Boeken Bellen
Beschikbaarheid laden
Check beschikbaarheid

Hotel open corona maatregelen

Nadat maandenlang iedereen in onzekerheid heeft geleefd vanwege de coronacrisis, lijkt er een klein lichtpuntje te zijn: het aantal besmettingen neemt af en de zorg wordt wat meer ontlast. Vanwege deze maatregelen versoepelt Nederland langzaamaan, waardoor er voor de horeca en andere getroffen branches weer wat minder onzekerheid ontstaat. Daarom willen wij graag ook antwoord geven op een van de meest gestelde vragen aan ons de afgelopen tijd: Gaat het hotel weer open n.a.v. de corona maatregelen?

Het hotel is weer geopend met speciale corona maatregelen

Tot grote blijdschap kunnen wij melden dat het ons hotel vanaf nu weer geopend is voor onze gasten. Uiteraard zijn er wel een aantal aanpassingen nodig conform de richtlijnen van het RIVM, maar dat weerhoudt ons er niet van om ervoor te zorgen dat u een heerlijke tijd tegemoet gaat bij ons. Graag vertellen we wat meer welke corona maatregelen wij hebben genomen om ervoor te zorgen dat het hotel open kan zijn, waarbij veiligheid en gezondheid op de eerste plaats staan.

De aangepaste coronamaatregelen voor ons hotel

Om uw en onze gezondheid zoveel mogelijk te waarborgen, zijn er een aantal maatregelen die wij hebben genomen, waaronder de volgende:

  • Ons personeel houdt tenminste 1,5 meter afstand van u. Zowel bij het inchecken, het serveren van uw eten en wanneer u vragen heeft wordt deze afstand aangehouden.
  • Het hotel heeft speciale looproutes en wachtvlakken gecreëerd op de vloer. Bij aankomst bij ons hotel wordt u hierover geïnformeerd.
  • Er zijn voldoende plekken om uw handen te desinfecteren.
  • Alle oppervlakken die veel in aanraking komen met handen zoals trapleuningen, knoppen en deurklinken worden dagelijks meerdere keren gedesinfecteerd.
  • Tussen de tafels in ons restaurant ‘De Eetkamer’ en ons buitenterras zit tenminste 1,5 meter ruimte. Door het beperkt aantal plaatsen serveren we het ontbijt en diner aan tafel in twee shifts. Vooraf wordt u gevraagd welke tijd uw voorkeur heeft. Daarnaast is het ook mogelijk om zonder meerprijs gebruik te maken van roomservice.
  • Onze Huiskamer is dagelijks geopend tussen 10:00 tot 23:30 voor een à la carte lunch of borrel.
  • De hotelkamers worden voor uw aankomst grondig gereinigd en gedesinfecteerd. Tijdens uw verblijf wordt de kamer niet schoongemaakt, tenzij u daar specifiek om vraagt. Dagelijks ontvangt u op aanvraag een vers setje handdoeken die we aan uw deurklink hangen.

Met deze maatregelen willen wij ervoor zorgen dat u, ondanks alle aanpassingen, zorgeloos bij ons kunt genieten.

Reserveer een hotelkamer

Wat kunt u doen om ons hotel veilig te houden tijdens de corona maatregelen?

Deze situatie vraagt een aanpassingsvermogen van iedereen en we hopen dat u onze regels begrijpt en strikt opvolgt. Heeft u een verblijf bij ons geboekt, maar blijkt u vlak voor aankomstdatum (grieperige) klachten te hebben? Blijft u dan alstublieft huis. U kunt de reservering kosteloos omboeken naar een later moment dit jaar. Dat geldt ook wanneer u geen klachten heeft, maar na boeking twijfelt of u er goed aan doet. Daarvoor hebben wij alle begrip.

Wanneer u tijdens uw verblijf bij ons onverhoopt ziek wordt, is het belangrijk om eventuele besmettingen tegen te gaan. U bent verplicht dit telefonisch te melden aan onze receptionist(e). Samen met u zullen we dan een passende oplossing bespreken.

Activiteiten in en rondom het hotel tijdens corona

Ondanks alle aanpassingen hoeft u zich gelukkig niet te vervelen tijdens uw verblijf. Onze omgeving is prachtig en leent zich voor mooie wandel- en fietsroutes. Bij aankomst in het hotel verstrekt ons personeel alle informatie. Aangezien onze personeel de omgeving op hun duimpje kent, vertellen ze u er graag meer over.

Een fiets per persoon die eigendom van het hotel is, is gratis inbegrepen bij uw hotelovernachting. Wanneer u de fiets meerdere dagen wilt gebruiken, kunt u tijdens het verblijf de sleutel bewaren. Zo heeft u continu dezelfde fiets. Tegen een kleine meerprijs kunt u een elektrische fiets bij ons huren.

Lees meer over wandelen en fietsen in de omgeving

Informeer over de laatste stand van zaken bij de receptie tijdens uw verblijf, zodat zij u kunnen voorzien van het laatste nieuws rondom (aangepaste) openingstijden van bezienswaardigheden en activiteiten en eventuele extra maatregelen.

Reserveer ons hotel in tijden van corona

We hopen u snel te verwelkomen in ons hotel. Boek uw overnachting telefonisch via 0541 – 55 15 67, of direct via onze website. Op die manier betaalt u namelijk geen reserveringskosten!

Reserveer direct

Boek direct bij het hotel, telefonisch of online en u betaalt nooit reserveringskosten!
't Kruisselt
"Ontzettende goede uitleg en prima regeling i.v.m. de Corona regeling. Personeel deskundig en enorm behulpzaam, de maaltijden kwamen uit een uitstekende keuken. Zeker voor herhaling aan te bevelen." De heer en mevrouw Geerlings - augustus - 2020
"Heerlijk weekend, in een fijn hotel, met allemaal lieve ,vriendelijke mensen. Goed ontbijt en elke avond een goed verzorgd en smakelijk diner, waarbij naar mijn idee zelfs de kleuren van de maaltijd mooi met elkaar combineerde!" Mevrouw M. Slappendel van Teylingen - september 2020
"Inchecken bij het "t Kruisselt voelt meteen als een warm bad. De zeer vriendelijke ontvangst door het personeel van de receptie en de ambiance hebben wij als zeer prettig ervaren. Het hotel ligt in het prachtige Twentse land met veel mogelijkheden tot fietsen en wandelen. De service is geweldig of het de medewerkers van de receptie, het restaurant, de bar of de housekeeping betreft, allemaal geweldig. Wij komen zeker nog eens terug." De heer G. Boons - januari 2020
"Dat het een hotel is waar de gasten nog echt als gasten behandeld worden en je direct op je gemak bent." De heer A. van der Elst - februari 2020
"Hotel "t Kruisselt is een geweldig fijn hotel, een gelegenheid waar je je gelijk thuis voelt zodra je er binnenkomt. Het personeel komt heel warm over, zeer goede bediening en een geweldige keuken. Ook zijn de kamers goed en netjes aangekleed. Kort samengevat een hotel waar je weer heel graag terug komt." H van Zonneveld - februari 2020
"Fantastisch. Heel gezellig en rustig. Zeer vriendelijke bediening. Niets is teveel. Mooie omgeving lekker bosrijk. Een aanrader." Mevrouw L. van Teijlingen - februari 2020
"Het ontvangst was allerhartelijkst. Op een prettige wijze werden de coronaregels uitgelegd. De ervaring tijdens ons verblijf was, dat deze regels o.a. tijdens het diner en het ontbijt op een efficiënte wijze werden toegepast. We hebben ons totaal niet onveilig gevoeld. Het personeel was uitermate vriendelijk. Het gebruik van het zwembad, met de behorende coronaregels, was super met veel privacy. Het diner en het ontbijt was iedere dag uitstekend verzorgd. Een prettige bijkomstigheid was, dat de omgeving van De Lutte, buitengewoon on-Nederlands aan deed. Veel glooiingen met prachtige fietsroutes." de heer J. Bos - juli 2020
"Fantastisch hotel in een prachtige omgeving, waar de rust je omarmt. Behulpzame en vriendelijk personeel." Betty - juni 2020
Twente
WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann
20200912