Boeken Bellen
Beschikbaarheid laden
Check beschikbaarheid

Cadeaubon 't Kruisselt

Waarom een cadeaubon van ‘t Kruisselt geven? Vijf redenen:

  1. Allereerst, cadeaubonnen zijn immens populair! Maar liefs 93% van de mensen vindt het leuk een cadeaubon te krijgen.
  2. In Twente hebben we alle tijd, deze tijd delen we graag! Wanneer u een cadeaubon van ’t Kruisselt cadeau geeft, geeft u een stukje zeer waardevolle tijd cadeau.
  3. Een cadeaubon geeft keuzevrijheid. Stel u geeft een bedrag cadeau kan uw ontvanger zelf besluiten hoe deze in te vullen, met een overnachting, een diner óf beide.
  4. Met een cadeaubon kunt u ontzorgen. Wanneer u een arrangement als cadeauvoucher cadeau geeft, hoeft de ontvanger alleen nog maar de datum te prikken. De rest regelen wij!
  5. U geeft een stukje Bruto Twents Geluk cadeau! De Tukker is namelijk gelukkiger dan de gemiddelde Nederlander [Twente.com] en naast onze tijd delen we ook graag ons geluk!

Wenst u een bon van ’t Kruisselt cadeau te doen? Dan bieden we u de volgende mogelijkheden:

  • Vrije invulling; een cadeaubon met een bepaalde waarde in euro’s
  • Arrangement; een cadeaubon ter waarde van een bepaald arrangement
  • Golfbon; een cadeaubon ter waarde van 2 of meer golflessen of greenfees

We personaliseren de bon graag voor u, u kunt zelf aangeven wat voor tekst u op de bon wenst. Het is mogelijk de bon af te halen of we sturen u de bon per post of digitaal toe. Zo kunt u de bon op elk gewenst moment overhandigen.

Wanneer u een bon voor een vast bedrag hebt gereserveerd ontvangt u een factuur met dit bedrag. Wanneer u een bon met een variabel bedrag reserveert (bijvoorbeeld een arrangement plus verbruiken) ontvangt u bij afname van de bon een factuur met het bedrag van de reserveringswaarde en ná het verblijf van de ontvangers een factuur met het restbedrag.

Een cadeaubon van ’t Kruisselt, wie wil dat nou niet?

Neem contact met ons op via info@kruisselt.nl of bel op 0541-551567 en bestel direct een cadeaubon van ’t Kruisselt bij onze receptionist. Good goan!

Boek direct bij het hotel, telefonisch of online en u betaalt nooit reserveringskosten!
't Kruisselt
Twente
WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann