlakken die veel in aanraking komen met handen zoals trapleuningen, knoppen en deurklinken worden dagelijks meerdere keren gedesinfecteerd.
  • Ontbijt en diner wordt bij uw kamerdeur geserveerd. Vooraf wordt u gevraagd welke tijd uw voorkeur heeft. Daarnaast is het ook mogelijk om van de lunchkaart te bestellen.
  • Onze Huiskamer, Eetkamer en terrassen zijn helaas gesloten voor consumptie.
  • De hotelkamers worden voor uw aankomst grondig gereinigd en gedesinfecteerd. Tijdens uw verblijf kunt u het groene “Graag schoonmaken” kaartje aan de deurklink hangen. Wanneer u heerlijk geniet van een dagje in Twente zal uw kamer worden schoongemaakt.

Met deze maatregelen willen wij ervoor zorgen dat u, ondanks alle aanpassingen, zorgeloos bij ons kunt genieten.

Reserveer een hotelkamer

Wat kunt u doen om ons hotel veilig te houden tijdens de corona maatregelen?

Deze situatie vraagt een aanpassingsvermogen van iedereen en we hopen dat u onze regels begrijpt en strikt opvolgt. Heeft u een verblijf bij ons geboekt, maar blijkt u vlak voor aankomstdatum (grieperige) klachten te hebben? Blijft u dan alstublieft huis. U kunt de reservering kosteloos omboeken naar een later moment dit jaar. Dat geldt ook wanneer u geen klachten heeft, maar na boeking twijfelt of u er goed aan doet. Daarvoor hebben wij alle begrip.

Wanneer u tijdens uw verblijf bij ons onverhoopt ziek wordt, is het belangrijk om eventuele besmettingen tegen te gaan. U bent verplicht dit telefonisch te melden aan onze receptionist(e). Samen met u zullen we dan een passende oplossing bespreken.

Activiteiten in en rondom het hotel tijdens corona

Ondanks alle aanpassingen hoeft u zich gelukkig niet te vervelen tijdens uw verblijf. Onze omgeving is prachtig en leent zich voor mooie wandel- en fietsroutes. Bij aankomst in het hotel verstrekt ons personeel alle informatie. Aangezien onze personeel de omgeving op hun duimpje kent, vertellen ze u er graag meer over.

Een fiets per persoon die eigendom van het hotel is, is gratis inbegrepen bij uw hotelovernachting. Wanneer u de fiets meerdere dagen wilt gebruiken, kunt u tijdens het verblijf de sleutel bewaren. Zo heeft u continu dezelfde fiets. Tegen een kleine meerprijs kunt u een elektrische fiets bij ons huren.

Lees meer over wandelen en fietsen in de omgeving

Informeer over de laatste stand van zaken bij de receptie tijdens uw verblijf, zodat zij u kunnen voorzien van het laatste nieuws rondom (aangepaste) openingstijden van bezienswaardigheden en activiteiten en eventuele extra maatregelen.

Reserveer ons hotel in tijden van corona

We hopen u snel te verwelkomen in ons hotel. Boek uw overnachting telefonisch via 0541 – 55 15 67, of direct via onze website. Op die manier betaalt u namelijk geen reserveringskosten!

Reserveer direct

Boek direct bij het hotel, telefonisch of online en u betaalt nooit reserveringskosten!
't Kruisselt
Twente
WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann
20210319